Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
Aktív témák
-
Crazyman33
senior tag
Hello!
Gondoltam hogy csak netezni akart tovább fazon, de mindegy. Az ilyen emberektől vesz az életem egy 360 fokos fordulatot, tehát minden megy tovább.
Arra gondoltam hogy csak ventillátort lehet-e cserélni, most réz hütő bordák vannak a venti után.
Vagy azért mondod hogy cseréljek komplett hütést, mert nem fogok kapni külön csak ventit?Forza Racing Hungary--- http://forzamotorsport.hu--- Köridő, és sok Online verseny Forza rajongóknak.
-
KOKO5
csendes tag
Feltettem a rivát de nem látja csak monitor beállitás tudok állitani!Érdekes.Mindegy ,amúgy érdekes ez a kártya!Végül is nincs vele gondom, eddeig is atim volt de ez furcsa kicsit.Pl:ha nem teszem fel a gyártótól kapott lemezen lévő drivert nem tudom feltenni a frissitett drivert pl:8.2-est.....tehát kapásból nem tudom telepiteni a 8.2-est!Szerintem itt van a varia ,sapphire.....(vedd meg, tedd be,telepitsd a drivert, azt ne variálj játsz) aztán lehet rosszul gondolom!
AMD64x2,6400+,Abit NF 630,4Gb ram 800mhz,200 sata2,HIBÁS Giga 4850 512mb/256bit
-
- = Zk = -
félisten
-
runner 125
nagyúr
Én pont ellenkezőképpen hallottam..
Noh mind1-azért legyen erős a VGA.
A kérdésem továbbra is adott; ATI HD3470 256MB mennyire erős/"jó" VGA?
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
latnyik
csendes tag
-
misuti
tag
Két videokarin ugyanaz a hiba?Az egyik radeon,a másik egy 7600gst!Soha nem voltak a karik húzva,ráadásul az egyik 2 napos!Mindenesetre nem tudom,hogy mi van,én meg már az alaplapra gyanakszom!Főleg hogy agp-s meg pcie-s csati is van a lapom,és amikor az egyik ismerősöm áthozta a kariját,az övé agp-s volt,az enyém meg pcie-os,és az tökéletesen ment,azért gondoltam,hogy a videokari a bűnös!Valszeg tévedtem
[ Szerkesztve ]
-
fagy53
nagyúr
De rosszul megírt, optimalizálatlan, indokulatlanul erőforrásokat zabáló program az igen...
Erre viszont nem érdemes építeni, 12x10-es felbontásban az idén megjelent játékokban nincs az a beállítás amit a 96GT-m ne vinne el, mindenkor 30 FPS felett, átlagosan 40-50 FPS.
Ha a dupláját kapom, akkor mi van? -
JanR
addikt
Hutest nem neztem meg, de akkor az lesz az elso. Csak nem az en gepem, es legkozelebb meg csak 3 nap mulva jutok el hozza. Ha nincs ra masik hutom, hogy ellenorizzem le, hogy jo-e vagy sem? Feltegyek valami progit, hogy milyen meleg a vga?
(#15322) tupacamaru : a bios-ban nem turkaltam, gyari jeleken megy a vga.
-
Lenry
félisten
-
vlorika
csendes tag
Köszi a gyors response-t.
Hát ez igazán rossz hír, bár számítottam rá....
A VGA sosem volt tuningolva, sosem volt elég bátorságom hozzá...Bár netezni lehet a géppel, meg filmet nézni is(tényleg ekkor nem kellene hibát generálnia a VGA-nak?) mégis ki kell gazdálkodni vmilyen gépet egy kis kikapcsolódásra....
[ Szerkesztve ]
-
MrTeddy
csendes tag
hát most így van, (vagyis nem cérnával van rögzítve, mert az beleérne a ventibe és bekapná másfajta venti mint a képen látható, hanem facsavarral van felfogatva pont befeszül annyira a bordák közé hogy megtartja a ventit) de így olyan hangos mint egy traktor
de lehet hogy tudnék szerezni egy vf700-at olcsón csak kérdés hogy rámegy e a karira... ?????????? -
atesss
addikt
Köszi, ez a cikk valahogy kimaradt, és hirtelen nem jutott eszembe hogy persze biztos hogy a PH-n is róla cikk.
De akkor ez az egyetlen chipset (egyenlőre) ami tudja ?
Mert eleve AMD-s tehát biztosan felejtős.Úgyhogy marad egy a lehetőségekhez képest viszonylag keveset fogyasztó normál VGA.
Tehát továbbra is várom az ötleteket..
-
Madarame
csendes tag
köszi a választ.
én ált. 1680x1050-ben játszanék ahhoz sem lenne elég? majd veszek hűtőt és felhúznám olyan 3,4ghz-re ha tudom.Gigabyte GA-MA-78G-DS3H, Athlon 64 X2 6000+ 3Ghz, 4gb 800 ram, HD4850 512mb, 160GB Samsung SataII, Maxtor 250GB Pata,FSP 400W táp, Asus VW221 22"
-
Lenry
félisten
bár ezen a képen nem látszik semmi, ami hasonlítana (mondjuk ez nem Sapphire...)
nekem van egy régi SCSI vezérlőkártyám, az is csipog rendszerinduláskor... valami ilyesmid nincs?
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest