Hirdetés
- Öregszem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
Új hozzászólás Aktív témák
-
benneddeck
tag
hy all!!!!
sürgös segiccségre lenne szükségem....
vettem ma egy sonyericsson k750i-t és mikor videófelvételhez megnyomom azt a rákos gombot egyszerüen elkezdi és kifagy....
pls segitsetek!! thx''...Still Lowride in the West Coast...''
-
benneddeck
tag
hy all
ha vki még ittvan pls segitsen!!!!!!!!
van egy k750i-m és olvastam rola h 1G-ig bövithetö a memoriája de azt is olvastam h 4G-ig...... meik igaz??
THXXX''...Still Lowride in the West Coast...''
-
benneddeck
tag
SZólista köszi a linket!!!!
Olcsi te pedig jegyezd meg hogy adattároló eszközböl sosem elég......az adatok rendszerezése már más tészta
egyébként nemtuggyátok hogy alakulnak mostanában a memkari árak mert a 9 lepedőt az 1G-s sony-ér kicsit sajnálom.....
THX''...Still Lowride in the West Coast...''
-
benneddeck
tag
köszike a linkeket meg mindent!!!!!!
''...Still Lowride in the West Coast...''
-
benneddeck
tag
heló lányok!
megint kéne egy kis segitség ennek a rózsaszín hangfalos lámának!
nem tudok ien formátumba videót konvertálni:
Format: AAC, Mono, 16.000 kHz
Apple MPEG4 Decompressor, 176 x 144, Millions
Movie FPS: 15.00
Playing FPS: (Awailable when playing)
Data Rate: 26,67 KB
Normal Size: 176 x 144 pixels
Current Size: 176 x 144 pixels
ha valaki segítene azt nagyon szépen megköszönném!
elöre is THx''...Still Lowride in the West Coast...''
-
benneddeck
tag
válasz Viktor0610 #1914 üzenetére
egy AllOK szoftverrel probálkozok és annyi a probléma, hogy nincs ilyen beállítási lehetőség a programban... beállitom majdnem ugyanienre a beállitásokat és rákattolok hogy CONVERT és kidob egy üzit: ''Mission Accomplished'' vagy vmi iesmi....
a szoftver neve: Allok Video to MP4 Converter, Allok 3GP PSP MP! iPod Video Converter
a ''lányok''-ért meg bocs''...Still Lowride in the West Coast...''
-
benneddeck
tag
válasz Remittenda #1916 üzenetére
hát az a igasság hogy nekem egy SE K750i-hez kéne mer lejácca az mp4-et de probálkoztam és ugy tünik hogy 3gp-vel is meg tudom oldani hogy hasonlóan élvezhető legyen a video csak sokkal nagyobb :S
de ha vki tudna adni egy pontos programnevet azt nagyon szépen megköszönném...sőt előre megköszönöm!''...Still Lowride in the West Coast...''
-
benneddeck
tag
értem mit akarsz mondani....naggyából asszem :S
mobilnál is van lehetőség hangminőségjavításra más fülhalgatóval csak kell hozzá venned egy átalakítót: [link]
ez csak kép de az oldalon megtalálod az árát is...
ehhez meg már csak egy frankó agybadugós fülhalgató kell''...Still Lowride in the West Coast...''
-
benneddeck
tag
hát ez fogós kérdés...... se sztem az u600-nál több a meghibásodási lehetőség pl. két oldalán kijelző összetörnek stb.
sztem a W810i-nek is komoly a kamerája, az u600-at salynos még nem ismerem közelebbről szerintem ezek alapján valami más tulajdonságukat kell összehasonlitanod....''...Still Lowride in the West Coast...''
-
benneddeck
tag
válasz Viktor0610 #1927 üzenetére
pffffffffffffffffffffffffffffff ááááááááááááááááááááááááááááááááááá
télleg...... tod csak igy hogy zene+samsung, arra a két kijelzös kétoldalu telóra assssszzociáltam........... telefonokbol nem vok kocka...meg ha jobban belegondolok semmiböl se m1''...Still Lowride in the West Coast...''
-
benneddeck
tag
válasz Darth Mumus #1940 üzenetére
hát sztem hogyha a hangszoro kábele nem forrasztos akkor lehet h csak kicsuszott a foglalatbol ha meg megtört a kábel akkor azt is meg tudják csinálni egy pro szervizben csak olyan helyre kell vinni, ahol adnak helyette egy másik telót addig mig szerelik...
ha garis akkor sokáig tarthat...''...Still Lowride in the West Coast...''
-
benneddeck
tag
hy all!!!
hogy tudnám megcsinálni a k750i-m billentyüvilágitását kék szinüre?????
ja és nemtom hogy lehetne függetleníteni egy 3100-át...
thx
[Szerkesztve]''...Still Lowride in the West Coast...''
-
benneddeck
tag
bocsi...nemtuttam hogy tilos.... de már sikerüt..... az a poén hogy találtam fünyirás közben egy kicist rozsdás és sáros 3100-át és nem akart bekapcsolni(ki gondolta volna?...)
elvittem szervizbe és két hétig szerelték...fizettem érte 2500 HUF-t de a világitás sajnos kisült.... de igy már mükszik.....
és mégeccer bots''...Still Lowride in the West Coast...''
-
benneddeck
tag
hy all!!
van egy kis gondom... a k750i internetes ismertetöjén láttam h van rajta diktafon funkcio de ezt a telefonban nem találtam meg....lusta vok átnyálazni a lusers manual-t ugyhogy ha vki tudja h hol van pls irja le
THX''...Still Lowride in the West Coast...''
-
benneddeck
tag
-
benneddeck
tag
hy all!
vki megtudná mondani nekem hogy hogy a bánatba lehet átállitani a 6610-en, hogy ne teloba mentse a számokat hanem SIM-re?
elöre is köszi szépen''...Still Lowride in the West Coast...''
-
benneddeck
tag
Hy all!!!
Van egy k750-em, és ma gondolt egyet és nem akarta felismerni a memoriakarit....ez ugy néz ki h bekapcsolt állapotba betolom a memkarit és elkezd villogni a kijelző...amint kiveszem rebootol a szerkezet és müködik tovább...kikapcsolt állapotban beleteszem ugyanigy elkezd villogni... (a telefon előzőleg egy autóbaleset következtében gyümölcscefrébe esett, szerelő kipucolta és utána még 2hétig tökéletesen müködött egészen máig...)
megprobáljam mégegyszer szétszedni és kitisztitani? és ha igen, mivel? vagy lehet h csak szoftveres probléma?
lécci segitsetek!!!!
thx''...Still Lowride in the West Coast...''
-
benneddeck
tag
hello!!!!!!!
van egy kis problémám a w800-ammal... elhúzom a kamera takarólemezét, frankón be is jön a kép de alapból túlexponáltan akar fényképezni és nem engedi átálitani, ez még nem is lenne akkora baj, csak ha megnyomom a fényképezőgombot, befókuszál, ha mégjobban megnyomom nem menti a képet hanem kitesz háttérre... és a témáimat sem ismeri fel memkariról... épp ma mentem el a helyi mobil szervizbe, a srác csak ránézett és annyit mondott h a kamera átvezető kábele a rossz..... én szoftverhibára gondoltam.....
tehetetlenül állok a dolog előtt, légyszi segítsetek!!!!!!
előre is nagyon köszönöm!!!''...Still Lowride in the West Coast...''
-
benneddeck
tag
Helló sziasztok!
Adódott egy kis probléma a fater új telójával...(3hetes Samsung B2710 "strapamobil") A problémája annyi, hogy a kutyánk kajának nézte, elemelte a terasz asztalról és hát nem az eredeti állapotban láttuk viszont a készüléket... tünetek: készülékház és kijelző halott, ha a kamera plexije nem a házhoz tartozik akkor a kamera is tönkrement... Kérdésem hogy érdemes-e megjavíttatni vagy újat kell vásárolni? A garancia gondolom ilyen kárra nem terjed ki... T-mobilhoz vigyem be vagy maszek szervizbe? ha egyáltalán lehet hozzá szerezni alkatrészt....
Előre is köszi a válasz(oka)t!üdv.: benneddeck
''...Still Lowride in the West Coast...''
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- FreeCAD
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Öregszem
- Futás, futópályák
- Hálózati / IP kamera
- Ukrajnai háború
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Több darab Zebra MC67NA PDA/vonalkódolvasó eladó
- Samsung E500 - Kinyitható divatmobil - OLED - Arany és Bőr - LaFleur
- Nokia 8110 4G - Bontatlan - Új - DualSIM - GPS - WIFI - Hotspot - Banántelefon -
- Motorola GLEAM Plus WX308 - ÚJ - Kinyitható - Nyomógombos
- Samsung P510 - Automata flip - Ritkaság - Motoros nyitás-csukás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest