Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
-
LOGOUT
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
válasz
BomiBoogie #22825 üzenetére
"A leírtak alapján ez lehet akár táp probléma is, hogy teljes terhelésen nem kap a kártya elég erőt, vagy esetleg túl van húzva."
De, ha eddig nem volt vele probléma, akkor most hirtelen nem juthat eszébe, hogy hoppá én meg amúgy nem is kapok elég erőt teljes terhelésen. Arról nem beszélve, hogy eddig vígan ment minden játék, tehát ezt helyből kizárhatjuk. Amúgy coolermaster real power m520 tápom van, kb. be se kéne kapcsolnom és úgyis elég lenne ennek a gépnek
(még egy optikai sincs benne és hdd is csak egy van)
Egy aida reporttal miben lennék előrébb? A helyemben ti mivel próbálnátok meg leszűkíteni a kört? Közben mondom, hogy hardverváltozás nem volt már hónapok óta, és minden előzmény nélkül magától jött elő ez a hülyeség. Furcsállottam, hogy a far cry 3 40-50 fps ellenére is ilyen szarul megy, aztán láttam, hogy a hitman ugyan ilyen(csak az 70-80 fps-sel megy) és megnéztem pár régebbi játékomat, amik eddig tuti, hogy gond nélkül futottak és azoknál is látom. Ja meg az talán fontos lehet, hogy a grafikai opciók variálása semmit nem segít a dolgonm, tehát full minimumban sem jobb semmivel.(csak értelemszerűen kicsit még gyorsabban mennek, de a hiba marad)
Új hozzászólás Aktív témák
- GeForce RT X 3080 Gaming x TRIO 10 G
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- 27% Számla! Sapphire RX 7900 XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+ Videokártya! BeszámítOK
- ASRock Radeon RX 6900 XT Formula OC 16GB GDDR6 256bit
- MSI GTX 1070 Ti 8GB GDDR5 GAMING 8G Videokártya!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest