Hirdetés
Aktív témák
-
ricsi99
addikt
Szia
Vettem +2 új hidat ,külön külön mind2 kártya megy,biosban semmi nincs ilyen,
elmentem ''bermi''-hez neki is cf alaplapa van amiben működött előző nap 1950xt cf..
Most a kártyákat kellen 1-essével kipróbálni melyik hibás..Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
-
ricsi99
addikt
irtam
''külön külön mind2 kártya megy''
minden megy akár 4 monitor egyszerre mind a 2 kártya mind a 2 foglalatban hibátlan megy a crossfire funkció a driverben inaktiv... megjelenik csak szürke marad , nem lehet se ki se bekapcsolni....Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
-
ricsi99
addikt
irtam
''elmentem ''bermi''-hez neki is cf alaplapja van amiben működött előző nap 1950xt cf..''
az én karimjaim meg nem mentek nála, teljesen ugyan ez a szitu...
már vagy 50 helyre irtam... vagy veszek még 1 karit tesztelni vagy feladom a harcot.... mindenki szerint a driverrel van a gond... hiába irom hogy egy tök másik gépben amiben volt működö cf abban sem ment!Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
-
Dj. FreeBoy
csendes tag
hát az egy p3-as 500mhz-es pót gép 196mb-rammal, ms xp prof sp2-es rendszerrel és egy gf2mx400 64mb-os videó karival. ami fel van installálva hozzávaló driverével. nagyából most ennyit hirtelen.
-= Gigabyte GA-M56S-S3 - AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5000+ - Kingmax KLDD48F-B8KB5 - Asus EN8600GT (256) =-
-
Dj. FreeBoy
csendes tag
gugli meg régóta a barátom és hidd el ha már ott feladom a kereséseket akkor nem véletlenül. nem mondom, hogy nem talál mert az nem igaz. csak én igazából olyanokat oldalakat találtam ahol fizeni kell, (azt meg én nem fogok) azért thx.
-= Gigabyte GA-M56S-S3 - AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5000+ - Kingmax KLDD48F-B8KB5 - Asus EN8600GT (256) =-
-
BPFeri
senior tag
Köszi !
MESTER !!!
Kérdés.. ha emelem a BIOS -ban a PCI feszt ( OverVoltage) ( +0.1V esetleg +0.2V -al) akkor ez van -e vmi hatással a VGA tuningjára, vagyis elősegitheti -e azt hogy jobban húúúúúzható lesz a kártya ?!?!
Vagy inkább csak a rendszer stabilitásában segít a plusz fesz?!?!
B.Ü., F....
-
old gray
addikt
Lehet igazad van, rákerestem a 6800 topicban nem gyári hűtővel, alaphőmérsékletekre és az az kb. 50fok teljesen normális. Csak nekem tűnt extrémnek, mivel előtte egy X800Pro-m volt moddolva 16/6 pipára és XT BIOS-al, plusz még továbbhúzva 570/550 órajelekre egy primecooler vgahg1 cu hűtéssel nem ment feljebb 1 óra full terhelés után sem 60-63foknál.
Genius007: lehet igazad van, a vga-t nem rég vettem itt PH-n, és nem néztem még a hűtés alá, hogy ''mi folyik ott''...
Köszi az infokat!Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
-
dulifiO
aktív tag
az a gond h ez a proci...szóval nem tudom húzni, kicsit húzom, már egyből hibázgat.
van egy abit is7-e2 lapom, meg rendes 400-as ramjaim, de vmiért nem tudom húzmni, kicsit se, szóval nemtudom mit rontok el :S (de ez már azt hiszem nem ebbe a topicba tartozik, inkább írok vmi processzoros totyikba)apróhirdetéseim: http://href.hu/x/972c
-
Mcray
senior tag
LOL rég nevettem ilyen jót Mostanában nagyon sok SUTTYÓ eladóval hozott össze a sors. Lehet hogy csak szar napjuk volt, de magam is eladó vagyok és a vevő mindig az 1. akkor is ha épp a tökömbe toltak egy szünetmentesekkel teli békát, mosoly, kedvesség. Csak az első mosolyt kell erőltetni, ha jó a reakció a többi már természetes. Mind1, nagyon kívántam minden PC boltos-nak aki kiszolgált hogy égjen le a fél bolt stb, szóval ez nekem most nagyon jókor jött Kösz hogy megosztottad
"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
-
VaniliásRönk
nagyúr
Szvsz egy X2 3800+-szal sem ütközöl CPU-limitbe normális felbontáson X1950XT-vel sem, dulifiO-nál az ócska CPU a gond, az 533-es P4-ek egy kalap ****t sem érnek.
A C2D akkor éri meg, ha tuningolod, egyébként alaplap és CPU is kategóriától függően +5-10k, +15-20k-ból meg egy komolyabb VGA-t is vehetsz, pl. 8600GTS helyett 8800GTS 320MB, amiből még esetleg profitálsz is. (ha még azt is figyelembe vesszük, hogy P965 gyk. 939 kategória, akkor egy P35-ös alaplap már 10-15k-val drágább)"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
old gray
addikt
Oké, utánanézek majd. A VF-700 téma nekem kínai, én magam nem értek az ilyen bötyköléshez, azért kérdeztem, hogy van-e valakinek egy már kidolgozott egyedi hűtési rendszere.
Köszi az infokat!Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
-
stargazer
senior tag
ez a gts a leggyengébb változata a 8800-nak? hát nemtom, nem tűnik sokkal erősebbnek, persze 20-30%-kal jobb, de az ára meg majdnem 2x annyi... ha jól látom
Fegyverben réved fönn a téli ég, kemény a menny és vándor a vidék, halkul a hó, megáll az elmenő, lehellete a lobbant keszkenő...
-
AMD Power
titán
Őszintén szólva nem lesz meg 3 évig. Max 1-1.5 év. Ha kevés lesz nekem akkor lesz helyette majd egy HD2600XT.
Így még mindig az MSI-t vennéd?
De viszont az MSI-nél van ez a D.O.T
• 2% ~ 10% / 6-Scale Dynamic Overclocking Performance
• Auto-Overclocking-Wise
• Best and Easiest Optimization of the GPU & Memory Speed for the Maximum Performance
• Detecting-Wise Frees You from Over-Heated & Over-Speed
• Overclocking Speeds are MSI Stability Guarantee
• Optimize for ALL MSI NX Graphic Card Series
[link]
Tudsz erről valamit?
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- MSI AMD Radeon RX 6600 XT MECH 2 8GB OC használt videokártya garanciával!
- PNY RTX 4080 16GB GDDR6X TF VERTO Edition - Új, 2 év garancia - Eladó!
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Sapphire nitro pulse rx 580 4gb /256 Bit BESZÁMÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest