- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gyuszmó
őstag
Üdv Uraim
8 hónapja vettem egy HP-t, lenne két kérdésem : Van-e jelentősége, hogy az aksit ki veszem, bent hagyom használat közben, ha 220-ról használom ?
Van aki azt mondta . hogy nem jó benne hagyni ebben az esetben, károsítja , igaz lehet ?
Más, op.rendszer nélkül vettem, ha garira kerül sor, gond lehet, hogy felraktam egy wint , ami nem jogtiszta, vagy nem vagy nem veszik észre , nem foglalkoznak vele a szervizben ? köszi előre is. -
gyuszmó
őstag
Üdvözlet uraim
Vettem egy Sony tv-t és hiába csatlakozott hdmi kábellel, nem látja a laptopom.
Mi mást kell tennem?köszönöm
-
gyuszmó
őstag
Üdv
Mennyire gáz, ha alkalomadtán szerver gépnek használom a lapost ? seedeleni kellene pl.éjszakára nem kapcsolom ki heti egy-két alkalommal ?
köszi
-
gyuszmó
őstag
Urak milyen egeret érdemes venni ?
Ha használt gáz ?
" Icon7 típusú lézer vezeték nélküli bluetooth egér 7 programozható gombja van Újszerű állapotban hibátlanul ,megnézhető ,kipróbálható és 3 nap garancia .nagyon keveset fogyaszt jó elemmel akár 1 évig is elmegy laptopokhoz különösen ajánlott "
ilyet találtam érdemes ? Túl sokat nem akarok rá költeni max 5000 körül
köszi
-
gyuszmó
őstag
Üdv Kollégák
Valakinek már sikerült ujjlenyomat olvasóval helyettesíteni a fiókokhoz tartozó belépést jelszó helyett ?
Ha igen hogyan milyen program kell hozzá ?
köszi -
gyuszmó
őstag
-
gyuszmó
őstag
Üdvözlet
Ti mennyit hurcoljatok a lapost? Heti szinten, zsákban, táskában? Van negatív tapasztalat ezzel kapcsolatban?
Sokak szerint nem egészen dolog.
Köszönöm
-
gyuszmó
őstag
Mit gondoltok , ha pl folyamatosan otthon filmet nézek, játszom és töltőn vagyok érdemes kivenni közbe az aksit kímélés céljából ?
Számít ez vmit ?
köszi
-
gyuszmó
őstag
Mivel tudom méri, számolni , rögzíteni hogy játék közben mennyi az Fps ?
-
gyuszmó
őstag
Üdv
Nektek sikerült az ujjlenyomat olvasót használni más opcióra mint belépés ? Netes fiók pl vatera ?
Szeretném használni több helyen bejelentkezésre, jelszó helyett.
Elvileg a rendszer tudja is, csak ezt a gyakorlatban még nem látom, tudom.Köszi
-
gyuszmó
őstag
Már másodszor futottam ebbe, egyszer össze is omlott a rendszer, ma éppen hogy vissza állt, egy csomó szívás után,
" a frissitéseken végzett művelet nem sikerült, a módosítások vissza vonása , ne kapcsolja ki a gépet."
Inkább kikapcsoltam az autamatikus frissitést.
-
gyuszmó
őstag
Anno XP -n sok évig asztali gépet szoft, hard részt tettem, vettem, bővítettem, csere, vinyó, hdd ram, nem volt gond.
-
gyuszmó
őstag
Windows 7 Professional SP1 x64 VL HUN MSDN ? vélemény ? .
-
gyuszmó
őstag
Üdv Uraim
Most vettem egy Hp.445 G2-őt, elég láma vagyok a témában az első laptopom.
Felraktam egy Win8.1 et ,egy sima játék telepítés közben össze omlott a rendszer ( ez van most aktuálisan ) tudom javítani ?Azt hiszem inkább win 7 lesz talán stabilabb melyik a jó verzió ?
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Milyen autót vegyek?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- PS Plus előfizetések
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest