Hirdetés
- Öregszem
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Milyen mosógépet vegyek?
- Lineage OS használat közben
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz Hegyirabló #1458 üzenetére
Egyébként a 256 bit nem feltétlenül jelent erősebb kártyát egy 128 bitesnél, ez csak azonos szériában igaz.
-
addikt
válasz mefistofeles #1880 üzenetére
Kártya nem szokott színezni, ez inkább monitor hiba lehet.
-
addikt
válasz mefistofeles #1890 üzenetére
Jaj, ezt azért odaírhattad volna.
-
addikt
válasz DJ WOKKY #11292 üzenetére
Most komolyan, mért válaszolsz mindig olyan kérdésekre is, amit már rég megválaszolt valaki, sokkal részletesebben? De még annyit sem írsz, hogy "valóban, ..." vagy "így van, ..." stb. Ez most totál olyannak tűnik, hogy lesz*rod a többi fórumtársad. Én sejtem az okát, bár ne legyen igazam...
-
-
addikt
válasz rznk1986 #12240 üzenetére
Én erre nem fogadnék, ugyanis a magasabb grafikai beállítások magasabb CPU számítási kapacitást igényelnek, tehát szebb lesz a grafika, viszont még kevesebb FPS-ed lesz. De azt nem állítom, hogy ez minden beállítási lehetőségnél fenn áll, próbálgatni kell. De amúgy ha CPU limitbe futsz, akkor vmit nagyon rosszul terveztél
-
addikt
válasz Silentfrog #12338 üzenetére
Elég, ha a procihasználatot nézi, de sajnos előfordul, hogy csak 1-2 mag izzad, mert nincs 4 szálra optimalizálva a játék. Ekkor mindenképpen ajánlott a tuning.
-
addikt
válasz Silentfrog #12340 üzenetére
Akkor ott tényleg elég a procihasználatot nézni .
-
-
addikt
válasz Falinaptár #13048 üzenetére
Ha mindig ugyan ott fagy, akkor gyanús, hogy játék bug. Próbáld patchelni.
-
addikt
válasz Falinaptár #13050 üzenetére
Akkor ne csodálkozz, sok mindenben változott a szoftverkörnyezet 3 és fél év alatt, és most kifogtál egy olyat, ahol fagy a játék.
-
addikt
válasz Falinaptár #13052 üzenetére
FurMarkkal próbálkozz, az 100%-ra hatja a VGA-t
-
addikt
válasz Bozsi80 #13134 üzenetére
Mért nevetnénk a konfigodon? Nekem csak a vinyó tűnt kicsit "furcsának", hogy bírtad eddig ennyi hellyel?
A monitorral felbontása miatt meg ne fájjon a fejed, 1360, 1364, 1366 és akár 1376 is elképzelhető, ez a kerekítési szabályok miatt van így, van olyan monitorgyártó aki inkább balra, van aki inkább jobbra kerekít . Az 1360 amúgy szabályosabb, mert osztható 16-tal.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest