Hirdetés
Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Bazsika22 #17099 üzenetére
Igen, értelek és én sem tartom korrektnek az eljárásukat. Igazság szerint ilyen mikrós dolgokat még nem próbáltam soha. A gond, hogy a fém alkatrészek miatt szép szikraessőre számíthatsz ha így ahogy van bedugod a mikróba.
Ha hűtés elégtelensége miatt purcan ki akkor sincs külsérelmi nyom általában (bár ez sem olyan egyszerű, mert a gpu pl alapból visszaveszi az órajeleit ha túlmlegedés közelében van, lehet még le is tudja kapcsolni magát mint a procik), max ha kivülről melegíted. Esetleg ha "véletlenül" túlfeszt kap, az is járható út sztem.
Azért várd meg hátha van itt vki akinek nagyobb tapasztalata van vga rontás terén.
#nincsbennetarcsi
-
Nzothan
tag
tisztelet mindenkinek.
szerintetek melyik a jobb ?
-SAPPHIRE HD 4670 512MB GDDR3 PCI-E
-MSI NX8600GT-T2D256E-OC 256 MB GDDR3
%-ban kb mennyi a különbség? -
Bazsika22
tag
már szobaventillátorral is próbálkoztam pluszba meg a ventillátorának is adtam külön labortábról magasabb feszt az alap tulhúzáson is. a ventillátor pörgött mint a barom de sajna így is.
mind1 megölöm aztán majd írom a tapasztalatot bár senkinek nem akarok ilyen jellegű tanácsot adni -
exception
aktív tag
válasz Bazsika22 #17096 üzenetére
Ne is hagyd annyiban,ha más nem,jöhet a fogyasztóvédelem,az már eléggé a végső megoldás.Kinyírni a kártyát kockázatos,mert a bolt is elküldheti bevizsgáltatni és ott kiderül a turpisság.
Határozott fellépés és egy 2 ajtós szekrény ismerős gyorsabb megoldás"Barátnő? Az mi? Valami ritka pokemon?"
-
Hegyirabló
veterán
Sziasztok!
Hogy tudom megnézni egy kártya gyári számát, annélkül, hogy levenném a burkolatot?
Köszi!
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
Laybee
őstag
Lenne egy problémám. Dell notebbok s-video kimenete össze van kötve egy scart átalakítóval, de sajnos csak fekete-fehér kép van. Mivel tudnám szinesre bírni? Köszi
-
DemonDani
addikt
Megjelent a legújabb GPU-Z! Letölthető erről a béta hardver oldalról!
Click Here! AJÁNLOT!NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
Telda
addikt
Sziasztok!
Olyan problémám lenne hogy bármelyik játék kb 15secenként beakad egy pillanatra, pl: 80fps-ről leugrik 50-re utána pedig mintha misem történt volna megy tovább és visszaáll az eredeti fps-re. Annyira nem zavaró, de jó lenne rájönnöm hogy mi okozza a problémát. A masina 4800+ AM2 proci, 9600GT, 2giga Kingstone mem és 320G 16 M cache vinyó. Már próbáltam videókártya drivereket, raktam új windows-t, de változatlan a helyzet. Tapasztalt már valaki hasonlót?
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
Az AMD honlapjáról szedd le a dual-core optimizer nevü progit meg a procid driverét is tedd fel, ezek megoldják a gondot.
#nincsbennetarcsi
-
juliabrilke
veterán
Reggelt mindenkinek!
Egy 8800GT (512MB-os) mellé tennék be társkártyának egy 8400GS-t (256MB) x16 foglalattal, de átalakítva riserrel x1-foglalatbe menne.
Kérdésem az lenne, hogy sebességileg megérni-e összerakni vagy valami gyorsabb kártya kellene a 8400GS helyett? (a 2. kártya PhysX kártyaként működne)
-
kicsigeri
senior tag
válasz juliabrilke #17114 üzenetére
Qru kolléga próbálkozik vele csinált tesztet is, van teljesítmény javulás picike
Link
Igaz ő 8600-al csinálta -
kicsigeri
senior tag
válasz juliabrilke #17118 üzenetére
Probáld meg vesztenivalód szerintem nincsen, ettől nem lehet bajuk a kártyáknak.
Legalábbis elméletileg. -
kicsigeri
senior tag
válasz juliabrilke #17120 üzenetére
Ja hogy csak ezért ruháznál be, akkor inkább vegyél másik karit, lehet olcsóbban jönnél ki.
-
kicsigeri
senior tag
válasz juliabrilke #17122 üzenetére
Értelek, probáld meg, 6 k nem akkora veszteség talán, meg el is tudod adni öket ha nem megy.
-
megsemmisito
tag
Sziasztok! Pár napja vettem egy Palit 4850-et, Tudna valaki segiteni abban, hogy ,hogyan tudom azt megcsinálni, hogy 2D-ben lassabban (alapon 6%) forogjon a venti, 3D-ben meg gyorsabban olyan 40-50 %-ra gondoltam. Catalystban vagy Rivatunerben lehet ilyet állitani, ha igen akkor hol ? Mert állandóan 6 %-on megy a venti még játékban is szerintem ez nem normális. Köszönöm !
PSN online ID: Tomasz84hun
-
Sogi555
csendes tag
hello
következő a gondom: van nekem egy sapphire x1650pro 512mb-s karim. win reinstall volt, és amikor feltelepítem a vga drivert, akkor az a gond, hogy reset után, majd windows indítás után egyszerűen kikapcsol a monitor. ugyanúgy megy a gép, hangokat hallom tovább, de semmi monitor. vga módba megy nincs ez a hiba, de van olyan hogy akkor is kikapcsol. most letöröltem a drivert, megint működik, de hát anélkül meg semmit nem ér
na mi lehet a probléma? próbáltam a legfrissebb drivert, és amit gyárilag adtak hozzá, azt is.
előre is kösz!
-
Sogi555
csendes tag
tft, omega driver mit is takar?
-
Sogi555
csendes tag
kösz szépen, próbálgatok valamit
-
nemetadam
csendes tag
Sziasztok, remélem tudtok nekem segíteni.
Adott egy 7600gs kártya,ami sajnos OEM.
Egy hozzá vásárolt komponens kimenet.(3+4es miniDIM - komponens)
A kék színű kábelt használva kötöm a tévét össze a géppel, tehát komponens kék - rca - scart
A probléma a következő:
Bekapcsolom a gépet, bootolást meg mindent látok a TV-n is, ám mikor a welcome screen megjelenik, elmegy a kép. Ha csökkentett módban indítom, monitor nélkül, akkor is minden rendben. Eddig egyféleképpen sikerült előcsalni valamit, horizontal spamnél, tehát széthúzta az asztalt, és működött. Sajnos ezt nem sikerült megismételnem. A kérdés az lenne, hogy van e valami beállítás, ami miatt a tévé csak addig tudja kezelni a dolgot, amíg az nvdia video driver be nem kapcsol?
Valaki segítsen, elromlott a divx dvd távkapcsoló, nem tudok filmet nézni, csak sorbanegymás után... xDDDSegítsetek
-
szeva000
addikt
Hali!
Segítsen már valaki picit
Van egy NV6600-am.Az a gondom,hogy a driverében nem tudok szaturációt és HUE-t állítani a DVI kimeneten.Vagy ez NV-ál nem is menne?
Most beraktam egy ATI 2600XT-t,érdekes módon ennek a drivere támogatja teljes mértékben a DVI-n keresztül történő szabályozást. -
Telda
addikt
Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni abban, hogy melyik az a driver amivel a 9600gt-ből a legjobb teljesítmény hozható ki? -
fagy53
nagyúr
Válaszd ki az operációs rendszerednek megfelelőt!
-
Lenry
félisten
általában az aktuális legutolsó, jelenleg 178.13
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
szeva000
addikt
Melyik ATIchipes VGA-k használnak 1.3-as HDMI kimenetet?
Még mindig kínlódok a VGA vásárlással.
Pontosabban aztmondják,hogy a HDMI1.2-nél a tv-n nem lesz hang.....igaz ez egyáltalán? -
tomta
tag
Hali! ezzel meg Én kinlódok és már nagyon unom
2db 9800Gtx Sli-ben a játékokban a kép vibrál és csíkoz, az fps pedig kevesebb mint 1 kártyával.
Külön-külön mindkét vga tökéletes,
és a legújabb driverek vannak fent.
Oprendszer vista 32bit.
Lap MSI P7N Diamond
Az tudom hogy az SLI körül van a gond, de a megoldást nem tudom.
Ötlet?[ Szerkesztve ]
-
KINIZSI
tag
Hello!
Gondolkozom még egy 4850-en az enyém mellé!
Gond lehet,ha 2 különböző gyártótól vannak a kártyák?
Jobb lenne ugyanolyat találni,mint az enyém,vagy ez mindegy?
Köszi! -
z0d1AK
nagyúr
Most viszont én is elgondolkodtam.
h is van nvidiánál ez a physx dolog?
ha beteszek a kártyám mellé valami másfajtát, akkor tudom majd életre hívni gondolom ezt.
milyen driver kell hozzá, ill mien plussz progi?
Asus m2n4-SLI-ben menne? és a 7600gt mellé milyen kártyát érdemes betenni?
VAgy az legyen a 2. számú kártya?| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
tgyurma
csendes tag
Hali!
Szeretnék segítséget kérni vettem egy medion 8835 konfigot német vistával(home),azt lecseréltem Ultimátra telepítettem mindent csak egy problémám maradt a videokártya csak standard vga ként hajlando felismerni,elvileg a papirja szerint geforce 9500 gt volna ,még a német vista alatt azt is irta,de itt csak alap vga ként hajlando ismerni.Ha vki nek van vmi jó ötlete irjon.Perzse hogy dobjam a kukába már nekem is eszembe jutott -
PeppErKorN
tag
-
tgyurma
csendes tag
igy van kinti aldinál vettem.
blue ray disc,amd 9500 quad core,nvidia geforce 9500gt,3072mb ddr2 sdram,s-ata 500gb,integrált wlan ,vista home,8 csat audio -
Csiborbogár
őstag
válasz PeppErKorN #17146 üzenetére
Úristen!
Ez ugye fontban értendő?
Kicsit drága nem? Az egész cucc kerül annyiba, mint a blu-ray egyedül.Ha lehetne egy kívánságom, akkor törölném az emberek szókincséből a full, meg a max szavakat, mert úgysem jelentenek semmit
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest