Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Rivaul
addikt
válasz Nixon18 #4010 üzenetére
Használat közbe a Ffox nekem is 7-12%-ot mutat. Még ha az összes egybe is 40% körül jár az se kéne problémát okozzon. Nem tudom mikori de lehet csak elöregedett a rendszered vagy sok rajta a szemét. Esetleg melege lehet még a gépnek. Elég kevés az infó amin tovább lehet menni.
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Rivaul
addikt
válasz Nixon18 #4024 üzenetére
A 30-35% nem normális közel sem ha ez a proci értéke. Nekem 64-es win 8 proc: 8-9 memória: 36 úgy hogy azért a firefox meg a vlc megy +2 aktív vírusvédelmi rendszer. Pedig ez egy 2,4-es 2 magos 4gb 800-as memóval szerelt lapos, nem egy nagy szám...
[ Szerkesztve ]
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
-
Dell XPS
veterán
válasz Nixon18 #6029 üzenetére
Alaposan "leredukálta" magát, így nehéz lesz kitalálni, hogy mi lehet a háttérben..(vagy az új elárulja.)
Mod: pont ezt akartam még kérdezni: garanciális még?
(#6031) Rivaul Miért jártál volna, mindketten a memória próbára vártunk..
(#6032) kerkess Milyen processzorra gondoltál?
[ Szerkesztve ]
Üdv, Dell XPS
-
Impressa
őstag
-
Impressa
őstag
válasz Nixon18 #6053 üzenetére
Hogy a viharba ne lehetne 100%-os a kihasználtsága. Én folyamatosan ezzel küzdöttem, és meguntam. Kapott SSD-t és ennyi.
Ami nagyon tudja enni a HDD-t pl. vírusirtó ellenőrzést végez, vagy win update indul el stb...
Az SSD adat elérése sokkal gyorsabb a 4k szegmensben is ( de ezt már gondolom tudod ) És igen a másik lapos csere érett lett....[ Szerkesztve ]
Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
Impressa
őstag
válasz Nixon18 #9587 üzenetére
Szia!
Lehet, hogy az eredeti töltődben volt egy harmadik kábel, amin kapott a "referencia feszültséget", és ebből "tudta" a BIOS milyen töltő van csatlakoztatva a gépbe. Emiatt viszont nem feltétlen fogja feltölteni teljesen az akkudat. Viszont az "a" betű lenyomását nem írnám a töltő számlájára, az inkább gondolnám bill. hibának. Érdemes lenne megnézned, hogy USB-s billen ( milyen nyelvújító vagyok ) is jelentkezik-e a probléma.Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
Impressa
őstag
válasz Nixon18 #9593 üzenetére
Jogos, ez a része lemaradt az irományomból, a fejemben maradt. A legjobb lenne lehúzni arra az időre a bill szalagkábelét. (bár arra meg hibajelzést fog dobni szerintem ) akkuról használva is tapasztalod ezt a jelenséget?
Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
Tim82
félisten
válasz Nixon18 #38695 üzenetére
Nem. A memóriavezérlő az alaplapon van, nem a prociban, plusz a foglalat sem fog DDR2 helyett DDR3-at fogadni. Marad a DDR2-vel bővítés, mint opció.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Papooo
senior tag
-
Tim82
félisten
válasz Nixon18 #38697 üzenetére
Nincs érezhető különbség és tegyél bele nyugodtan 800 MHz-es modult.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gitáros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- Dell notebook topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Lenovo Thinkpad Pro Dock 40H dokkoló 135W-os tápegységgel
- MacBook Pro A2141 CTO eladó! i9-9880HK (!), 32GB RAM, gyönyörű állapot, hibátlan gép!
- Dell Latitude 5400 Quad Core i5-8365u 8 GB RAM új 256 GB SSD és akkumulátor
- Macbook Pro 14" M1 16gb RAM 512gb SSD 2021
- Asus F415E 14" Laptop
- Újszerű HP Elitebook 840 G7 (256SSD, i5, 16GB RAM)+ ajándék új ASUS gamer füles
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest