Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- gerner1
-
LOGOUT
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vismajor01
addikt
Sziasztok!
Nem vagyok túl aktiv fórumozó(mint láthatjátok), de próbálom figyelemmel követni a fórumotokat, remélem tudtok segíteni, nagy baj esett meg velem!
Eltört a videókarim hűtője. Képet itt láttok: http://2.ii.gl/q7rWUe.png
Természetesen mint már magatok is rájöttetek egy Ati HD 6950 2 GB videókariról van szó.
Mivel már nem garanciális(meg egyébként is, én törtem el...) szeretném tudakolni tőletek, mi legyen a teendő. Vegyek rá egy teljesen újat? Így karácsony táján elég súlyos érvágás lenne számomra egy ilyen kiadás(ha egyáltalán lehet kapni) én vmi olcsóbb megoldásra gondolok, hogy rárakok valamilyen úton módon egy másik hűtőt amit már pár ezer forintért kapni lehet... Ismerek olyat akivel összedugva a fejünket tudunk mechanikai megoldásokat végrehajtani, de az ötletelésben nem vagyunk otthon, szóval remélem ti kitudtok segiteni! Biztos van vki akinek van tapasztalata ilyen témában.
előre is nagyon köszönöm segitségeteket
Üdv,
Vismajor
Új hozzászólás Aktív témák
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Horgász topik
- Hobby rádiós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ma végre bemutakozik a Destiny - The Edge of Fate
- Haditechnika, harcászat
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- MSI GTX 1070 Ti 8GB GDDR5 GAMING 8G Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- 3DB gyönyörű EVGA GTX260-275-285 Eladó !!
- MSI GeForce RTX 5080 16G GAMING TRIO OC majdnem új 2028.04.22-ig magyar garis
- Retró És kuriózum AGP kártyák Eladók !!!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest