- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- lacixtal: Laci XTAL - Emlékproffil
- Arc összefoglaló szerkesztés
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Aktív témák
-
True
aktív tag
Köszönöm mindkettőtöknek... Utánajárok...
-
True
aktív tag
Üdv szakik.Vettem egy TOSHIBA notit amiben állítólag asztali S478-as procit bármilyet beletehetek...
Jelenleg ezt dobja a CPU-Z:
Alá tudjátok ez alapján ezt az állítást támasztani? -
Dilikutya
félisten
Mi lehet a gond? Asus X50N notebook, 1 hónapig tökéletesen ment, Windows Vista volt telepítve. Állítólag a múlt héten valamikor elszállt a wifi. Elég leharcolt állapotban találtam a rendszert, még a lomtár ikonja is eltűnt, gondoltam, benyeltek valamit. Érdekes módon maga az adapter az eszközkezelőben megvolt rendesen, az egyik wlan miniport volt felkiáltójeles. Újra raktam a Vistát, most az eszközkezelő szerint minden rendben, de továbbra sem lehet bekapcsolni.
-
Cinege45
tag
Azt elfelejtettem írni, hogy CRT monitort?
-
Cinege45
tag
Üdv.
Kérdésem, hogy inverterhibás notebookra lehet-e külső monitort cstlakoztatni?
Köszönettel -
tozo86
tag
sziasztok! Van egy Lenovo N200-asom és elromlott rajta a billentyűzet. Folyamatosan be van ragadva rajta az Ű billentyű. Már bevittem szervízbe, megrendelték az új bill-t. Addig vettem egy külső usb-s billentyűzetet. Az lenne a kérdésem, hogy le tudom-e valahogy tiltani a laptop billentyűzetét, hogy azt ne használja?
köszi előre is. -
longjoe
csendes tag
-
grex4
aktív tag
skacok. most felteszek egy hülye kérdést. hpq6715b és angol bill. hol a hosszú i betű? elég kellemetlen keresgélni hosszú i betűt bárhol h betudjam illeszteni gúgliba vagy wordbe. többi bill mind megvan. najo szorzásjel sincs de mindent nemakarhatok.
-
Spidee
senior tag
Sziasztok!
Lehet valahogy állítani azt, hogy mennyivel pörögjön a venti, bizonyos hőfokoknál?
Notebook: Hp Pavilion dv5 1020eh - Windows XP -
konorti
csendes tag
Sziasztok,
a barátnőmnek van egy toshiba satellite SA30-504 típusú notebookja, amelynek a töltő csatlakozójánál letört az a kis tüske rész, olyan embert keresek akinek esetleg van ilyen alkatrésze, illetve ki tudja cserélni.
Tehát körülbelül ezt kellene csinálni:
[link]
És ilyen alkatrészre lenne szükség:
[link] -
[-HERO-]
senior tag
Igen, énis erre gondoltam, de nem is találtam hozzá frisebb biost
Mondjuk ez a 2,5 giga elég nagy hülyeség volt tőlük...Azért ha tud még valaki valami megoldást akkor várom szeretettel
Egyébként most vista ment rá, és semmi driver nincs hozzá
Vista az unsupported nekik... -
[-HERO-]
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy van egy fuji Xi1546 notim, és a napokban lett 4 giga noti ramom, 2x2gb.
A baj csak az hogy 2 gb-ot vesz be a gép :S
Semmilyen úton módon nem lehet beleszenvedni a másik 2 gb-ot?Üdv: Hero
-
wins03
csendes tag
Sziasztok!
Asus EeePc 1000h-m van, 80 gigás, és egy olyan problémám lenne vele, hogy folyamatos zúgást hallok a ventitől (vagy merevlemeztől?).
Ha megdöntöm a gépet kb 45 fokban bármelyik irányba, akkor elmúlik a zúgás, illetve amikor leütök egy billentyűt akkor is hallom, hogy egy pillanatra megváltozik a zúgás hangja. Barkácsolni nem akarok itthon (garivesztés miatt főleg), de nem tudom, hogy mennyi ideig tart kb. a szervizelés. Ja és, hogy mit mondjak a szervizben, mert nem mindig jön elő a zúgás, és ha nincs csend, akkor nem is biztos, hogy hallani... (de most pl. egyedül ülök a szobában és már-már zavaró)Szóval mitől lehet ez, tudok -e vele valamit kezdeni, vagy bízzam a szervizre? Ott egyáltalán foglalkoznak vele érdemben? Ha valakinek van tapasztalata e téren (EDitigalban vettem), akkor pls ossza meg velem!
Előre is köszi!
-
SG3rg0
őstag
Sziasztok, van egy T61p Lenovom amiben 2gb ram van!
Szeretném bővíteni 1 vagy 2 gb-ra!
Kérdésem az lenne hogy a 32bites Vista tudja e kezelni a 4gb ramot?
Mert a Lenovo gyári oldalán azt írták, hogy 32bites rendszer csak 3gb ramot tud kezelni! -
VINIKOR
senior tag
Asus F80S-4P072 notebookról mi a vélemény: [link]?
SIS chipset milyen? Jó, nem jó? Maga a gép tökéletes lenne minden másban.
Van 4P053-as és 4P118-as verzió is. Különbség?Vagy inkább a HP Pavilion DV5-ös jobb? Melyik a halkabb gép?
Köszi!
-
Spidee
senior tag
válasz
Spidee #10374 üzenetére
Most nézem csak, hogy az elöbb az Everest azt írta ki, hogy NiMH-s akksim van, pedig Li-ION-os.
Most ezt írja ki az EVEREST:
Akkumulátor tulajdonságai:
Eszköz neve Elsődleges
Gyártó Hewlett-Packard
Egyedi azonosító Hewlett-PackardPrimary
Akkumulátor típusa Újratölthető Li-Ion
Tervezett kapacitás 88800 mWh
Kapacitás teljesen feltöltve 58253 mWh
Jelenlegi kapacitás 53990 mWh (93 %)
Feszültség 12583 mV
Elhasználódás mértéke 34 %
Energiaállapot Váltóáram, Feltöltés alattMitől lehet, hogy egyszer így érzi az EVEREST egyszer úgy, hogy milyen akksim van?
-
Spidee
senior tag
Sziasztok!
HP Pavilion 1020eh notebook-om van, szeretném kalibrálni az akkumulátorát.
Vista van fent a gépen.
Hogyan kéne csinálnom?Everest:
Akkumulátor tulajdonságai:
Eszköz neve Elsődleges
Gyártó Hewlett-Packard
Egyedi azonosító Hewlett-PackardPrimary
Akkumulátor típusa Újratölthető NiMH
Tervezett kapacitás 64800 mWh
Kapacitás teljesen feltöltve 27878 mWh
Jelenlegi kapacitás 27878 mWh (100 %)
Feszültség 12568 mV
Elhasználódás mértéke 56 %
Energiaállapot VáltóáramElőre is köszönöm!
-
Attix82
addikt
Kerdes: Toshiba A110-293 tipusuban van egy 80 gigas vinyo....ez IDE vagy SATA lehet?
Belerakhato egy ilyen? SAMSUNG 250GB 7200rpm 8MB SATA notebook
-
yanna
addikt
Üdv!
1 kis segítséget kérnék, mert elég nagy a homály...
Mi a különbség (van 1általán?) a replikátor és a dokkoló között ?
Köszi! -
wolfman
veterán
Sziasztok!
Tegnap nagybátyám ideadott egy laptopot (Fujitsu Siemens Amilo) azzal a szándékkal, hogy telepítsem föl a Windows-t neki. Elhoztam, átállítottam, hogy bootoljon lemezről, de ez a sz@rszemét semmiről sem hajlandó bootolni. Átraktam, hogy akkor bootoljon winchesterről hogy lássam legalább valamit kiír, de semmi. A kurzor villog a bal felső sarokban és kész, megáll!Segítsen valaki légyszíves, mert már az agyamra megy, meg persze minél hamarabb vissza szeretném adni neki!
-
Petzi
tag
hi!
Próbált már itt valaki Acer 5715Z-be 3 giga ramot rakni, kezeli?
Előre is köszi.
-
04
tag
Halihóóó!
Adott egy Acer notebook, már nem garis, és szeretném a jack dugóját megcsinálni, de nem nagyon akarom feszgetni a burkolatott, kicsavartam a csavarokat és az a kérdésem, hogy pattintós, vagy hogy jön le ez a szép szürkés bill.+előlap???
Tud ebben valaki segíteni???
-
fulcrum
tag
válasz
LALA_kiraly #10359 üzenetére
CF-re ha tudsz is telepíteni Win-t, hamar össze fog omlani, nem bírja hogy folyton írsz rá és olvasol róla (hiába az elmélet, a gyakorlat más).
1. vagy csak bootolásra használod a CF-et, és utána ne írjon rá
2. vagy valami nemWindowssal próbálkozz... -
válasz
LALA_kiraly #10359 üzenetére
a kérdés inkább az - mivel öreg notit említettél -, hogy a bios szerint boot képes-e arról?!?!
-
LALA_kiraly
őstag
Lenne egy öreg noti. A gyári winyó tönkrement, azon kívül meg mást nem igazán látott eddig. Kérdésem: mivel tudna kezelni CF kártyát, arra tudnék telepíteni wint, és indítani?
-
válasz
>Borisz< #10356 üzenetére
örülök, hogy ez a része megoldódott a problémá(d)nak!
a msi notik esetében ritka az, hogy nincs xp alá illesztő, de esetedben valóban nincs - hivatalosan -, de azért a gyártók szerint csak összebogarászod valahogy...
ja, a system control manager alkalmazást még lehúzhatod az msi letöltési részlegéből, az xp alá is jó! -
Morpheus00
csendes tag
Sziasztok mitől van az hogy kb 10 percig tart kicsomagolnom egy filmet ha pedig egy nagyobb programot teszek fel gépre akkor akár 20 - 25 perc is lehet.
ő lenne az 10 napos a gép [link] -
elektromech
csendes tag
válasz
philoxenia #10349 üzenetére
Köszönöm
-
fulcrum
tag
Sziasztok!
Lehet már kapni vagy rendelni blue-ray írós notebookot? Van ötletetek?
(mármint ami nemcsak olvassa, hanem írja is...) -
válasz
doni78 #10350 üzenetére
szerintem elnézted a választ! a hivatkozott (#10347) hozzászólásom >Borisz< #10346 problémájára született esetleges válasz!
és neki igen is amd proci van a vr630 notiban
vagy az msi részlegben nézted el, mert ott az egymás feletti két hozzászólásomból az egyik neki szól, a másik pedig neked! -
doni78
csendes tag
Kali köszi nagyon gondoltam már a bios frissitésre bár amit irtál achi kikpcsolás elöbb megprobálom azt.
mert ez intel proci nem amd..talán össze jön gyakorlatilag mint te is az összes szerelő ismerösöm azt mondta hogy ha hardvare hiba lenne akkor menet közben is kellene mutatkozni de ez csak akkor van amikor az xp lekapcs a monitort és akkor sem minden esetben.mikor milyen kedve van ..
de ez más verzio xp alatt is volt..asszem.meg ugye néha amikor levan áramtalanitva gép aksi nincs bent mert álltalában itthon használom tehát nem viszem magammal igy kvettem belöle és hálzatrol használom na akkor szokott néha olyan hogy csak villan egyett a kijelző azt vagy bejön a kép mire betöl az op rendszer vagy nem de megjegyzem ez sem mindig.szóval megprobálom amit irtál ja és hogy milyen bios van rajta azt leirom neked ha megnéztem nagyon köszi és fasza hogy vagytok többet értek mint sok szervizes.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
elektromech #10348 üzenetére
-
elektromech
csendes tag
Üdvözlet!
Tud valaki segíteni, hogy hol lehet ebbe a gépbe optikai meghajtót venni?
Fujitsu Siemens Amilo L7300-x
Segítséget Köszi -
válasz
>Borisz< #10346 üzenetére
intel platform alatt van lehetőség az ahci kikapcsolására, amd esetében ez nem adott - nincs is rá ebben a formában szükség! esetedben valami más probléma lesz...
msi notiknál általában az a probléma, hogy külön bios készül vista, és külön bios xp alá, és ha teszem azt vista alá való bios van a notin, és te megpróbálsz xp oprendszert telepíteni, akkor például adódhat a leírt probléma.
az msi most kezd ezzel a dologgal szakítani, sorban adja ki a notijaihoz az összevont bios frissítéseket, tehát eztán nem kell már bios verziót cserélni a vista - xp csere miatt!
esetedben a vr630 notihoz is most jött ki ilyen összevont bios; 1.0G (2008.11.18)
ha ettől régebbi bios van a notin, akkor frissítsd! azért nem csak a bios fájl elérhetőségét linkeltem, mert ha esetleg nem tudod, hogy miént kell frissíteni, akkor a kék színű mező alján ott a hivatkozás a leíráshoz! -
>Borisz<
tag
Sziasztok,
segítségre lenne szükségem.
Vettem 1 MSI VR630-as laptopot, eredetileg FreeDos-al installálva.
Szeretttem volna felrakni rá 1 XPt SP3-al, de a hardverek felismerése képernyő után állandóan kékhalál - 0x0000007B hibával megáll.
Más laptopoknál a BIOSban lévő AHCI kikapcsolása elegendő volt, de ennél ez nem működik.Lenne ötlete valakinek mit lehetne kezdeni vele?
Próbálkoztam az F6-s megoldással, de mivel már drivert sem lehet hozzá találni, legalábbis a gyártó oldalán nem, így az is reménytelen
Előre is Mindenkinek
-
válasz
nilsen #10343 üzenetére
melyik a használt energiagazdálodási séma? a teljesítménycentrikus kivételével másik kettő jó! a használt energiagazdálokdási séma beállításának módosítása menüpont alatt -> speciális energiaeállátási beállítások módosítása -> processzor energiagazdálkodása: a minimális processzorteljesítmény hány %-on áll? ha az 100% akkor vedd vissza!
a bios beállításaiban nem matattál? intel speedstep? -
nilsen
csendes tag
Sziasztok!
A CPU-m órajele állandóan a maximumon van olyan állapotban is, ha nincs elindítva semmilyen program, csak ahogy a vista betölt.
Régebben vissza szokott állni 900Mhz környékére.
Nem értek hozzá, csak furcsának gondolom...Egy hozzáértő véleményét megköszönném!
Üdv.
-
JamesHolden
aktív tag
Sziasztok
Egy Acer Aspire 3100-ról lenne szó!
Nem az enyém, hanem haveromé, de a win-t meg a progikat én szoktam rátenni mikor kezd behalni a rendszer!
A héten egyik nap felhívott, hogy furcsa sercegő hangok jönnek a hangszórókból meg hogy valami nem okés a géppel!
Elhozta, ma ránéztem, de elsőre win faszán betöltött semmi hibajelenség nem jelentkezett. Aztán úgy 5-10 percre rá a hangszórókból ilyen erős sercegő hang jött, majd megfagyott abban az állapotában a windows! Először azt hittem szoftver hiba, de miután újraindítottam a gépet, már a BIOS-nál is előjött a jelenség. Után kikapcsoltam, majd pár percre rá újra be, win újra betöltött de 5 perc után már megint kezdődött előről...
Csináltam egy hangrögzítést a jelenségről, szerintem kivehető (gép bekapcsolástól a win bebootolásáig):
http://www.zshare.net/audio/517974540f4ac506/
Ötlet? Találkoztatok már ilyennel?üdv
-
HI ALL!
Van egy ACER 5710z noti, le lett ejtve és berepedt a képernyője + dvd lejatszó tönkre ment, meg a burkolat is sérült kicsit, de a többi cumó megúszta...
Érdekelne mennyit lehetne ezért a notiért kérni?
-
válasz
SG3rg0 #10339 üzenetére
nálam nem, pedig van bőven tapasztalatom asus notikkal!
de ezen kár is vitatkozni, ízlések és pofonok...
de azért olvass bele néha az asus notis részlegbe, vannak jó tapasztalatok is; a noti tulajdonosának/használójának a hibájából sérül/reped/törik a burkolat egy része, és a szervízben szó nélkül cserélik - ingyen - gariban!
a hp kicsit másként; ismerős hp notiját szervizeltettem, amikor beadtam, az egyik zsanérnál volt egy kb. 1 cm-es repedés (megjegyzem; nem emiatt ment szervízbe!), javításról visszajön a noti, és már bőven kétszer olyan hosszú a repedés! rákérdeztem, és közölték, hogy ennnyiért és ennyiért cserélik az elemet...
mellesleg msi notim is vanszeretem a kihívásokat!
-
válasz
SG3rg0 #10337 üzenetére
én meg használok több f5n szériás notit, és semmi gond vele! párom is ilyet használ, és azzal is minden rendben van! ha a legapróbb probléma felmerülne vele, már menne a levesbe! az általánosítás nem okos dolog...
ezzel az erővel pocsék lehetne a dell xps széria is, mert havernak egy 420 e ft-os ilyen csodában 2 hétig sem bírta az alaplap...de én nem általánosítok!
nem beszélve arról, hogy az asus f5 szérián belül legalább 3 gyártástechnológiai különbség van - ilyentén eltérhet a minőségük!
próbálj ki talán egy f5n típusút, vagy más normális f5 szériás notit is, mielőtt lehúzod az egész f5 szériát! -
SG3rg0
őstag
Az első notim egy ASUS f5sl volt!
Az egyik haveromNak F5R!
És van még egy két ismerősöm akinek ilyen notija van!
Nekem kapásból úgy kezdte a noti, zárlatos lett az aksi, ment 5 órát!
A haver már 1 hónapja használta a F5r-et és a billentyűzete hajlott furán.
A hűtés borzalmasan hangos volt! Én meg is szabadultam tőle 1 hónap után.
F széria egy olcsó összedobált noti!
Akinek eladtam 1 hónaposan, tényleg zsír új volt, talán 10 ha kinyitottam, már gondja vannak vele! -
csjoska
csendes tag
Sziasztok! Az egyik ismerősömnek van egy ASUS F5M típusú notebookja. Egyik napról a másikra megbolondult a Power 4 Gear program, és most ha akksiról megy, akkor az LCD kivilágosodik, ha hálozatra kapcsolja, akkor pedig elsötétül (mintha energia takarékos módban menne). Hiába változtatja a P4G profilokat, ha tápról megy sötét az LCD. A P4G programot eltávolította, de így is megmaradt a probléma. Ez nem lehet esetleg hardveres probléma? Esetleg Windows újratelepítés segítene? Köszi a segítséget!
-
Daemon09
őstag
Szasztok!
Vostro 1500as notiban szeretném kicsit huzni a T7100-ast illetva a ramokat. Milyen progival lehet?Hol lehet szerezni ebbe a notiba jobb VGA-t?
-
xcbiker
addikt
válasz
Chesterfield #10328 üzenetére
Nincs olyan noti szerintem, amire vistat lehet csak és xp-vel nem megy.
Max olyan lehet, hogy picit macerásabb 1-1 driver beszerzése xp-hez. -
Chesterfield
őstag
Sziasztok!
Meg tudná valaki mondani, hogy DELL Inspiron 1525-re lehet-e gond nélkül XP-t rakni, vagy csak Visatával megy? -
amir
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám van hogy ha aksiról indítom el a notebookomat és nincs hálózaton akkor csak 800mhz-en dolgozik a processzor!(2 X 1.9 ghz helyett)
Nem tudja valaki hogy hol lehetne ezt átállítani mert jócskán meglátszik a teljesítményén....
Ez egy Asus gép és a gyári Power4 Gear progi felelős az energia gazdálkodásért....
Thx
-
válasz
runner 125 #10299 üzenetére
Szia!
Azt hiszem a speedswitchXP az AMD-ket is tudja kapcsolgatni. Mindenesetre egy letöltést és próbát megér a dolog.
Sok sikert! -
mc-4
aktív tag
Sziasztok!
A megfelelő wlan-t már letöltöttem, de a lan-t sehogy sem sikerül életre kelteni.
Az MSI oldaláról amit letöltöttem lan driver-ben nincs exe fájl, eszközkezelőben hiába mutatok rá a helyre nem nyit meg semmit.
Everest szerint Realtec RTL8168/811 PCI-E Gigabit Ethernet Adapter van benne, de a realtec oldalán nem találok ilyen kártyához drivert.
A bluetoo-t bekapcsolom megint csak visít, hogy nincs meghajtója.
Eszközök között meg sem találtam...
Segítsen valaki.
Köszi! -
V.Stryker
nagyúr
Üdv
Tudtok ajánlani valami progit, amivel tudnám szabályozni, hogy milyen hőmérsékletnél kapcsoljon be az Asus F5N notim ventije?
Esetleg valami ötlet,hogy az NHC kezelje a noti ACPI-jét?
-
ABE
őstag
válasz
runner 125 #10320 üzenetére
Talán próbálj rákérdezni a FuSi topicban, hátha valaki jobban ismeri a típust.
Nincs valami segédprogram felrakva, ami visszafoghatja a teljesítményt?
-
ABE
őstag
válasz
runner 125 #10317 üzenetére
Próbáld ki, hogy letöltöd az EVEREST-et, elindítod benne a rendszer stabilitástesztet, és akkor milyen értékeket ír ki alul a tálcán. Letöltés: [link]
-
ABE
őstag
válasz
Attix82 #10311 üzenetére
A 800-as memóriát hivatalosan nem támogatja a chipset, és a Toshiba topic tapasztalatai alapján igen nagy az esélye, hogy nem fog menni párban. Én csak akkor merném megvenni, ha alaposan sikerül előtte letesztelni.
A T2300-as procira nem merem tutira mondani, hogy menni fog (elvileg igen), de a T2250-es biztos jó bele. Teljesítményben tulajdonképpen ugyanott vannak, ezért a T2250-est ajánlom.
-
ABE
őstag
válasz
Attix82 #10309 üzenetére
Fórumok tapasztalatai alapján mondom, hogy a chipsetnek néha problémája van a 667-es memóriával. Ezért érdemes egy tesztet lefuttatni vásárlás előtt, de ha gond nélkül megy párban a két memória, akkor nyugodtan vedd meg.
Fontos, hogy úgy teszteld, hogy mindkét modul egyszerre bent van a gépben, mert volt már olyan, hogy csak párban nem mentek a 667-esek.
Egyébként annak van nagyobb esélye hogy gond nélkül fognak menni, meg a Kingmax-szal sem szokott gond lenni, de szerintem érdemes biztosra menni.
-
mc-4
aktív tag
Szasztok!
Most telepitem az új MSI lapitopim és az lenne a kérdésem melyik wlan drivert használjam?
Az Intel-est vagy az Azurewave-t, mi a különbség a két driver között?Köszi!
-
ABE
őstag
válasz
Attix82 #10301 üzenetére
A memóriákat könnyen lehet cserélni, egy kis fedőlap alatt vannak. Ha minden igaz, ATI Xpress 200M chipset van a gépben, ami támogatja a 2x1Gb memóriát, de a 667-es modulokkal esetenként meggyűlhet a baja; az 533-as a biztos választás. Ami ebbe a gépbe még biztosan belemegy, az a 2Ghz-es T2450-es jelzésű Core Duo proci (533Mhz FSB). Állítólag a 667Mhz-es FSB-jű Core Duo-t is támogatja a chipset, de ezzel azért óvatosnak kell lenni, mindenképpen ajánlott ilyen esetben egy előzetes próba.
Azért nézd meg először, hogy pontosan milyen modellszámú a te géped, hogy biztosat lehessen mondani (a gép hátulján találod a jelzést).
-
ABE
őstag
válasz
runner 125 #10299 üzenetére
Amikor a rendszertulajdonságokat nézed, akkor nincs leterhelve a gép, ezért az aktuális csökkentett értéket mutatja. Ez a szoftveres energiagazdálkodási beállítások miatt van. De tegyél egy próbát, a háttérben indíts el mondjuk egy nagyobb fájl betömörítését, közben kattints rá a tulajdonságokra, és máris az maximális órajelet fogja kiírni.
-
Attix82
addikt
Hello. Van egy ilyen laptop [link]
Toshiba Sattelit A110 tipusu.
elso kerdesem: 2x1 giga kingmax DDR2 667 Mhz beletudok rakni? (Nehez kicserelni?)
Masodik kerdes: Procicseret vegre lehet e hajtani 478as foglalatos, es milyen a legnagyobb amit meg elbirna a cucc?
Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- eBay
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Suzuki topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos tablet topic
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad X270, 12,5" FHD IPS Touch, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Ltitude 7480, 14" FHD IPS Touch, I5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Ltitude 7480, 14" FHD IPS, I5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvasd v
- IdeaPad S145-14IWL 14" HD i5-8265U GeForce MX110 12GB 512GB NVMe gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest