Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
-
LOGOUT
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolee11
senior tag
Sziasztok!
Tegnap kb. 3,5 év használat után a videokártyám meghalt. Sose volt agyonnyúzva, nem is játszottam sokat, bányászatra meg abszolúte soha nem volt használva, legalábbis tudtommal. Használtan vettem még 2014-ben, és tavaly áprilisig volt garanciális, hát persze, hogy most kellett meghalnia.
MSI R9 270X HAWK kártya, így egy kicsit csalódtam most ebben a dologban, hisz elvileg elég überszuper alkatrészekből van összerakva, mégis sikerült kipurcannia. Semmi előjel nélkül tegnap windows alatt szétesett a kép, tipikus pixelháború, tudtam nagy baj van, hacsak nem driverhiba, de újraindítani nem tudtam, és többet el sem a gépet vele. A BIOS switch-et átkapcsolva a bejelentkező képernyőig eljutott a gép, de hallhatóan összevissza cicereg a kártya.Szétszedtem, hisz se garancia, se semmi, mi baj lehet, ami érdekes, hogy a memóriákon és a tápellátó körön lévő hűtést biztosító kétoldalú ragasztó, ami összeköti a chipeket a fémrésszel, kifolyt, láthatóan olajos nyomot hagyott amibe a por bele is tapadt. Nem tudom, ez esetleg nem okozhat annyi zárlatot, hogy probléma legyen, esetleg a hűtés sem az igazi?
Mivel 0 előjel nélkül ment tönkre, ezért picit el kezdtem gyanakodni, hogy nem okozhat ez a tönkrement ragacs esetleg zárlatot?Itt még nem tisztítottam le, illetve nem bontottam le végül ezt a hővezető, keretet, mert jelen pillanatban nincs kétoldalú hővezető ragasztóm. Illetve mivel tisztíthatnám le maradéktalanul a maradék szétfolyt ragasztót?
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest