Hirdetés
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Öregszem
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
-
BeerBier
senior tag
Azt,hogy az adott kondi miért felel,pontosan nem tudom megmondani.
De ha egy kipurcan (púposodik) hamar követi a többi,míg végül a kártya is elhal.
Szóval szerintem érdemesebb szervízeltetni,mintsem várni a kaszás eljöveteléig..Olyan vagyok mint egy hal....fejem is van,de a farkam irányit
-
Hunork
veterán
Szia!
Hmmm, hát a konfigodhoz pedig egy erősebb kártya nem passzolna, nem tudná a proci kihajtani...mostanában amúgy 30k körül van, de ennél jobb alternatíva a HD6850, ami 256 bites, és kb. 35k körül van az ára. Amúgy nekem az 550Ti van, és még mindig nem értem a kétkedőket, még semmi sem fogta meg úgy igazán, és FullHD-ban tolom és a fiam is... (A 460 meg persze, hogy erősebb, az volt az alap, de cserébe jóval többet is eszik.)
Én a HD6850 mellett tenném le a voksomat, de szerintem az is "szelidítetlen" bika lesz a gépedben.Mod: jah, a tuningolt verzió nyilván az OC lenne, akkor meg szerintem Gigabyte, ha 550Ti.
[ Szerkesztve ]
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Hunork
veterán
Szia!
A Gigabyte-ot NV kártyára értettem, és a GTX550Ti-re. (nekem is az van, semmi gond vele, hasít rendesen)
HD6850: ~130W Full-on + proci és egyebek= 205-230W Full Load-on. Elvileg bírnia kéne a tápnak, de én aztat nem ismerem, erre van egy külön topik, a tápos, ott biztos szakszerű választ kapsz gyorsan!
De a lényeg: jó választás az AMD kártya."Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
-
BogyóBP
addikt
Az alaplapfüggő. Nekem is volt régen egy Giga lapom ami volt hogy 3-4mp ig is szambázott bekapcsolás után mire megjött a kép, ekkor már javában ment a boot.
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Asrock RX 6700XT Challanger Pro 12GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 10 CM 500W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
Lmh
őstag
Most felraktam a drivert, utána kérte a reinstallt és megint alig cöncög itt már jó pár perce, nem bootol be, csak alapon duruzsol vmit :S El fog indulni vajon?
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
BogyóBP
addikt
Milyen táppal nyomod? Milyen VGA az?
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Asrock RX 6700XT Challanger Pro 12GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 10 CM 500W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
BogyóBP
addikt
Akkor kevés a táp. Ezeknek a VGA-knak egy 500W os táp kell legalább. Azt még megnézhetnéd hogy nem a VGA van e benn rosszul, bár azt kötve hiszem. Húzz le mindent és csak a VGA-t dugd be. Gondolom 2 molexes VGA ez.
-
codec
senior tag
Igen, új a kártya. Régi kártyával ami egy 7200 GS volt azzal ment. Azért is gondolok rá, hogy kevés neki a táp. A gyártó min 450w 24a-s tápot ajánl, csak gondoltam egy jobb fajta (esetemben fsp tápból) kisebb is elég a rendszernek. De úgy tűnik tévedtem.
Az intelligencia hiánya gyógyíthatatlan betegség, azonban a tünetei jól kezelhetőek!
-
Apone33
őstag
Bocsi rosszul írtam, félreolvastam, tehát neked ati van benne és nvidia-t akartok benne kipróbálni. Előtte szedd le az ati driverét, indítsd újra, majd csökkentett módban a driver sweeper-el pucolj ki mindent. Utána kicserélheted a kártyákat, és mehet rá az nvidia. Nem csökkentett módban kell felrakni az nvidia-t, hanem rendesen.
Play Hard!!!
-
Csupingo
veterán
A többi kimenetet a kártyán nem tudod kipróbálni, hátha másikon adja ki a jelet. Esetleg egy bios reset. Teljesen áramtalanítsd a gépet, a monitor a vga-ra legyen dugva, azután kapcsold be párszor, hátha észhez tér. Nem használsz átalakítót?
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
Csupingo
veterán
Akkor vissza a régi bios. Vagy vga, vagy dual memória. Az igp-vel nem húznád ki egy másik kártyáig? Talán nemsokára megjelenik egy új bios és azzal minden rendben lesz. 1,3 -ba se megy a memória? Most nézem, nem olyan régi lap, de kijött már vagy 10 bios hozzá. Pedig csipem az msi lapokat.
[ Szerkesztve ]
-
-
elfelejtette
veterán
Ez egy postás, ugye? Az egyik szemével a borítékot nézi, a másikkal meg a házszámot...
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
veterán
HD6850-el nem megy? Vagy milyen kártyád van? Mit ír ki, mikor nem indul el a játék? HD6850-el azért kéne menni, nem sokkal van a minimum alatt, főleg ha okés egy HD530-al is.
Ilyet találtam hirtelen:
FIFA 17 Minimum Specifications
CPU: Intel Core i3-2100 @ 3.1GHz or AMD Phenom II X4 965 @ 3.4 GHz
RAM: 8GB
Hard Drive Space Required: 50.0 GB
Minimum Supported Video Cards: NVIDIA GTX 460 or AMD Radeon R7 260
DirectX: 11.0FIFA 17 Recommended Specifications
CPU: Intel i5-3550K @ 3.40GHz or AMD FX 8150 @ 3.6GHz
RAM: 8GB
Hard Drive Space Required: 50.0 GB
Minimum Supported Video Cards: NVIDIA GTX 660 or AMD Radeon R9 270
DirectX: 11.0solfilo
-
Csupingo
veterán
Ha a biosban bekapcsolod a multi gpu-t, akkor win alatt is tudnál váltogatni. Persze ez csak akkor lenne az igazi, ha a monitorodon két bemenet lenne, az egyik az alaplapra kötve, a másik a vga-ra. Ilyenkor csak a monitort kéne átváltanod, más esetben át kell dugni, azt meg inkább kikapcsolt gépnél érdemes.
Vagy tv-t kötsz az alaplapra és azon játszol ilyenkor.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest