Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
1989rigo
tag
Miért van ilyen képe a vgának?
Üdv Szabolcs
A megvásárolt termék értékelése után reklamációt nem fogadok el. Üdv Szabolcs
-
1989rigo
tag
Üdv Mindenkinek!
Van most nekem egy problémám az hogy mitől van azt nem tudom. felraktam a gta4et és akad mint állat lejjebb állítottam a grafot így most türhetőbb de még így is laggol a képen látható beállításokkal. Az i5 750es konfigoomal álom szépen ment gtx 260 lightningal.
A jelenlegin gépezet: e7400 C2D, 4gb ddr2 1066mhz, gigabyte 9800gt 1gb ddr3 256bit, Gigabyte g31m-es2l lap. Win7 ultimate 64 bit. mi lehet a probléma?A megvásárolt termék értékelése után reklamációt nem fogadok el. Üdv Szabolcs
-
1989rigo
tag
válasz csucsbicep #1199 üzenetére
amúgy mik az ideális beállítások az e7400asnak? fsb fesz?ilyenekre gondolok
-
1989rigo
tag
válasz csucsbicep #1201 üzenetére
beállítottam a feszt 1.35re felküldtem 3.2ghzra így most faszántosabb a helyzet.
-
1989rigo
tag
csodát nem várok ettől a géptől, szegénykém csak átmeneti majd tél elött összerakok egy komoly cuccost. addig meg elég ez
-
1989rigo
tag
Üdv, unokabátyának a gépébe van egy gtx 285ös vga. és az a jelenség hogy kb 3 perc játék után elkezd finoman akadni, de nem ál meg hanem le lassul a játék. nós beraktuk az én 9800gtmet és azzal meg tökéletesen ment a game pontosabban a crysis 2.
Mi lehet a probléma?Üdv Szabolcs
-
1989rigo
tag
Üdv mindenkinek!
Van nekem egy asrock p4i65gv lapom ami rendelkezik alaplapi vgával és agp csatival is. nos az a problem hogy volt benne egy ati 9000 pro amivel jól ment, most vettem egy x850xt és nem megy akár mit csinálok csak az alaplapi vgát használja. at tettem anyum gépébe a x850xt és ott meg megy hibátlanul. anyum gépéből pedig áthoztam az mx400as vgát és már nem az alaplapit használja. Mi lehet a gond?
-
1989rigo
tag
Üdv mindenkinek!
Szeretném feltenni a gépemre az egyik kedvenc játékomat, a jelenlegi gépem egy intel p4 3ghz 1m/fsb800(s478), 2 gbram ddr1 400mhz és egy x850xt agp sm2.0 ezek a főbb dolgok. Na most néztem a dead space 2-nek a gépigényét és elméletileg menne a gépen csak sm3.0 vga kellene neki. Nem tudom sehogy megoldani hogy mennyen ezen a konfigok?
Előre is köszönöm a választ!
-
1989rigo
tag
válasz Williamgrant #7263 üzenetére
Upp a rajznak nagyon tetszik nekem! Esetleg a tvn lévő bemenettel nem lehet gond?
Üdv Szabolcs
-
1989rigo
tag
válasz Williamgrant #7268 üzenetére
Hát sajnálom de a BIOS ügyben nem tudok segíteni talán egy driver és catalyst reinstall. vagy a kábelt vedd szemügyre csatlakozókat mást nagyon nem tudok mondani.
-
1989rigo
tag
Üdv Mindenkinek!
Szeretném a 6200turbocache vgámat kicsit megturbózni, hogy lehete ezt a T.C. progit használni vagy honnan lehet letölteni?
-
1989rigo
tag
Üdv mindenkinek!
Remélem jó helyre írtam!
Van egy kis problémám a gta4 játék alatt.
Benchmark alatt tökéletesen végig ment a test, de mikor elkezdek játszani időnként leakad 1-2másodpercre és megy tovább.
Mi lehet az oka?De bármilyen más játék tökéletesen megy PL.: Dead Space 2, Driver S.F., Bad Company 2
Crysis 2 1280*1024es felbontásbanJelenlegi gépem.
P55A-UDA
I5 750
OCZ 2*2GB DDRIII 1600Mhz Gold
Gigabyte 9500GT 128Bit 512MB DDR2
WD 250GB SATAII Caviar Blue WD2500AAJS[ Szerkesztve ]
-
1989rigo
tag
Üdv mindenkinek!
Remélem jó helyre írtam!
Van egy kis problémám a gta4 játék alatt.
Benchmark alatt tökéletesen végig ment a test, de mikor elkezdek játszani időnként leakad 1-2másodpercre és megy tovább.
Mi lehet az oka?De bármilyen más játék tökéletesen megy PL.: Dead Space 2, Driver S.F., Bad Company 2
Crysis 2 1280*1024es felbontásbanJelenlegi gépem.
P55A-UDA
I5 750
OCZ 2*2GB DDRIII 1600Mhz Gold
Gigabyte 9500GT 128Bit 512MB DDR2
WD 250GB SATAII Caviar Blue WD2500AAJSA megvásárolt termék értékelése után reklamációt nem fogadok el. Üdv Szabolcs
-
1989rigo
tag
Üdv Mindenkinek!
A gta4el szeretnék játszani de csak laggol aztán egy kis időre megint tök jól megy aztán megakad és utánna megint megy. Miért van ez?
A gépem a következő
ASUS p8p67
2*2gb ddr3as 1600mhz kingston hyperx
2*250gb SATAII wd c.b.
i3 2100
giga gtx 460 1gb oc
Win 7 64bit ult.
De minden game fullon megy very high-on 1440*900as felbontásban használom.MI lehet a baj?
[ Szerkesztve ]
-
1989rigo
tag
Valaki tudna linkelni olyan patch-et ami jó? Azt megköszönném
Üdv Szabocls
-
1989rigo
tag
Hy All!
Melyik az a patch amit lekell töltenem a GTA4 hez hogy a Win 7en fusson laggolás nélkűl?
Honna lehet leszedni és melyik az?ezt csinálja nekem is.
Mi lehet a baj?Üdv Szabolcs
-
-
1989rigo
tag
Üdv Mindenkinek!
Szerte tettem egy ASUS ENGTX260/HTDI/896M/A és egy ASUS ENGTX260 MT/HTDP/896MD3/A típusú párosra. Ezeket egyértelműen SLI-be kötöttem, egy gondom van velük hogy most a hűtőventillátoruk úgy pörögnek ahogy a vga akarja. Az msi afterburnerrel lehet állítgatni de a matrixos karinak a ventijét nem szabájozza, sli-be meg nem működik az i tracker program csak ha egyedül van a matrixos vga. ( kipróbáltam már)
Nincs olyan progi ami mind a két vga ventit az én beállításaim szerint lehet szabályozni?Üdv Szabolcs
-
1989rigo
tag
Üdv Mindenkinek!
Szerte tettem egy ASUS ENGTX260/HTDI/896M/A és egy ASUS ENGTX260 MT/HTDP/896MD3/A típusú párosra. Ezeket egyértelműen SLI-be kötöttem, egy gondom van velük hogy most a hűtőventillátoruk úgy pörögnek ahogy a vga akarja. Az msi afterburnerrel lehet állítgatni de a matrixos karinak a ventijét nem szabájozza, sli-be meg nem működik az i tracker program csak ha egyedül van a matrixos vga. ( kipróbáltam már)
Nincs olyan progi ami mind a két vga ventit az én beállításaim szerint lehet szabályozni?Üdv Szabolcs
-
1989rigo
tag
Üdv Mindenkinek!
Tud valaki olyan VGA-t amire 6 monitort lehet rákötni?
És ha igen hogy tudom kivitelezni?Választ előre is köszönöm!
Üdv Szabolcs
-
1989rigo
tag
Üdv Mindenkinek!
Van egy XFX GTX285 vgám amint össze szeretnék kötni a tvmmel.
A dolog úgy néz ki hogy van egy svideo dugóm ami át alakul sárga rca kábellé amit meg beledugok a TV sárga rca bemenetébe majd a tvt átkapcsolom av-ra és semmi. próbáltam mindent állítgatni a vga driverén meg asztal kiterjesztés és semmi Mit tehetek?A megvásárolt termék értékelése után reklamációt nem fogadok el. Üdv Szabolcs
-
1989rigo
tag
Üdv Mindenkinek!
Van egy XFX GTX285 vgám amint össze szeretnék kötni a tvmmel.
A dolog úgy néz ki hogy van egy svideo dugóm ami át alakul sárga rca kábellé amit meg beledugok a TV sárga rca bemenetébe majd a tvt átkapcsolom av-ra és semmi. próbáltam mindent állítgatni a vga driverén meg asztal kiterjesztés és semmi Mit tehetek?A megvásárolt termék értékelése után reklamációt nem fogadok el. Üdv Szabolcs
-
1989rigo
tag
válasz varmi2 #44081 üzenetére
azt próbáltam többel is.
Nem lehet hogy ilyen dugó kellene amit most ide kitettem? Mert amit én használok annak több tűje van mint 4.http://cdn-write.demandstudios.com/upload//9000/000/70/7/259077.jpg
-
1989rigo
tag
Udv mindenkinek!
Van egy asus 8500gt vgam ami nem mindig ad kepet elsore csak egy ket reset gomb nyomasa utan. Da ha bekapcsol akkor teljesen jol megy. Mi lehet a baj vele? Tobb labba is ezt csinalja.
-
1989rigo
tag
Erdekel a velemenyetek a keprol illetve egy ertelmes magyaraz is. Elozmeny kerdeztem hogy vajonmegkapja igy a kartya a megfelelo aramot es ahmpert de aztmondja neki igy mukodik. Csak erdekelne hogy megis hogy? Kepeket mellekelem. Ja es a kapott valaszt is bevagtam.
[ Szerkesztve ]
-
1989rigo
tag
Tudna nekem valaki szakszerű magyarázatot adni hogy miért kell mind a két tápcsatlakozót használni egy olyan vgán amin van 8 illetve 6 pin csatlakozó is egyszerre. Vagy egyáltalán kell mind a kettőt használni? Válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sapphire 7900xtx nitro+ vaporx 24g , kis hibával
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest