- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
75kokoko75 #37698 üzenetére
Ezt kicsit pontosítod? nem enged be? vagy nem jutsz el odáig stb
-
válasz
75kokoko75 #37693 üzenetére
Ez már bootolás hiba, vagy hdd. Nézd meg a biosba a hdd és bootolási beállításokat, hogy minden jó-e? Illetve próbálj telepíteni rá másik OS-t, persze ha fontosa adatok is vannak rajta akor előtte ments
-
75kokoko75
aktív tag
... ja,és ugyan ezt csinálja hálózatról,és akkuról is.
Köszi előre is a választ.
-
75kokoko75
aktív tag
válasz
Pyttawrx #37650 üzenetére
Nagyon köszi.
Most volt időm írni ezzel kapcsolatban,elnézést.
Amit írtál,azt megcsináltam,és most már csak egy "hibajelenség" van.
Bekapcsolom, megjelenik a dell logó, azután megjelenik egy vízszintes villogó vonal a bal felső sarokban,és percekig csak az villog, azután üres képernyő (vagyis nem csinál semmit), -
válasz
Pyttawrx #37690 üzenetére
Igen,én is a vga-ra tudok csak gondolni,amit nem tudok kicserélni (alaplappal csak).#37691 Papooo :
Prociba integrált vga van,HD3000 ha jól emlékszem.
Kb 30 fontért tudok bele venni alaplapot,egyel nagyobb procival (i5 2450M).A kis gép még mindig ér vagy 180fontot.
Nagyon szép állapotban van.
Akksija is nagyon jó. -
válasz
Papooo #37678 üzenetére
Kicseréltem a kábelt.
Annyi változás van,hogy csikozza a képernyőt,utána átvált ilyen fehéres szürkés világításra.
Képet továbbra sem ad a kijelző.
A 8 beep is ugyanúgy folyamatosan megy.A külső rákötött monitor használata továbbra is működik.
Most hogyan tovább ?
Kiejlző csere ?
Alaplap csere ? -
szata.68
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne,hogy van-e olyan program,ami korlátozza a hálózati töltést?
dokkolót használok az irodában,ami tölti is a laptopot,és ha jól tudom az nem jó az akksinak ha folyamatosan töltődik.Köszi előre is
-
Kbali
nagyúr
válasz
shirogin21 #37683 üzenetére
Ez oprendszer függő, érdemesebb annak a topikjában érdeklődni
-
shirogin21
csendes tag
Szép Napot Nektek!
Volt már hasonló tapasztalásotok azzal kapcsolatosan, hogy a windows tálcán jelen lévő program ikonok nem láthatóak ? Ha újra a tálcára akarom tenni valamelyikőjüket az a két választás van, hogy vagy leveszem őket a tálcáról (ami azt jelenti, hogy ott vannak csak nem láthatóak) és csak ez után tudom őket újra a tálcára tenni, viszont ugyanúgy nem látom őket.
Tanács esetleg, tudtok ezzel kapcsolatban segíteni ? És mi áll e-jelenség mögött ? Miért csinálja ezt ?
Köszönöm a válaszokat! -
Ice&Lime
veterán
válasz
Ice&Lime #37679 üzenetére
Próbáltam róla csinálni videót, úgy hogy valamennyire látszódjon (a fényviszonyok, kamera, fényerő, háttérszínek, stb.) aztán nagy nehezen végül sikerült egyet készíteni, egy 2 perceset róla.
A legjobban a képernyő jobb-felső sarkát figyelve látszik, ahogy sötétül el és világosodik vissza a videó, hogy pont akkor pislákol egyet-kettőt, loop-oltatva is pont akkor és pont ott.
Ide töltöttem fel a videót.
Remélem valamennyire kivehető a videóból (szóval az ami pislákol az nem a kamera, hanem a kijelző). -
Ice&Lime
veterán
válasz
Ice&Lime #37677 üzenetére
Amit még próbáltam, mert úgy tűnik, hogy a software-s hiba talán már így ennyi os.-rendszer próbálkozással kizárható, az az, hogy: ac adapterről és aksiról is ugyan az a probléma, bios-ban letiltottam a kamerát és le is csatiztam, bios-ban (legfrissebb) nincs lehetőség a kijelzővel kapcsolatban ki-be kapcsolgatni dolgokat, kijelző és lcd kábel csatlakozást ellenőriztem és a kábelt majd csatlakozót is, csináltam róla képeket is, de úgy tűnik, hogy nincs vele probléma és tiszta.
Egyenlőre ennyit végeztem el, de nem jövök rá, hogy mi a hiba forrása. -
Ice&Lime
veterán
Sziasztok!
Már 2 napja próbálkozom kideríteni, hogy mi lehet a gond, de nem oldódik meg (dell 6440 / full hd ips / 60Hz)
AC adapterről hálózatiról videózásnál (windows media player és vlc player), youtube-ozásnál (firefox, edge, chrome) ugyan az a probléma még mindig, hogy a sötét-sötétebb és világos-világosabb kép váltakozásánál mintha le-fel oda-vissza kapcsolgatná pillanatokra a fényerőt, ez van tálcára minimalizált sötét ablaknál előugrasztva is. Ha nincs ilyen, hanem állandó a kép, vagy a videó fényviszonyai, akkor nem csinálja, csakis akkor. Loop-poltatva a videó részt, szintén csak akkor, és akkor egymás után pont ott csinálja, más-más videóval is ugyen ez a helyzet. Ezeket fentebb 1, 2, 3, belinkeltem. Próbáltam állítani intel vezérlőpultban is, amit lehetett még: contrast enhancement-disabled-re, film mode detectiont-disabled-re. Display power saving technology-disabled-re (de ez ugye csak aksiról menve van, de azért kipróbáltam ezt is) A képfrissítés állandó 60Hz-en van, de kipróbáltam állandó 48Hz-el is, ugyan az. Enabled adaptive brigtness: off, ami alaból off-on is volt.
Igazából már semmi ötletem sincs, főleg, hogy egy os-sel sem változik semmi.A windows 10 topik javaslatotokra feltelepítettem a legújabb win10-et, amit microsoft oldalról töltöttem le.
(version 1809, build 17763.107) Jelenleg ez van most fent.Ezekkel próbáltam, több régebbi telepítővel is mint: - windows 7 pro x64 7601, - windows 8.1 x64 130821, - windows 10 x64 160715, - windows 10 x64 170928, - az újabb windows 10 x64 1809 17763.107 és ubuntu 18.10 és még egy másik linux disztróval is.
Ennyi os. szerintem bőven elég volt.
Akkor viszont mi lehet a probléma szerintetek?
-
Sziasztok !
Írok ide is remélem elfér.
Nemi segitséget kérnék.
Adott egy Vostro V131 i5 2430M,intel hd graphics.
8 beep hibával indul es onnan nem megy tovább,sötét marad a képernyő.
Rákötöttem egy régebbi monitort,ott van kép hasznalhato is a gép,belép windows-ba,de attól meg nyomja a 8 beep-et folyamatosan és sötét a kijelző.Probáltam életre kelteni a screen teszttel,D+Power button,nem segit.
Szétszedtem,kitakaritottam,ujra pasztáztam. (sérülés sehol sem látszik)
Az sem hozott javulást.A kijelző vagy a kijelző kabele (ha cserélhető,azt nem is néztem).
Az intel hd graphics adta meg magát ?Vagy esetleg vmi más a hibás ?
Érdemes-e bajlódni vele... ? (sztem igen)
Még mindig úgy néz ki,mint az új.Kijelző csere vagy alaplap csere vagy nem tudom...
Előre is koszi a segitséget.
-
MATEO6600
őstag
Probléma adódott egy notebook wi-fijével. (Acer Aspire ES1-571-37U9)
Frissen telepített Win 10, a tünetek:
-Baromi lassú böngészés, rendszeres ERR_NETWORK_CHANGED hibaüzenet
-speedtest 40~mbit-et mér maximum, mikor tudtommal 90~mbit körülit kéne tudnia.Ilyen esetben nem volt jobb ötletem, mint felmenni a gyártó oldalára és újrarakni a wi-fi drivert.
Sajnos nem oldotta meg a problémát.
Valakinek esetleg más ötlete? -
Remade
újonc
Egy olyan kérdésem lenne ,hogy igaz e az ,hogy ha csak ssd van a laptopba (és hdd nem) akkor javul az akummulátor élettertalma ahhoz képest mintha hdd+ssd kombó lenne benne ?
-
kelna91
senior tag
válasz
Macisajt3 #37669 üzenetére
Nekem néhány éve volt egy ugyanilyen pillanatom, hogy ez feltűnt, addig nem vettem észre, vagy csak nem volt elég zavaró. Egyszer csak észrevettem, hogy egy weboldal egy bizonyos színű területét vagy látom, vagy nem látom, attól függően, hogy milyen szögben áll a laptop kijelzője. Na onnantól eléggé zavart, hogy nemcsak hogy nem színhelyesen látom a képet, hanem bizonyos dolgokat nem is látok, amik amúgy ott vannak.
-
kelna91
senior tag
válasz
Macisajt3 #37667 üzenetére
Értettem, amit írtál. Egyhelyben ülve is más szögből látsz rá a monitor különböző részeire. Csak akkor nagyjából egyforma a betekintési szög, ha elég messze (túl messze a használathoz) ülsz a kijelzőtől. Akkor egyformának fogod látni a színeket a teljes felületen.
Ha ezen a konkrét kijelzőn nem tapasztaltad még ezt, akkor valami meghibásodás lehet, de egyébként ez így sajnos normális egy régi TN panelnél. Nem valók színkritikus munkához, az biztos. -
Macisajt3
tag
Valaki találkozott már olyan jelenséggel, hogy laptop kijelzőjének különböző részein teljesen más árnyalatúak a színek? Tehát pl adott egy egy közepes kék kép, amit elkezdek görgetni és a kijelző tetején már sötétkék lesz, ami lent még közepes kék volt. Ez lenne a színkalibrálási hiba vagy ez teljesen más? Egy nem fiatal gépről van szó (Hp probook 4730s,lassan 7 éves)
-
sajog159
aktív tag
Van egy régi Minix M1100 laptopom és elakadtam:
A Fn gomb "fordítva" működik. Eddig nem volt ilyen, valamit "elnyomtam" és nem tudom visszaállítani.Segítene Valaki?
Előre is köszönöm! -
kelna91
senior tag
Sziasztok! Lehet/szabad-e USB-C laptoptöltővel (65 W-os) mobilt és mást tölteni, és fordítva, szabad-e egy akármilyen USB-C mobiltöltővel laptopot tölteni?
-
Adott egy Samsung NP900X3A-B04CH típusú laptop.
Gyárilag egy Broadcom B2358 wifi van benne, katasztrofális vételi érzékenységgel (kevés hálózatot lát, lassú letöltés, böngészés).
Ki akarom cserélni egy Intel wifire, kettő van itthon:
Intel 6205
Intel 6300Windows 7 64bit van fenn jelenleg, de korábban Win10 alatt sem működött. Driver feltelepítés után az eszközkezelő azt írja ki, hogy "Az eszköz nem indítható el (Kód 10)". Google keresés alapján ez egy elég általános jellegű hiba. Próbáltam több fajta, régebbi drivert is, mindnél ezt írja.
Ugyanakkor Ubuntu 18.04 alól meg megy a 6205-ös wifi
A 6300-as előtte egy másik laptopban ment gond nélkül.
Lehet az probléma, hogy ezek Lenovo kompatibilis kártyák? Viszont a BIOS-ban nincs whitelist, nincs hibaüzenet. -
digolaci
tag
válasz
Pyttawrx #37647 üzenetére
Sajnos meg van a hiba ! Tönkre ment a dedikált videókártyám (6650M) a laptopba. A biosba letiltottam a dedikált videókártyát és renben felment a VGA driver. Most csak az integrált VGA-t (6620G) használja a rendszer, de legalább a képi megjelenítés mostmár teljesen jó. Hát játszani nem kell a géppel
De más mindenre még használható.
-
bandi0000
nagyúr
Sziasztok
Adott egy lenovo 100 15 IBY lapos, töltőt kellene hozzá szereznem, kérdés az, hogy csak a gyári jó hozzá, vagy házon belül azonos csatival de nagyobb W? számmal is jó lehet?
-
badd
tag
Közben az én problémám megoldódott, ami nem szoftveres volt, hanem hardveres. Ugyanis még specifikusabb keresés után kiderült, hogy az ilyen hdd bay-eknél általában van egy kis kapcsoló valahol, amit el kell tolni, ami állít valamit az elektronikai kapcsolaton és utána már jó. Akinél meg nincs ilyen, ott valaki beleragasztott a 7-pines csatlakozóba egy kis celluxot, és az oldotta meg. Nálam (opticaddy) a belsejében van a csatlakozó mellett. Azonban ez sehol nincs leírva használati útmutatóban, hogy van ilyen pöcök és mire jó, de szerencsére megoldódott.
-
Tamás008
tag
A Fujitsu notebookoknak van magyarországi márka szervize?
Hol találhatóak Fujitsu márka szervizek? -
válasz
75kokoko75 #37649 üzenetére
Értem, akkor itt egy lehetőség
1.)vedd ki az akksit 30 percre, nyomd le és tartsd is lenyomva a bekapcsológompot 1 percen át, és az akksi ne legyen visszatéve.
2.) Tedd be az akksit, (töltőt ne dugj rá), és teszteld le. Ha nem változott, akkor
3.) vedd ki az akksit és teszteld tővel.
4.) ram csere, vagy ha van benne 2 ram vedd ki csak az egyiket ted be másik slotba ... stb
Ha ezek nem segítettek, akkor látatlanban nagyobb a baj (vga)
-
75kokoko75
aktív tag
-
badd
tag
-
digolaci
tag
Sziasztok!
Lenovo Z575 kék halál után win7 professional 64 bit nem tölt be. Betöltési képernyő után kék halál és újra indul a gép és ismét kék halál. Oprendszer újratelepítése után akkor jelentkezik a fenti hiba ,ha a VGA drivert feltelepítem és újraindítom a laptopot.
Kérlek segítsetek.
-
koko52
nagyúr
Üdv!
Van egy Acer Aspire 5736z laptopom. T4500 cpu van benne. Van egy ilyen listám, elméletileg kompatibilitási lista, de nem vágom a notikat. [link]
Egy Q9100 core 2 Quad ot találtam hozzá, de nem merem megvenni. A listán ott van. Mitévő legyek? -
-
badd
tag
Sziasztok!
Az alábbi problémám adódott:
Egy HP ProBook 450 G1 laptopban kicseréltem a merevlemezt egy ssd-re (Crucial BX500 120GB) és a merevlemezt pedig egy opticaddy-vel betettem a lemezmeghajtó helyére. Alapvetően tök jól működik minden, egy dolgot kivéve, márpedig az, hogy kikapcsoláskor a gép bekapcsolva marad. Szóval a Windows leáll, a vinyó is leáll, az ssd visszajelző led is kikapcsol, de a gép ventillátora tovább megy és a bekapcsoló gomb, wifi gomb és némítás gomb tovább világít. Azonban azt már kiteszteltem, hogy ha kiveszem a merevlemezt, akkor le tud állni a gép rendes.Van esetleg valami ötletetek, hogy mi lehet a gond, és hogy lehetne megoldani?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
z123456789
addikt
válasz
z123456789 #37624 üzenetére
Ez meglett. Igazából az FN be van kapcsolva alapból. Ki kell kapcsolni, és akkor működik. Nem igen használtam eddig laptopot.Ami mostani kérdésem lenne, az az, hogy a touchpad több ujjas funkcióit hol kell beállítani? Néztem tutorialt, de az egy Synaptic Control Panel programmal csinálja, nekem viszont nincs ilyen a laptopon. Próbáltam letölteni (mobilnettel) de nem szedi le.
Máshol is lehet mókolni ezzel a toucpad-del?
Próbáltam manuálban is telepíteni, úgy sem megy. :/Előre is köszi a válaszokat.Asszem megvan.
Valami frissítést kellett letölteni.
-
válasz
razzorr #37626 üzenetére
Szia!
A modern technológiának köszönhetően például már nem szorulnak rá a kisütésre és teljes feltöltésre az első bekapcsolás előtt, és utána sem.
Tulajdonképpen ezeket a modern technológián alapuló akkumulátorokat nem szükséges 100%-osra feltölteni. Akkor tesz értük a legtöbbet, ha mindig csak rátölt valamennyit, de nem éri a teljes töltöttségi szintet.
további leírás itt
-
razzorr
őstag
Eszembe jutott még egy fontos kérdés.
Veszek új akkut a gépbe (Li-ion) és most formázzam vagy mi a bevett eljárás?
Meddig célszerű tölteni és meríteni?
Nem most volt új akkum, annyi mindent írnak, hogy gondoltam ide is bedobom. Köszi. -
z123456789
addikt
Sziasztok!
Lenovo Thinkpad T450.
ALT+F4-re nem reagál. FN-t nyomkodom bőszen, de sehogy sem. Kell valami mást is állítani, vagy valami más hiba lehet?
EU angol billentyűzetes, ha ez számít. :/Előre is köszönöm.
-
razzorr
őstag
válasz
75kokoko75 #37619 üzenetére
Köszi! Üzletből veszem amúgy is az ilyen cuccokat! Fő a biztonság!
-
pengwin
addikt
Szervusztok!
Adott egy Dell Latitude E6440, 16GB RAM+i7+128GB SSD+320GB HDD konfigurációban, Windows 10-zel.Rendszer, programok az SSD-n.
Kb. egy hete a tulaja (édesanyám) arra kezdett el panaszkodni, hogy lassan indul. A korábbi pár(<20) másodperces boot idők helyett percekig töltött, míg a mai nap reggelén már fél óra töltés után sem indult el a Windows.
A BIOS-ba gond nélkül be lehet lépni, HD Sentinel szerint semmi baja sem volt a háttértáraknak, ráadásul pendrive-ról hibátlanul bootol a Kubuntu.Mi okozhatta ezt a problémát?
Lehet frissítés után takarított a Win10 az ősi, nem WHQL meghajtók között?
Okozhat ilyen problémát pl. ha a Win10 indexelési szolgáltatása szabálytalanul áll le, és nem fut kikapcsoláskor?Nem tudom mi lehet a probléma forrása, viszont ezért az előadásért a Windows (egyelőre csak ideiglenesen), de repül a gépről. Lehet vissza fog térni a két perc kiállítás után, de azelőtt jó lenne rájönni, hogy mi okozhatta a problémát.
Korábban már frissített iGPU drivert önhatalmúlag a Win10 ezen a gépen, a vége az lett, hogy 7-8 kijelzőt érzékelt a tényleges 2db helyett.
-
Papooo
senior tag
válasz
75kokoko75 #37619 üzenetére
Ha már biztonsági mentés, akkor én inkább a 2x1TB variációt vagy a 3x750-et választanám.
A legfontosabb dolgokat(saját képek, házi videók, dokumentumok, adatok) inkább több példányba menteném el, így több esélyem van megőrizni.
Ha az egyetlen vinyó tönkremegy (elvégre az ördög nem alszik), elveszik minden ami rajta volt. -
ssgk
aktív tag
Hogy tudom megváltoztatni a Mac címemet laptopon Intel wireless (centrino Advenced-N 6235) ?
Fontos lenne, de a hagyományos" nem megy, se a registry be se lehet.
Bármi módszer rá ? -
razzorr
őstag
válasz
75kokoko75 #37615 üzenetére
Köszönöm válaszod, rá is repülök, 24k-ért jó vétel most.
-
razzorr
őstag
Üdv.
Mennyire megbízható ez a vinyó?
2TB Seagate 2.5" SATA III BarraCuda winchester (ST2000LM015)
Laptopba lesz rakva másodlagos tárhely. Ami lesz rajta, sok adat, fotó, film. Windows az SSD-n van/lesz.
Szóval mezei használatra lenne. Az mondjuk nem lenne gond ha nem hangos. -
SZIGMA
aktív tag
válasz
icp1970 #37609 üzenetére
Szia!
Egyszerűbb lett volna a service manual-lal kezdeni, ezek biztosan mennek benne (a HP kódosak persze):
WLAN module
Intel Dual Band Wireless-AC 3168 802.11ac, 1×1 Wi-Fi + Bluetooth 4.0 combination adapter 852511-001
Intel Dual Band Wireless-AC 8265, 802.11ac, 2×2 Wi-Fi + Bluetooth 4.2 combination adapter 851594-001
Realtek RTL8822BE 802.11AC 2x2 Wi-Fi + BT 4.2 Combo Adapter 915623-001
Realtek RTL8821CE 802.11AC 1x1 Wi-Fi + BT 4.2 Combo Adapter 915621-001Hogy a 8260 megy benne ,az mák.
-
válasz
75kokoko75 #37611 üzenetére
-
75kokoko75
aktív tag
...ami még talán fontos,hogy egy dell latitude e5440-ről van szó.
-
75kokoko75
aktív tag
Sziasztok.
A laptopom egy idő óta azt csinálja, hogy nem mindig kapcsol be teljesen. Ötből egyszer áll fel a rendszer,és akkor tökéletes. A többi esetben nincs kép,csak a ledek villognak bekapcsolás után.
Tapasztalt már valaki hasonlót? Mi lehet a gond?
Előre is köszi a segítséget! -
icp1970
senior tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget meg oldódott.Sikerült egy szintén hp notiban lévő ac 8260-at szereznem és tökéletesen működik.
-
icp1970
senior tag
válasz
Pyttawrx #37598 üzenetére
nem találom a biosban ezt a pontot sajnos. Aida nem látja olyan mintha nem lenne benz kártya.csatlakozókat ellenőriztem a helyükön vannak be kötve,helyes sorrendben.Most utána olvasva,igaz az hogy ha esetleg ugyan olyan tipusú kártyát vennék[link],de az nem HP gépben volt,akkor lehet azt sem ismerné fel,mert a hp hozzá rak egy egyedi azonoítós a kártyához?
-
M43g
aktív tag
válasz
Pyttawrx #37598 üzenetére
Ha ez van, akkor viszont boot közben jelezné (szerintem), hogy nem kompat. Nekem is ezt csinálta a lenovo, amikor nem whitelistelt cuccot próbáltam bele tenni. Ezzel azt akarom mondani, hogy az én lenovom nem jutott túl a booton. Egy próbát persze megér, de szerintem nem kompatibilitási probléma lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 7560 15.6 FHD / 11500H / 32GB / 1TB G4 új / NV Quadro 4GB / FPR WS tervező
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!