Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Bambanő háza tája
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
-
LOGOUT.hu
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muerte
addikt
Ezért nem a gép a felelős,gondolom nem mai játékokról van szó.Át kell írni a cfg-t hozzá WideScreenGaming
-
Poo
senior tag
Próbálj meg esetleg egy bios frissítést ha van ujabb a jelenleginél de ha úgy sem indul el csak a hynixel akkor felejtős mert nem "kedveli"....
Azért van csak ~860mb ramod mert ennek a deskának a vga ramot a sima ramból csipi le,ezt elvileg tudod biosban állítani de nem 100%.Veszek eredeti tonereket,patronokat
-
Poo
senior tag
Nekem nem bonyolult na viccet félretéve,aksi legyen maxon ha még működik,ide felmész és beírod a service taget majd kidobja a dolgokat és megkeresed a legfrissebb biost hozzá,nagyjából egy exe amit el kell indítani majd leokézni és azt hiszem csinálja magától de az aksi ha működik akkor legyen maxon ha viszont rossz lehet h rinyálni fog rá.
Veszek eredeti tonereket,patronokat
-
Poo
senior tag
Aham így is fogalmazhatunk,ha olyan gépből való mint a tied akkor jó eséllyel fog menni bios frissítés után is de az is lehet h nem.meg kell próbálni amugy nem kell nagyon félni tőle ha nincs áramszünet és nem kontaktos a notebook akkor valszeg semmi baj sem lesz,viszont ha valami is történik és nem tud lefutni a bios frissítés akkor az alaplapnak annyi ami benne van.
Veszek eredeti tonereket,patronokat
-
Poo
senior tag
Neten rengeteg leírás van de nem tudom melyik az ami működik is szal ajánlani nem tudok
http://www.dell.com/support/drivers/hu/hu/hudhs1/drivershome/showproductselectorVeszek eredeti tonereket,patronokat
-
-
Dell XPS
veterán
Igen, Bios frissítést végeztél, vagy inkább reflash-t ami gyakorlatilag ennyi, és érzékelte az akkumulátort szerencsére.
A memória modul sok érdekességet produkálhat, nemrég ugyanezt játszotta el nálam egy modul. Másnap leellenőriztem egy másik gépben (ott működött), majd újra megpróbáltam mégegyszer és elindult természetesen, de nem hagytam benne, mert a bizonytalanságot senki nem szereti.
Elképzelhető ilyen sajnos, ilyenkor néhány ki-be után visszaáll a "rend".
Üdv, Dell XPS
-
-
tevike
senior tag
válasz tevike #15697 üzenetére
Na, a 14.4-es hivatalos ati oldalról szedett 7xxx-s driver laptopra szarra se jó, felrak mindent, csak épp a vga-t nem érzékeli, és épp h megy a monitor vele
13.9-et próbálom most
Szerk: ezt meg felrakja, de a telepítés felénél kb fel rohan a végéig, és ki írja hogy kész 1msp alatt, de se újra indítást se semmit nem kér. Újra indítom, szerintem kb semmi sem történt.
[ Szerkesztve ]
- NO PAIN ~ NO GAIN -
-
Dell XPS
veterán
válasz tevike #15706 üzenetére
Nézd meg úgy légy szíves: Intel a DELL support oldaláról, majd az ATI illesztő (14.4, 13.9) az AMD oldaláról. Előtte szigorúan takarítsd le a DDU-val mindent!!
Nem olyan egyszerű ez ahogy gondolod, ha mindent a DELL support-ról telepítesz nem fog működni a GPU váltás, ha egyáltalán kezelhető, beállítható lesz a Catalyst.
Na, összehozzuk ezt valahogy..
[ Szerkesztve ]
Üdv, Dell XPS
-
tevike
senior tag
válasz tevike #15709 üzenetére
Kezdek ideges lenni, telepíteném a dell honlapjáról leszedett intel hd 4000-s drivert erre: Az ön gépe nem felel meg a rendszer minimális követelményeinek.
ÁáÁááÁááÁá Dell 15R 5520 és Dell 5520 az egy és ugyan az, ugye? Vagy is alapból 5520-t nem találtam a listában, és gondoltam így ugyan az a kettő.
- NO PAIN ~ NO GAIN -
-
tevike
senior tag
válasz tevike #15710 üzenetére
Intel i3 2370m 2.4ghz proci van benne, lehetséges, hogy még is intel hd3000-s széria van benne és ezért a 4000-t nem akarja felrakni így?
Szerk:Dell Support oldalán van egy ilyen driver:
Intel Graphics Driver
This package provides Intel HD 3000/4000 Graphics Driver and is supported on Inspiron 5520 and 5525) and Vostro 3560 running the following Windows operating systems: Windows 8.Ez lenne a jó nekem lehet akkor ?! Még egy hivatalos intel hd 4000-t megpróbálok, ha nem megy akkor amit most leírtam az jön.
[ Szerkesztve ]
- NO PAIN ~ NO GAIN -
-
Dell XPS
veterán
-
Dell XPS
veterán
válasz tevike #15724 üzenetére
Oké nézd meg akkor 13.9-el esetleg. Lehet turbózni is ha gondolod: [link]
Nézd meg elsőre support illesztővel mindkettő GPU-t, ha működik rendesen akkor lehet variálni. Általában nem a legfrissebb Intel verzióval működik rendesen a Catalyst; 13.9, 14.4
[ Szerkesztve ]
Üdv, Dell XPS
-
Dell XPS
veterán
válasz tevike #15901 üzenetére
Intel HM77:
"2. gen, Core i processzor támogatás: Sandy Bridge - mobil platform
"3. gen Core i processzor támogatás: Ivy Bridge - mobil platform
Szemezgessél!
Van egy eladó i7-es proci jó áron NTonee kollégának, ha úgy gondolnád. A proci tesztelt, hibátlan!
Üdv, Dell XPS
-
NTonee
veterán
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ HP 250 G9 /2027.11.06. GARANCIA/INGYEN FOXPOST/12th Gen Intel Core i3-1215U/512GB NVMe SSD
- Macbook pro 2020 M1 13"
- Újszerű, gyári garanciális ultrakompakt HP Pavilion Aero 13 6 magos Ryzen 5 processzorral, 970g
- Új állapotú HP Pavilion 15 colos laptop, még 14 hónap garanciával
- Lenovo G505 alkatrészek - alkudni lehet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest