Hirdetés
Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
válasz littlelion21 #17654 üzenetére
Nem bátor az , vakmerő...
-
boldikem
csendes tag
Helló!
Valaki tudja, hogy ez mitől lehet:[link] ?ASUS M2N SLI DELUXE, AMD Athlon 64 X2 6000+ (2*1M), 2GB 800Mhz Corsair xms2, ASUS EAH4850 Glaciator 512Mb, Chieftec 500W, WD 320+500Gb
-
félisten
-
Bazsalazsa
csendes tag
Hi all!
Vettem egy Asus Geforce9800Gt Ultimate videókártyát.A probléma a következő:
Miután feltelepítem a videókártya drivert(gyárit,de próbáltam már többel is),vagy nem indul a rendzser(vista töltőképernyő után megáll),vagy belép,de egy idő után lefagy(nem csak játék közben).Viszont van olyan is,hogy lefagy a vista töltésnél,újranindítom,elindítom csökkentett módban,majd ott is újraindítom,majd utána midne rendben van,nem fagy le,működik rendesen.Próbáltam már új windowsal is.Tápot is cseréltem,de nem változott a helyzet.Ha viszont eltávolítom a videókártya drivert nem fagy le,csak éppen nem tudok 3d-s alkalmazást futtatni és csak 60hz-en frissít(legalább netezni tudok ).Ha valaki tudja mi lehet a probléma pls segítsen!
Válaszokat előre is köszönöm! -
codoxhun
csendes tag
Hali! ezt a témát azért nyitottam mert már nagyon elegem lett abból hogy mindenhol csak kérdés kérés néha válasz de nem a varázsválaszt kaptam meg!
lényeg!:van egy ati radeon x1650 pro videokarim amit nem régóta kaptam a csíkozodás már eleinte elkezdődött de csak "részben".Tegnap felraktam a cod4-et és gyanusan el kezdett csíkozodni a monitor,aztán a monitor offolt de ez a probléma az előtti napon is volt amikor a cod nem volt még fenn csak elvétve...Mivel vírus is volt a gépen ezért ujra"huztam" az új op:windows sp2, még mindig csíkosan töltött az xp bootoló kép, már gyanús volt bejött az asztal semmi csík.. csak még nem volt fenn az ati driver!! Aztán jött az ati driverek installálása mert össz 6 drivert probáltam ki...catalyst... Probléma: ugye kér egy restartot meg is adom neki,, megint csíkos az xp bootolás azután a monitor ledje narancssárga majd kikapcsol.. csökkentett módban léptem be és szedtem le az ati drivert hogy be tudja hozni az asztalt, és hogy tudjak írni nektek 640*480-as 4 bites minőségbe ezért is előre elnézést kérek a helyesírási hibákért mert"szinte nem látok semmit a k*va csíkoktól"
Na szóval tömören ennyi!
Minden hozzászolót örömmel várok!
Csak szeretném megtudni ezt a problémát "mert ez nem mindig aktív"
infók:alaplap:asus m2n
proci:amd athlon 64 3000+
...
ati drivrek 7.11, 7.3,7.6,7..8 stb
ha valami infót nem írtam kérdezz!!!
Én nagyon örülnék annak hogy hamarabb választ kapok!! Köszönöm mindenkinek a hozzászólást írjatok bátran mert én csak VÁROK!!! -
joi29
őstag
válasz codoxhun #17672 üzenetére
-Ha a driver nélkül is csíkoz a win-boot képernyő az nem jó jel ,
legalábbis a szoftveres hiba egyértelműen kizárható.
-Vagyis kezdi megadni magát a kártya,mindenesetre mozgasd meg egy kicsit.
-Vedki portalanítsd és helyezd vissza,ezután pedig ha tudod mérd meg a lázát. -
codoxhun
csendes tag
Hali! Régen az asrockos lapból kivettem és vissza a csík eltűnt, akkor jött elő amikor valami nagyobb játékkal játszok csíkozodik és ha sokáig játszok a monitor offol, a mostani asus m2n lapból visszarakom csíkos valahogy akkor amikor csíkos volt a vrakás után eltűnt ,lehetne e probálkozás vagy valami driver?? akár az alaplapi? esetleg valami más a memória gondok mellet mert ha télleg valami olyan probléma akkor szervíz?
-
codoxhun
csendes tag
Ja és szerintetek ha garis a kari akkor ezt megcsinálják??
-
codoxhun
csendes tag
sztem a csatlaakozás nem valszínű hiszen "új"alaplap sztem akkor a vga fogható része
-
joi29
őstag
válasz codoxhun #17678 üzenetére
-Az bizony nem mindegy hogy milyen formában jelenik meg a csíkozódás,
mer pl van hogy színes horizontális pici csíkok jelennek meg a képernyőn,
és egyből mindenki memória hibára gyanakszik.
-Holott ép a minap szűrtem ki egy hasonló hibát amit egy egyszerű táp hiba
okozott,persze ez nem jelenti feltétlenül azt hogy nálad is ez a gond,
de jobb minél több lehetséges okozatot kizárni.#17685
-igen.[ Szerkesztve ]
-
Csaba1982
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Asus EN8600GT 256MB DDR3-as ès egy Asus EN8600GT 512MB DDR2-es karim. Szerintetek müködne gond nèlkül SLI-be kötve? Valakinek vmilyen tapasztalat? -
codoxhun
csendes tag
jah és ha mozgatom a kurzort ott sűrűbben mozognak és változnak a szineik is
-
codoxhun
csendes tag
akkor végső megoldás !!!!!!!!!??????????????? KUKAAAAAAAAAA?????????????????????????????????????
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kupon kunyeráló
- Politika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Társasjáték topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC 3X WHITE 8GB
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest