- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
-
LOGOUT
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kbali
nagyúr
-
tserrof77
őstag
-
persil
nagyúr
válasz
flash- #36019 üzenetére
Azért jelen esetben teljesen mindegy, hogy van e céginfó, vagy mikor alakult, mikor regisztrálták a domaint... 250-300 ezer forintos gépeket nem fognak 30 ezer forintért odaadni. Soha, sehogy, semmikor.
Ez nem gyanúsan olcsó, hanem képtelenség. Egyes alkatrészek önmagukban többe kerülnek
-
Hosssszu
őstag
válasz
flash- #35995 üzenetére
Intel oldala szerint 64 bites: [link]
Szerintem a 64bites win nem terheli jobban a gépet. De ha pont 4GB RAM lesz benne, akkor elvileg 32bites win fog látni 3,5GB körül. Én biztos lusta lennék kb fél GB RAM miatt újratelepíteni.
6-8GB memóránál már egyértelmű hogy csak 64bit jöhet szóba, ott már nem lustálkodnék a telepítésnél. -
Shanyy
csendes tag
válasz
flash- #20375 üzenetére
Add el az 1333-asat, vegyél egy ugyanolyan 1600-ast, és Dual-chanel-ben még jobb lesz a gép.
Próbáld ki, de az is lehet, hogy az 1333 Dual-chanel-ben jobb, mint egy modul 1600-on.
Edit: Ja, és figyelj, hogy ugyanolyan feszültségen üzemelnek-e. Nekem már volt ezzel bajom.
-
MurdR
veterán
válasz
flash- #20089 üzenetére
Ha egy rendes szakihoz viszed, az kétlem hogy elkérne ezer forintnál többett azért, hogy potméterrel mérjen neked kettőt.
(#20090) tlala
Akkor itt sajnos az én tudományom megállt. Vidd olyanhoz aki egy kicsit mélyrehatóbban bele tud nyúlni (és ért hozzá, nem a szomszéd vérPistike) mert lassan megsül a gép. -
válasz
flash- #19380 üzenetére
sokadik notimon használom - igaz, egyik sem volt hp, adott szempontból nincs túlzott jelentősége -, szerintem hasznos kényelmi szolgáltatás, nem kell jelszavakat bepötykörészni, hanem csak egy megfelelő húzás a leolvasón, és már be lépett a rendszerbe...stb.
elég megbízható, az beolvastatás sem problémás, ha az ujjlenyomat regisztrálásakor megfelelően lehúzza az ember, tehát nem csak mindig azonos felületet, hanem kitérőkkel oldalra...stb, így utána húzza le bárhogy - persze tűréshatáron belül - a használat során, nem fogja eldobálni, hogy nem megfelelő az azonosítás.
sőt, én már mobiltelefonon - iphone 5s és note 4 - is megszerettem, sokkal kényelmesebb így feloldani a készüléket, mint jelszót vagy kódot beírni. -
Vermilion69
aktív tag
válasz
flash- #19369 üzenetére
Én ölbe ezt vettem a notim alá: Dell hűtőpad
-
szabonagyur
félisten
válasz
flash- #19369 üzenetére
Van direkt ezzel foglalkozó téma: Notebook hűtőpad tapasztalatok. Ha nekünk nem is, de nekik mindenképpen áruld el milyen a gép pontos típusa mivel az alján lévő szellőzés alapján lehet tanácsolni hozzá hűtőt.
Személyes vélemény: ilyen célra egy jó könyv vagy tálca bőven elég, főleg hogy a legtöbb venti kialakítása ölben nem épp stabil illetve nem sokat ér a legtöbb gépnél.
-
Rivaul
addikt
válasz
flash- #12570 üzenetére
Ha csak egy betű a rossz akkor inkább annál lesz a hiba s nem a szalagkábelt kéne piszkálni mert az nem egy örök életű dolog. Ilyesmi akkor fordul elő ha valami kosz/ragacs stb van az adott bill alatt. Tiszta alkohollal "mosd" ki.
shrd
Milyen különböző driverekkel próbáltad? Nekem is van egy ilyen gépem itthon. Csak a gyártó oldaláról tölts hozzá ne máshonnan. -
Impressa
őstag
Lenovo g580AH most a legnépszerűbb az olcsóbb kategóriában, vegyesen vannak visszajelzések ezzel kapcsolatban is, de ettől függetlenül mindenki szereti a gépét. Az egyik legjobb ár/teljesítmény aránnyal rendelkező gép a piacon.
de mégis érdekelne hogy mely márkák melyeknél kevesebb a problém. erre nem tudok neked válaszolni, de remélhetőleg, aki jártasabb ebben a témában, mond vmi biztosabbat is
-
Impressa
őstag
Erre azt tudom neked mondani, mindenki arra esküszik, ami évek óta működik nála. Mindegyik márkánál kifoghatsz egy "Pénteken" összerakott gépet
Nekem a HP nagyon bevált ( 3év ) , Asusra sincs panaszom (2 ill. 4 és 6 év ), de most épp Lenovo van (1éve), szoftveres gondon kívül nem volt vele problémám, jahh a vinyócserét kivéve.
De pl. az Acert nem szokták ajánlani, pedig az is van a családban 2,5 éve hibátlanul működik. Soha nem volt takarítva és pasztázva se.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Formula-1
- Sorozatok
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Építő/felújító topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- ZIDOO médialejátszók
- Delta Force (2024)
- További aktív témák...
- Asus RoG STRIX G17 Notebook! WQHD 240Hz / Ryzen 7845HX RTX 4070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Lenovo Ideapad 3 14ADA05 20GB RAM 256GB M.2 SSD
- MacBook Pro 16" 2021 / M1 Pro / 16GB / 512GB / Space Grey (117)
- 16" m1pro macbook pro minden gyári tartozékával, tökéletes műszaki állapotban, megkímélve.
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest