Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
válasz BomiBoogie #22825 üzenetére
"A leírtak alapján ez lehet akár táp probléma is, hogy teljes terhelésen nem kap a kártya elég erőt, vagy esetleg túl van húzva."
De, ha eddig nem volt vele probléma, akkor most hirtelen nem juthat eszébe, hogy hoppá én meg amúgy nem is kapok elég erőt teljes terhelésen. Arról nem beszélve, hogy eddig vígan ment minden játék, tehát ezt helyből kizárhatjuk. Amúgy coolermaster real power m520 tápom van, kb. be se kéne kapcsolnom és úgyis elég lenne ennek a gépnek (még egy optikai sincs benne és hdd is csak egy van)
Egy aida reporttal miben lennék előrébb? A helyemben ti mivel próbálnátok meg leszűkíteni a kört? Közben mondom, hogy hardverváltozás nem volt már hónapok óta, és minden előzmény nélkül magától jött elő ez a hülyeség. Furcsállottam, hogy a far cry 3 40-50 fps ellenére is ilyen szarul megy, aztán láttam, hogy a hitman ugyan ilyen(csak az 70-80 fps-sel megy) és megnéztem pár régebbi játékomat, amik eddig tuti, hogy gond nélkül futottak és azoknál is látom. Ja meg az talán fontos lehet, hogy a grafikai opciók variálása semmit nem segít a dolgonm, tehát full minimumban sem jobb semmivel.(csak értelemszerűen kicsit még gyorsabban mennek, de a hiba marad)
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- ASUS Expedition GTX 1050 Ti
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest