Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
-
hopimix
tag
Sziasztok!
Lenne egy nagy problémám. Most vettem egy AGP-s Inno3d 7600gt karit. Betettem a gépembe, és rögtön csíkozással meg furcsa textúrákkal indított. Próbáltam drivert telepíteni CD-ről, de közben bejött egy kékhalál. Restartnál csíkozva még látszik, ahogy a rendszer a ramot számolja, de aztán egy nagy feketeség, és ennyi. Régi kártyát visszarakva minden ok. Lehet hogy szar az új kari? vagy valamit nem vettem figyelembe, nem vagyok valami gyakorlott...pls help... -
FireKeeper
nagyúr
válasz VaniliásRönk #5358 üzenetére
van benne valami
az az ipari hulladék elég kemény volt mondjuk inkább hogy vargáné vagy kodegány[ Szerkesztve ]
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
hopimix
tag
Unipower 350w
-
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz FireKeeper #5361 üzenetére
Volt más gond is, ideiglenesen lehet hogy a "jégkorong" táp is elviszi a cuccot.
Szerk.: Csak nehogy végleg elvigye.
[ Szerkesztve ]
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
FireKeeper
nagyúr
válasz VaniliásRönk #5362 üzenetére
szvsz 6k nem pénz egy minőségi tápért, én két éve 5-ért vettem egy hokit, még jó hogy nem vitt el semmit, gyorsan le is cseréltem egy jó kis delta beles csíftekre, szóval 6k az semmi.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
törölt tag
válasz VaniliásRönk #5358 üzenetére
Volt rá már példa sajnos.
-
hopimix
tag
Ja és nincs a kártyán tápcsati...
-
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz FireKeeper #5366 üzenetére
Oké nyugi, péntek éjjel úgysem tud tápot felhajtani.
syn7h37ic: Végülis mikor máskor ha most nem?
[ Szerkesztve ]
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
törölt tag
válasz VaniliásRönk #5367 üzenetére
Max egy felest
-
FireKeeper
nagyúr
válasz VaniliásRönk #5367 üzenetére
nem vagyok ideges syn7h37ic: azt bármikor lehet. lehet nekem sem ártana
-
Vigh76
csendes tag
Helosztok!
Megint én vagyok, nem tud valaki segíteni, hogy DualWiev módba miért nem játsza le a pc-ről a filmeket a Tv?
A régi kártyám simán játsza.
De valahogy a 8800 ultrával nem tudok filmet lejátszani a tv-én.
És még lenne egy kérdésem ha tudtok segíteni,az míért van hogy a tv S-videó vagy Rca bemenetéra van dugva a videókártyám és a tv halkan de búg?Ha kihúzom nem.
Nem szeretném ha valami tönkre menne elég drága volt.
Légysz segítsetek!!![ Szerkesztve ]
-
gege1988
csendes tag
Hali all egy nagy kérdésem volna....
Van egy 8800GTS em ami az alaplapomon 4 xessen megy csak mert szar a lap..
Az lenne a kérdésem hogyha vennék éegy másik lapot amiben menne ez 16x ossan akkor az KB mennyivel lenne gyorsabb??Előre is kössz a választ és remélem kapok rá
További szép napot mindenkinek..
THX
loller
-
ughhh
senior tag
7900GS-hez 6 pólusú táp csatit szeretnék venni a 13. vagy a 17. kerületben. Ha valaki tud segítsen.
-
spyduck
nagyúr
válasz gege1988 #5372 üzenetére
Hát azt nem tudom , hogy egy AMD 3200+ hoz hogy bírtál veni egy 8800gts-t
Mivel 939-es proci kell neked így kéne bele egy AMD 4200+ X2 és ezt felhúzod 2500MHz-ig, utána meg lecseréled az alaplapot!
Ha csak az alaplapt cseréled le akkor a kártyád 50% se nagyon megy! Amúgy szerintem még az az X2 is kevés amit írtam!
De ha sok pénzed van akkor egy core2duo-s rendszer kell neked!
Csinálj egy 3dmark2006 tesztet és akkor kiderül mennyi a különbség!
Amúgy meg a 4x PCIE gyorsítás a sz@rnak egy pofon!tessék művelődj: [link]
-
jepeto
tag
szerintetek egy 7800gtx meg egy 7950gt menne sliben??
jepeto
-
gege1988
csendes tag
válasz spyduck #5374 üzenetére
na hali márt nem az a gépem van hanem core 6320 as intel meg egy arock alaplap 2GB memória kingmax marsba meg ijenek csak alappal van a gond de ar lenne a kérdés hogyha veszek egy olyan lapot ahol ez megy 16x ossan akkor gyorsabb lessz e
Secial erre gondoltam GA-P35C-DS3R ijet vennék
loller
-
hopimix
tag
Sziasztok!
A Boltok mennyire veszik komolyan a kártyán lévő matrica sérülését? Mert az új kártyámon, ami valószínűleg rossz, öcsém elkezdte kapargatni a levonót, a nagyot amin az inno3d felirat van, meg hogy garanciát veszti ha leszeded. Észrevettem, és ahogy lehet visszatettem, de ha jól megnézi az ember, akkor látszik. Van rajta másik két matrica is ezekkel a feliratokkal, ahhoz nem nyúlt. Mire számíthatok ha visszaviszem? Gondolom akkor ezt buktam... -
-
-
Jhonny06
veterán
Sziasztok!
Lehet, hogy veszek még egy 640-es GTS-t SLi-be. A mostani egy ASUS és az lenne a kérdésem, hogyha egy más márkájút veszek, akkor ugyanúgy működni fognak SLi-be, mintha egy ugyanolyan ASUS lenne?
[ Szerkesztve ]
-
Thomas1
addikt
válasz gege1988 #5383 üzenetére
Mezei 15e Ft-os táp? Pl. ? Enermax Liberty, FSP Bluestorm, Chieftec, Zalman, Vantec, Delta, Coolermaster, vagy milyen?
Mert 15k-ért elég jó tápokat lehet kapni.Elég nehezen értem a modandód, de remélem, hogy nem Mercury, gaba, Codegen, JNC, Vargáné, vagy hasonló tápod van....
Eladó cuccok: https://tinyurl.com/yayrsbty
-
jepeto
tag
-
Thomas1
addikt
válasz VaniliásRönk #5390 üzenetére
És erre a legjobb ellenpélda a 7300GT GDDR3 és 7600GST SLI.
Persze ott ugyanaz a mag, csak a pipeline-ek számában van eltérés.Eladó cuccok: https://tinyurl.com/yayrsbty
-
fagy53
nagyúr
válasz VaniliásRönk #5392 üzenetére
-
@TOM
csendes tag
Hali
Megtudná valaki mondani hogy a 3870-es radeonon a hdmi csati 1.2 vagy 1.3? Kerestem mindenütt de sehol nem írják.
TDI - Turbós Drága Igényes
-
tag
HI!Esetleg nincs valakinek egy lövése hogy ez mit jelent?-Runtime error!-R6002-floating point support not loaded - mindezt a - microsoft visualC++runtime library írja,és hát hálistennek ez miatt nem indul az új szerzeményem a ,THE SETTLERS - Rise of an Empire.Minden más müködik. Ezerrel megy a world on conlict ,az asian dinasty ezek nek semmi bajuk. -nem biztos hogy jóhelyre írtam, de nem tudom mi lehet?
powermause
-
Hendry
csendes tag
Szerintetek melyik az erősebb kártya? Főleg játékra kéne, de egyszerűen nem tudok dönteni, vannak tesztek, ahol a 2600 kicsit veri a 7600-at és ugye dx10, de vannak akik szerint a 2600 nem játékra való. (próbáljunk ezekre a kártyákra koncentrálni, nem 7600gs és nem 2600xt)
Igazából két szemem van...de komolyan
-
athomi
veterán
Kicsit fogalmazhatnál pontosabban! Most melyik két kártyáról is van szó?
Ha jól sejtem az előbb nyitott topikodból, akkor a 7600GT vs 2600Pro-ra gondolsz, de aki ide most benéz foggalma sem lesz mire gondolsz!
Azt sem ártana letisztázni, hogy milyen ramokkal szerelt 2600Pro-ra gondolsz.Újabb játékokban a 2600pro erősebb.
[ Szerkesztve ]
-
Dolby
senior tag
Itt Nézd meg hogy te melyik játékokkal játszol, és abban melyik teljesít jobban. Bár nem tudom hogy a cikk melyik caltalysttal tesztelt, mert az újabbak már 10-20%kal is gyorsították a kártyákat. Hogy ez pont a 2600pronál hogy jön ki, nem tudom
[ Szerkesztve ]
- Nyugalom, a hosszú élet ritka!
-
VaniliásRönk
nagyúr
Azóta sokat gyorsultak a kártyák az újabb driverekkel. [link]
Szerk.: Na mire megírtam a hsz-t szerkesztettél.
athomi: Bocs, azt már nem néztem, de az úgysem kérdés.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest