Hirdetés
Aktív témák
-
alienpapa
senior tag
-
ftc
nagyúr
válasz VaniliásRönk #170 üzenetére
és abbol is 512Mb-t ha sokáig akarja megtartani....újabb gamek kezdik igényelni
-
Gari 55
csendes tag
válasz VaniliásRönk #190 üzenetére
köszi ez a bigyó szerinted hosszútávon birja eszt az őrületes meleget ?
-
Gari 55
csendes tag
válasz VaniliásRönk #194 üzenetére
hálás köszönet a megnyuktató szavakér
-
Yooha
aktív tag
válasz VaniliásRönk #209 üzenetére
A venti hátul legfeljebb a vga felől, és nem rá fújhat, mivel kifele jön a levegő. És igen, nincs a légáram útjában túlságosan. A következő kártyámon lesz valami halk venti.
Én a kardomat a kezemben hordom. Te a tiédet a szívedben és az elmédben. Ahogy én látom, ez 2:1 fegyverelőny a részedre.
-
Dj. FreeBoy
csendes tag
válasz VaniliásRönk #324 üzenetére
köszönöm a infot. majd utánna lesek.
[Szerkesztve]-= Gigabyte GA-M56S-S3 - AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5000+ - Kingmax KLDD48F-B8KB5 - Asus EN8600GT (256) =-
-
arpi6k
addikt
-
uratti
tag
válasz VaniliásRönk #370 üzenetére
alaplapot is ujitok pci-exp-re és azért gondolkodom milyen pci-exp kari a jobb a felsoroltak közül
Aláírtam
-
uratti
tag
válasz VaniliásRönk #375 üzenetére
azt mondod hogy többet érek egy 6600gt vel?
14500ft -ot meg ér egy sima nVidia GF 6600GT 128Mb -os zsir uj kari?Aláírtam
-
old gray
addikt
válasz VaniliásRönk #396 üzenetére
Igen én is hasonlóra gyanakodtam. Nem lehet táp-hiba, mert bekapcsoláskor sem áramot nem vesz fel annyit a vga, sem pedig túlmelegedve nem lehet. Ha játék közben jönne elő, akkor még esetleg rábólintok, h elfogyott a szusz a tápból, de így?
[Szerkesztve]Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
-
Csákk
senior tag
válasz VaniliásRönk #399 üzenetére
sztem is badarság hogy 5-6 évig bírja egy konfig
2 évente vesz bele egy középkategóriás karit esetleg , úgy lenne értelme
de nemsokkal több ki tudja mi lessz a pci exp el^^
-
opstefan
tag
válasz VaniliásRönk #404 üzenetére
Rendben főnök, vettem az adást.
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
-
Calibos
addikt
válasz VaniliásRönk #419 üzenetére
Pöcök?...
Van erre egyáltalán Magyar szó -
Mr.Skynet
senior tag
válasz VaniliásRönk #484 üzenetére
-
Csiborbogár
őstag
válasz VaniliásRönk #484 üzenetére
Szerintem nem hülyeség, legalábbis a PCI-E-s változatoknál nem. Tesztek alapján jobb a GS, a GT-nél.
Ha lehetne egy kívánságom, akkor törölném az emberek szókincséből a full, meg a max szavakat, mert úgysem jelentenek semmit
-
Csiborbogár
őstag
válasz VaniliásRönk #487 üzenetére
Sajnos nekem nem volt ilyen kártyám, így csak a cikkekre, és mások tapasztalaira tudok támaszkodni.A GeForce 6800 GS specifikációi alapján nem túlságosan meggyőző, de tesztjeink szerint a 6800 GT teljesítményét így is simán képes hozni, sőt, kitűnő tuningpotenciálja révén jóval gyorsabb is annálEzt írták itt a PH!-n.
Valóban jelentősen csökkent a számolók száma, de nem ez volt az egyetlen eset a világtörténelemben, ahol újabb, de papíron gyengébb specifikációkkal rendelkező kártya megvert egy jóval erősebbnek tűnő, de régebbi kártyát.
Igaz, alap órajelen igencsak kiegyenlített volt a meccs.Ha lehetne egy kívánságom, akkor törölném az emberek szókincséből a full, meg a max szavakat, mert úgysem jelentenek semmit
-
Csiborbogár
őstag
válasz VaniliásRönk #496 üzenetére
Valóban, az AGP-s GS-ek nem muzsikáltak jól, de tudtommal jelentős különbség van az AGP-s, és PCI-e verzió között. Elnézve a tuninglistát, nagyon sokan értek el 500 fölötti eredményt. Igaz, voltak PCI-osok is 500 alatt.
A tuninggal én is jártam már így, hogy nekem messze nem ment olyan jól, mint a tesztben, dehát tuning szerencse kérdése is.
Ez van.Ha lehetne egy kívánságom, akkor törölném az emberek szókincséből a full, meg a max szavakat, mert úgysem jelentenek semmit
-
JrJerry
csendes tag
válasz VaniliásRönk #582 üzenetére
Skacok a VGA max 30 a proci 17 és 47 ből csináltok nekem egy új gépet?
Nem szándékom veletek teljesítményversenyre kelni, csak stabilan menjen a gép a kártyahalál után.
[Szerkesztve] -
Vandit.
addikt
válasz VaniliásRönk #604 üzenetére
köszi.azért szerintem az Unreal 2-re jó még nem?
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
enamessias
aktív tag
-
Tomitosz
aktív tag
válasz VaniliásRönk #698 üzenetére
Ja..oké Nekem nincsen ATI kártyám tehát jó ha valaki felvilágosít erről Köcce
-
Kormi76
aktív tag
válasz VaniliásRönk #744 üzenetére
nem boltban 8k ért veszem használtan his radeon 9600xt 128 mb + memória hűtőbordák
-
AMD Power
titán
válasz VaniliásRönk #747 üzenetére
Értem. És melyik gyártótól érdemes venni?
-
Genius007
őstag
válasz VaniliásRönk #756 üzenetére
AMD Power Konfigja !
Konfiguráció
Asus A7V8X-X , AMD 1700+ , AeroCool Phantom CPU hűtő , 512MB DDR RAM , FX 5600 256MB VGA , IBM 80GB HDD , Pioneer DVR-107D , Codegen 300W Táp , Axion CRT 15'' , Creative MegaWorks 2.1 250D , D-Link DSL-360R , InnoAudio iMX-128 512MB MP3/WMA lejátszó , Sony Ericsson K800i.
Ebbe nem hiszem, hogy bele menne a PCI-E kari ...Hang-Fénytechnika bérlés: www.szervezdvelem.hu
-
AMD Power
titán
válasz VaniliásRönk #761 üzenetére
Ki akar ebbe 7300GT-t venni?
-
AMD Power
titán
válasz VaniliásRönk #770 üzenetére
Nem a mostani gépembe lesz a új kari.
-
Genius007
őstag
válasz VaniliásRönk #787 üzenetére
Gyorsan kerestem ..bocs ..
Hang-Fénytechnika bérlés: www.szervezdvelem.hu
-
fagy53
nagyúr
válasz VaniliásRönk #791 üzenetére
Inno3D 7600GS DDR3 256MB - Galaxy 7600GS DDR3 256MB
Mindkettő AGP, írjak részleteket, vagy ennyi elég lesz?
[Szerkesztve] -
dulifiO
aktív tag
válasz VaniliásRönk #794 üzenetére
de én nagyon nem szeretnék ráfordítani minimálisat se, max elcserélem a mostanimat egy 800-as fsb-re + kp természetesen, úgy biztos olcsóbb mint alaplap meg új memóriák!
apróhirdetéseim: http://href.hu/x/972c
-
Genius007
őstag
válasz VaniliásRönk #797 üzenetére
Inno3D-be még én sem láttam ..
De Galaxy-t már láttam ! ( 7600GS DDR3 természetesen .. )Hang-Fénytechnika bérlés: www.szervezdvelem.hu
-
fagy53
nagyúr
Ők valóban nem említik, de gyártják.
400/1100 - nincs tápcsatl.
Galaxy
500/1450
7600GS DDR3 256MB és mekkora különbség!
Ha valaki a fenti típusjelzést nézi azt hiszi mindegy ki gyártja,pedig.....
Ezek tudás, képességbeli különbségek, de vannak a használatot közvetlen befolyásoló pl hűtésmegoldások, ventik közti, a gyártótól függő különbségek.
Inno3D 7300GT venti és a Galaxy-Zalman venti különbség - ég és föld!
Ugyanazon képességű kártyán vannak.
Hidd el jót tanácsoltam a kérdezőnek amikor az #1hsz-hez küldtem, az ott leírtak gyakorlati tapasztalatokon alapulnak és érdemes vásárlás előtt vagy összehasonlításoknál átolvasni azokat.
Inno3D 7600GS DDR3 256MB AGP Vizeseknél 22k
[Szerkesztve] -
dulifiO
aktív tag
hello, azt hiszem sikerült meggyőznöd
ha veszek egy 3500+-os 939-es A64-est azzal jó lesz már?apróhirdetéseim: http://href.hu/x/972c
-
Genius007
őstag
válasz VaniliásRönk #803 üzenetére
CS mint Counter Strike ?
vagy
CSS mint Counter Strike Source ?
Mert pl a CSS az nagyon processzor igényes..hiába veszel pl 7600GT-t ha csak egy AMD 3500+ procid van.
Mert CSS -be a vga nem annyit számit ...Hang-Fénytechnika bérlés: www.szervezdvelem.hu
-
dulifiO
aktív tag
válasz VaniliásRönk #808 üzenetére
semmi gond, de még mindig nem válaszolt senki se arra, hogy most ez a 3500+ jó lesz ezekhez a játékokhoz? mert ha ugyanúgy megy mint a mostanim nem leszek túl boldog!
-
Genius007
őstag
válasz VaniliásRönk #808 üzenetére
Hát ha minden Very High-on van, meg 1280*1024 (valakik szerint 1024*768-ba jobban szaggat, mint 1280*1024-be.. ) akkor szerintem annyira nem futtathatja jól ..
Nekem ilyen gépem volt ..
Asus P5ND2 SLI
Intel P4 630 3Ghz @ 4Ghz
7600GST 256Mb 1.2ns ram 500/700 @ 600/800
2x256Mb 533 @ 800Mhz ram
és mikor jöttek szembe vagy 10-en (közbe repült a Flash meg minden..) akkor elég sokszor lecsökkent 30fps-re..
És szerintem Source-hoz kell vagy 70fps ( ha jön az ellen.. )
Mert pl: 30fps-ed van .. jönnek ..akkor nem adja be a lövéseket rendesen ..
Legalábbis nekem ez a tapasztalatom ...
[Szerkesztve]Hang-Fénytechnika bérlés: www.szervezdvelem.hu
-
zolika76
csendes tag
válasz VaniliásRönk #822 üzenetére
A ramok másik gépben mennek tökéletesen nem hiszem hogy azok lennének rosszak.
comador LC-B300atx, nem egy világmárka, haver tápjával próbáltuk (400w) ment szépen azért kérdem cseréljem-e?
[Szerkesztve] -
dulifiO
aktív tag
válasz VaniliásRönk #828 üzenetére
Abszolút nem vagyok olyan típus, aki elkezdi szarozni azt amit nem kedvel, annélkül, hogy nem tapasztalta igazából milyen is.
Az intel is épp úgy tönkremehet mint az amd, semmi se isten által gyártott, remélem hogy csípni fogják a játékok, az meg hogy kinek mi tetszik a saját véleménye, nekem sokkal egyszerűbb egy procit eladni és a helyére egy másikat szerezni, mint még egy alaplapot is eladni/venni, és még azt összehangolni, hogy ne kelljen heteket gép nélkül várnom!
igazából csak azt szeretném tudni - mert ugye azt írtátok, hogy az 533-as fsb miatt akadnak - hogy a 800-as fsbvel be fog-e szaggatni? (gondolok itt a megy 35-40fpssel és hirtelen leugrik 1-3secre 10-15-re aztán vissza)
köszi a válaszokat!
[Szerkesztve]apróhirdetéseim: http://href.hu/x/972c
-
dulifiO
aktív tag
válasz VaniliásRönk #832 üzenetére
ha jól vettem ki, akkor ott nw magosak a P4-ek, ergó csak 512kb cache van bennük!
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz VaniliásRönk #834 üzenetére
Jah, és a tesztben csak egy 754-es Athlon 64 szerepelt, aminek egycsatornás a memóriavezérlője.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
C4mp3r
addikt
válasz VaniliásRönk #838 üzenetére
Ha kb. ugyanolyan erős, akkor miért ne tegyen bele 6800GT-t?
-
dulifiO
aktív tag
válasz VaniliásRönk #848 üzenetére
aha, kicsit átmentünk amd vs intel topicba (offba)
ez már így alakult, mindig is akartam HT-s procit, max buktam 2k-t, más drogozik, én meg procit veszek, tesség eldönteni melyik jobb!apróhirdetéseim: http://href.hu/x/972c
-
Genius007
őstag
válasz VaniliásRönk #851 üzenetére
Vagy X2 6000+ -t
scope2007 : nincs mit Remélem tudtam segiteni.Hang-Fénytechnika bérlés: www.szervezdvelem.hu
-
AMD Power
titán
válasz VaniliásRönk #883 üzenetére
HD2600XT vagy 7600GT DDR3-s?
-
t1
addikt
válasz VaniliásRönk #883 üzenetére
25k? az megéri nem?
-
AMD Power
titán
válasz VaniliásRönk #886 üzenetére
Engem az ATi csak azóta ''érdekel'' mióta megvette az AMD. De még így is félek tőlük.
-
t1
addikt
válasz VaniliásRönk #889 üzenetére
sosem volt ATI-m de sztem nem is lesz max 1950PRO
-
AMD Power
titán
válasz VaniliásRönk #889 üzenetére
Nekem még sohasem volt. Én az nVidia-s korszakotegy TNT2-el kezdtem. De hiába az AMD szerintem marad az nVidia.
-
Qru
MODERÁTOR
-
AMD Power
titán
válasz VaniliásRönk #915 üzenetére
Ez lesz. Csak az Aquanál.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok