- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ WOKKY
addikt
tápcserével is gyorsan megoldódhat. Ha valóban ez a ludas, egy kölcsönkért táppal rögtön meglátod, hogy helyesen működik e a konfigod, vagy sem.
(#7197) manyusz: osztálytárs, szomszéd, vagy normális számtek boltos ismerős. Egy órára csak odaadja valaki... Így legalább nem lősz mellé. Olcsóbb ez az út mint ha veszel másikat valamiből és továbbra is fent áll a hiba.
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
manyusz #7194 üzenetére
értem.
akkor annyit kéne megcsinálni, hogy 100%-os legyen a tippünk. Egy másik vga-val megnézni a tápot. Ha bírja akkor megvan a hiba, ha kikapcsolna akkor táp, vagy alaplap.
Illetve egy másik lapban a vga-t Ha kikapcsol akkor egyértelmű vga.
Én azért ennyit még megtennék, nehogy aztán félre lőjünk és másra költs feleslegesen. -
manyusz
csendes tag
-
manyusz
csendes tag
Sziasztok.
Lenne egy kérdésem: adott egy Gainward HD4850 512MB DDR3-as kari az utobbi 2 hétben jelentkezet egy nagy probléma,mégpedig komolyabb játékok ( MW3, BF3) inditásánál kb.1-2 perc eltelésével a gépem kikapcsol kisebb játékoknál nem.
Okozhatja ezt a vga-m memoriájának meghibásodása vagy valami más probléma áll fenn.
A gép egyébként kapcsolo gombbal simán ujra indul.
Válaszotok elöre is köszönöm. -
Ricco_hun
senior tag
Helló!
Adott egy AGP-s Radeon X1650 512MB (d-sub, s-video, dvi). FullHD LCD tv-vel szeretném összekötni. A kérdésem az lenne, hogy egy ilyen átalakítóval megoldható-e a dolog, úgy hogy közben a d-sub kimenetre pedig egy crt monitor van kötve. Természetesen az átalakító és az lcd tv között már egy hdmi-hdmi kábel feszülne.
-
pelenka35
őstag
Sziasztok
Notbook biosban van 2 lehetőség a videokártya beállításához: Gpu vagy Xpress , mit jelent ez ?
Ati videokártya van a gépben.
Asus X5DAB serial a notbook. -
DJ WOKKY
addikt
én is kezdek, már tavaly ilyen táj óta. Mert nekem pedig egy Asus 8800gt van a gépemben.
Bár nincs tuningolva, nincs hajtva, mert leginkább csak COD2-zök.
Egy zalman vf1000 hűti. Remélem még kiszolgál, mert most nem lenne keretem rá, hogy cseréljem.
Bár ha lenne akkor csak azért cserélném le, mert sokat eszik. Egyébként teljesen meg vagyok elégedve vele. -
Hunork
veterán
-
kenwood3
addikt
válasz
harcikoca #7173 üzenetére
Ez attól is függ, hogy melyik gyártótol veszed. Van 1 pár amit jó kerülni, de a sapphire vapor-x-et és a rev3-as kártyáját ajánlják a legjobban az 5770-es topikba, mert ezek a leghalkabbak. Van 5770-ből passzív hűtésű is amit a giga csinált, de ezt elég nehéz beszerezni főleg apróba
Ez elvileg pont az ajánlottak között van, ha tényleg olyan mint ami a termékinfóba van -
harcikoca
senior tag
Tudna valaki ajánlani 1 vidokarit ami mindenképp jobb mint egy x1950 xt, de viszont nagyon halk? passzív hűtáses kéne, vagy amin szinte hangtalan a venti
-
kenwood3
addikt
Sajnos nem fog menni mert, wz a max képfrissítési frekvencia (mármint 75hz) amit tud a kártya ezen a felbontáson alul a táblázat
A te általad vett adatok honnan vannak?
(#7158) Red_Bull Így van hang nem fog átmenni
-
Dare2Live
félisten
Inkább ide kellett volna....
Ilyen hibák mimiatt történhetnek?
Elvileg a VGA egy zsírúj 6950@2gb. Gondoltam esetleg táp... de egy 450Ws Corsair van alatta. A probléma kvázi folyamatos... semmit se lehet a vgaval csinálni.
-
Red_Bull
aktív tag
Ha ilyen videokártyát szeretnék rákötni a TV-re akkor gondolom egy DVI-HDMI kell, csak szerintem így nem megy át a hang ugye?
-
rt06
veterán
mi lehet korlatozo ok, a a maximalis felbontast es kepfrissitesi frekvenciat nezzuk?
adott egy hp o1130-as monitor az alabbi parameterekkel:
MAX. RESOLUTION 2048 x 1536 (75 Hz)
RECOMMENDED RESOLUTION: From 1280 x 1024 (85 Hz) to 1920 x 1440 (85 Hz)
Max PIXEL CLOCK <370 MHz
SCANNING FREQUENCY
Horizontal 30 to 130 kHz
Vertical 50 to 170 Hzha a notira van kotve (amiben egy 8600m gs vga adja a kepet), akkor szepen megy is 1920*1440-ben 85Hz-en, viszont ha az asztali gepre kotom (ebben egy radeon 9550 van), akkor csak 75Hz-en halando menni ugyanezen felbontason
a kartyan (marmint a radeon-on) 400MHz-es ramdac van, aminek siman birnia kellene a fenti felbontast es frissitest - sot, 75Hz-en ketszer ekkora felbontassal is elbir (ket monitor egyidejuleg, mindketto 1920*1440@75Hz-en)mi lehet az oka, hogy nem tudom 85Hz-en hajtani, s mit tudnek tenni ezellen?
-
batmab
senior tag
válasz
mefistofeles #7145 üzenetére
hypermemory 512 Mb=ennyi a max,amit használni tud a rendszermemobol...
de sztem a sajátjával együtt...
-
mefistofeles
veterán
Skacok ha egy VGA paraméterei között az szerepel, hogy hypermemory 512 Mb akkor az azt jelenti, hogy a karin van fél giga memó és plusz vehet a rendszermemóbol. Vagy a külső segítséggel tud összesen ennyit használni?
-
1989rigo
tag
Üdv mindenkinek!
Szeretném feltenni a gépemre az egyik kedvenc játékomat, a jelenlegi gépem egy intel p4 3ghz 1m/fsb800(s478), 2 gbram ddr1 400mhz és egy x850xt agp sm2.0 ezek a főbb dolgok. Na most néztem a dead space 2-nek a gépigényét és elméletileg menne a gépen csak sm3.0 vga kellene neki. Nem tudom sehogy megoldani hogy mennyen ezen a konfigok?
Előre is köszönöm a választ!
-
DJ WOKKY
addikt
-
agressiv
addikt
válasz
Csaby25 #7132 üzenetére
Media player classic a leghatásosabb ffdshow codeccel, amiben van dxva dekóder és akkor nem lesz ilyen gondod. Annó olyankor volt ilyen problémám, amikor még AGP-s 1950-em volt és a gyors írás ki volt kapcsolva, egyszerűen elfogyott a sávszélesség, de pci- expressznél ez nem valószínű, kivéve, ha kamu 16x-os például, és csak 4x-esen megy.
-
Csaby25
őstag
Sziasztok!
A gondom hogy bluray rip, es bluray-ban beszagatt a film, nem minden esetben csak ha tavoli kep van es(vagy) gyors kameramozgatas.
A proci E8200, a kartya 9600GT 512MB, 4GB RAM.
Szerintetek a kartya lehet a gond?
A VLC playerrel es a Powerdvd-vel is ugyanaz a helyzet.
Jatekokban nincs gond, mar amelyikhez eleg eros a kartya.Koszi!
-
Seprioth
csendes tag
Halihó!
Lenne egy problémám pontosabban kettő is.
Na szóval első hogy Geforce 6200 512MB karimat szeretném húzni és gyári hűtéssel csak 10% lehet? Ha pl 300 óra jele a memória 600mhz 64bites a kártya akkor húzással 330 lenne az órajel 660 memória így jó?
A másik problémám az lenne hogy dragonica online játéknál ezzel a kártyával miért szaggat? A nagy gépen pl a szörny meg jelenik addig a kis gépen csak 1-2percel később pedig bőven elégnek kéne lenni a 6200 asnak hiszen sokan ezzel a karival doom-al is játszottak anno.
Gép adatai intel pentium4 2,8 Ghz ,2gb ram ddr2,Geforce 6200 512MB drr2.
A másik HD3450 512mb sokkal erősebb mint Geforce 6200 512mb érdemes lenne váltani?
Ui: Agp foglalatú a régi gép
Mindenkinek előre is köszönöm a segítséget !
Üdv:Laci
-
Grave_444
nagyúr
Hali!
Vettem egy LG w2234s-bn monitort és cod2-ben valamiért hullámzik a kép ha nincs sync kapcsolva.
Driver miatt lehet?
Más játékban nincs ilyen, valószínű a sok fps miatt csinálja.
Ötletek? -
szalasz87
csendes tag
válasz
csucsbicep #7120 üzenetére
Csak akkor miért olvastam valahol hogy halk? Van amelyik gyártó rakott rá szabályozást?
-
spista222
addikt
-
agressiv
addikt
válasz
harcikoca #7112 üzenetére
Úgy értem, hogy tönkrement, nem bírja már a kiképzést. Amikor elment a kép, de visszajött, akkor is kifagyott a kártya, de a gpu recover resetelte, de már az sem tudja. Vagy egyszerűen meghalt benne a GPU, vagy csak simán kontaktos a pci-expressz, vagy AGP port. Pucold ki a portot és ha az sem használ, akkor vedd lejjebb a GPU órajelét, ha akkor nem fagy, megvan a diagnózis.
-
Storms
őstag
üdv
Gépem:
870 Extreme 3 ■ Phenom II X4 955 ■ 4GB Kingston HyperX DDR3 ■ XFX HD 5770 XXX 1GB GDDR5 + 2 vinyó
Táp 470W Ultra Power ( ajánlott tápok közt van)Kérdésem: Ha az 5770 helyett egy GTX275-t beteszek elbírja még a táp? Ebbe a gépbe volt már egy GTX260 216SP is tuningolva használtam és minden gond nélkül ment 1 évig.
-
harcikoca
senior tag
Hali, olyan problémám van az X1950 xt-mmel, hogy sokszor fogja magát, elmegy a kép, kikapcsol a monitor, a kártya ventije meg felmegy 100% ra de sehogysetudom visszahozni a képet. mi lehet a gond?
-
droving
aktív tag
Yes
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Fotó állvány eladó
- Xbox Ultimate előfizetések