Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
-
Oti86
tag
Hali!
Olyan kérdésem lenne, hogy egy 8x-os agp-s kari működik egy max 4x-eset támogató lapban?http://3dfx.oti86.fotoalbum.hu/
-
gban
Közösségépítő
Nem lehet ezt így kijelenteni, feszültségfüggő a dolog.
Meg néhány esetben volt olyan is hogy egyszerűen fagyott egy max. 4x AGP-s lap egy 8x AGP kártyával.
Első lépésben nézd meg hogy fizikailag belemegy-e a slotba, ha igen, jó eséllyel megy vele.
De!
Ha nincs vágás a slotban, és a kártyán hátul van csak, nem pedig 2 helyen, akkor bele ne dugd!Postázást nem vállalok.
-
S.O.S.
senior tag
Helló !
Van valakinek Sapphire HD 2600 XT / 256 MB / AGP / Ati Radeon kártyája ?
Ha igen mennyi pontot kap 3DMARK 05-ben ?Előre is köszönöm.
Üdv :István
-
athomi
veterán
HD2600-as topik
3DMark05 topik
Használd a PH! keresőjét, így nem kell minden hsz-ást elolvasnod![ Szerkesztve ]
-
Mate315
csendes tag
Szasztok!
Gigabyte P35-DS3,c2d e4500,2GBddr2 800 memória szóval egy ilyen gépbe milyen vag-t érdemes venni? esetleg egy 1950xtx atit? vagy ez fölös meert nem hajtaná ki? Légyszíves írjatok vmi jót.
Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
gytallian
tag
Én azt szeretném megkérdezni hogy mekkora felbontástól számít a játékoknál, hogy 256MB-os, vagy 512MB-os a kártya? Most konkrétan 1950PRO-król volna szó, de érdekel általánosságban is. Ha szabad kérnem aki tudja, ő privátban is legyenszíves elküldeni a választ. Köszönöm.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=gytallian
-
Thomas1
addikt
válasz Mate315 #5960 üzenetére
Meghúzod a procit, és kihajtja.
Gondolkozz el szerintem inkább egy 8800GT vagy HD3870 vásárlásán. Az jobban illene a konfigodhoz.
De persze egy jó tápról se feledkezz meg, ha ennyit kiadsz gépre, akkor ne sajnálj pár k HUF-ot a tápra. Egy 350-400-as FSP pont megfelel a konfigodhoz.S.O.S.: az sem mindegy, hogy milyen proci dolgozik a VGA alatt, de valóban a linkelt topicokban nézz körül.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://tinyurl.com/yayrsbty
-
FsR
csendes tag
Hellosztok!
Adott 1 Albacomp lapitopi X1600assal. De az NFS Carbon nem megy el rajt. Hallottam már olyanról h laptopos verziót nem támogat. megoldás?
-
fagy53
nagyúr
válasz gytallian #5961 üzenetére
A felbontás csak egy , a bekapcsolt látványjavítók, szűrők használata és legfőképp maga a játék határozhatja meg a szükséges vmemória területet.
Sok játék magából a rendszermemóriából foglal le jelentős területet, holott a vmem-ben még bőven van hely. A felbontás növelése a RAM mennyiségre és a proci használatra is komoly hatást gyakorol.
Egy biztos, a jövő az 512MB-é, de nem DX9-ben.FsR: NFS Hot Pursuit 2
[ Szerkesztve ]
-
FsR
csendes tag
még 1 kérdés
XpertVision nVidia GF7600GT 256MB DDR3 128BIT TD PCI-E
PCI-E, nVidia 7600, 256MB, DDR3, 128bit, Xpertvision, Aktív, TV-out, 575/1400MHzvagy
Sapphire Radeon X1650 PRO 256M Ultimate GDDR3 PCI-E D-D/TV LITE
PCI-E, ATI X1650, 256MB, DDR3, 128bit, Sapphire, Folyadék, TV-out ? -
Mate315
csendes tag
Én is gondoltam ezekre de nemtudom hogy idén még kapok -e belőle.meghátaz ára sem utolsó..Szóval ezeket lehet kapni majd az elkövetkező 1 hónapban vagy sem?
-
-
d@minator
addikt
-
sevcsenko
csendes tag
Hali Szisaztok!
Az lenne a kérdése, hogy melyik videókártya jobb játékhoz laptopban? NVidia GeForce 8600M-GS ATI Mobility™ Radeon® HD 2400-XT
Előre is köszi
Sevcsenko -
d@minator
addikt
válasz Mate315 #5967 üzenetére
8800GT-t most is lehet kapni. Vagy inkább nem kapni? Lehet, hogy a karácsonyfa alatt nem lesz olcsó 8800GT-d de az x1950xtx akármennyire jó csak egy dx9-es VGA. És az ő ára sem utolsó.
Vegyél addig egy Inno 8600GT-t 22k-ért ha nem tudsz várni aztán 6k buktával eladod ha lesz olcsó 8800GT. Perpill jobb ötletem nincs.[ Szerkesztve ]
-
hektor24
aktív tag
Sziasztok!
Videókártyát szeretnék venni. Érdemes olyat venni, ami tudja a HDCP támogatást? Ha jól tudom, ez fog kelleni majd a HD-DVD, illetve a Blu-ray filmek lejátszásához.
Előre is köszi az infókat!!!!!
-
dante05
csendes tag
Ssiasztok
Vettem egy Sapphire 2900gt vga kártyát és az a bajom, hogy nem mennek a 3d mark-ok, a bejelentkező képernyőnél minig megáll és nem megy tovább, viszont minden játék megy rendesen. Próbáltam már felrakni a legújabb 7-11 drivert, de azt írta ki, hogy nincs kompatibilis kártyám ehhez a driverhez és néztem nagyokat. Így hát most csak a gyári drivert tudtam felrakni, pedig Sapphire
-
profi
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek milyen vga-ra érdemes lecserélnem a jelenlegi Gainward 7600GT 256MB DDR3 PciEx kártyámat? Nem akarom a gatyámat is rákölteni, de kicsit zavar, hogy majd mindegyik (autós) játék akad rajta. Egyáltalán érdemes lecserélnem? Lehet, hogy "csak" ramot kellene bővíteni, esetleg procit cserélnem...
Vélemények?üdv.
-
-
-
Sickboy25
addikt
hi all!
melyiket vegyem szerintetek?
max játék felbontásom 1280x1024!
x1950xt/xtx v 8800 gts 320-as, v hd 3850!
nos?
köszi
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
blst
tag
Hali!
Sapphire x1650pro 256ddr3 kártyám van.Megéri lecserélni 1 ugyancsak Sapphire HD2600XT 256ddr3-ra?(3 ezer forintba lenne a csere) -
Sickboy25
addikt
és az én kérdésemre mi lenne a válasz?
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Perry-sama
tag
Sziasztok. Le szeretném cserélni az x1650promat és 2 kártya közt vacilálok: x1950 vagy 8600GTS. Szerintetek melyik lenne a jobb?
Asus P7P55D | core i7 860 @2.8GHz | CM Hyper TX3 Fan | Asus R9 280X 3Gb | Corsair 4*2 GB DDR3/1600 | WD 1 TB S-ATA + WD 160 GB ATA + Samsung 500 GB S-ATA | Asus DRW-1810 | Chieftech 550 W
-
Sickboy25
addikt
köcce a válaszokat reméltem ez lesz az!!
-
nbl2
senior tag
-
Perry-sama
tag
Még 1 kérdés: mennyire butitaná le a kártyát, ha egy 4x-es pci-expresses slot ba raknám? mert gondolom lebutitja
Asus P7P55D | core i7 860 @2.8GHz | CM Hyper TX3 Fan | Asus R9 280X 3Gb | Corsair 4*2 GB DDR3/1600 | WD 1 TB S-ATA + WD 160 GB ATA + Samsung 500 GB S-ATA | Asus DRW-1810 | Chieftech 550 W
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz Perry-sama #5997 üzenetére
Nem annyira mint az nVidia karikat, de 4x már érezhetően megfogja, gondolom valami Socket 775-ös VIA csoda, jó volna cserélni az alaplapot is, VGA-ra meg ha nem marad akkora keret, megteszi egy HD2600Pro OC is. (20k)
Szerk.: Ha a DDR RAM miatt nem megy a csere, akkor meg inkább teljes konfigcsere kicsit később. Nem érdemes apránként kompromisszumokat kötve fejleszteni, mert közben elúszik egy halom pénz, az előnyöket meg nem igazán érzed közben, mindig van ami megfogja a rendszert.
[ Szerkesztve ]
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
fagy53
nagyúr
válasz VaniliásRönk #5998 üzenetére
Csatlakozom, nem kell annyit írnom!
-
Thomas1
addikt
válasz Perry-sama #5997 üzenetére
4x-es PCI-E visszafog egy ilyen kaliberű kártyát.
Milyen procid van? Mert valamiért az ilyen alaplapok nekem együtt járnak egy jófajta celeronccsal, plussz Mercury táppal...Eladó cuccok: https://tinyurl.com/yayrsbty
Aktív témák
Hirdetés
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Gumi és felni topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- PlayStation 4
- Politika
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest