- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelna91
senior tag
válasz
Macisajt3 #37669 üzenetére
Nekem néhány éve volt egy ugyanilyen pillanatom, hogy ez feltűnt, addig nem vettem észre, vagy csak nem volt elég zavaró. Egyszer csak észrevettem, hogy egy weboldal egy bizonyos színű területét vagy látom, vagy nem látom, attól függően, hogy milyen szögben áll a laptop kijelzője. Na onnantól eléggé zavart, hogy nemcsak hogy nem színhelyesen látom a képet, hanem bizonyos dolgokat nem is látok, amik amúgy ott vannak.
-
kelna91
senior tag
válasz
Macisajt3 #37667 üzenetére
Értettem, amit írtál. Egyhelyben ülve is más szögből látsz rá a monitor különböző részeire. Csak akkor nagyjából egyforma a betekintési szög, ha elég messze (túl messze a használathoz) ülsz a kijelzőtől. Akkor egyformának fogod látni a színeket a teljes felületen.
Ha ezen a konkrét kijelzőn nem tapasztaltad még ezt, akkor valami meghibásodás lehet, de egyébként ez így sajnos normális egy régi TN panelnél. Nem valók színkritikus munkához, az biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mobil flották
- További aktív témák...
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest