Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
[CS]Blade2
addikt
Vodafonnál azt mondták, hogy az első töltés 16 óra legyen, itt pedig egész mást mond a csávó a videóban: [link] Egy nokia 7320-at vettem, ma jött meg, úgy néz ki, hogy még ma le is merül, így nem tudom mennyit töltsem. A videó hitelesebbnek tűnik, mint a csaj a vodafonnál.
Van aki nem csak így hallotta, hanem biztosra tudja? -
[CS]Blade2
addikt
válasz kaller1 #20128 üzenetére
Én így is gondoltam, de látom a topicban (rákeresve a töltés, töltő, stb. szavakra) is mindenki mást mond, más fórumokon sincs egyetértés, szóval inkább megkérdeztem.
Gondolom az lehet az igazság, hogy 3-4 óra után lekapcsol a töltő, így hiába hagyják fent 16 órát, nem tesz vele se jót, se rosszat. -
[CS]Blade2
addikt
Muterom Samsung E250-re kapott képeket mostanában, és tegnap is küldtek neki egyet, megnyitotta, de valamiért azóta az állapotjelző soron ottmaradt az új üzenetet jelző icon, és folyamatosan villog. Lementettem a képeket, kitöröltem az üzeneteket amiben kép volt, de nem tűnt el. Minden beérkezőt, elküldöttet megnyitogattam egyesével, de b**** eltűnni.
-
[CS]Blade2
addikt
Áthelyeztem mindet a memóriakártyára, így 0/20 és 17/200 lett, pedig csak 8 üzenet van. Áthelyeztem a saját mappába, hogy a beérkezőknél ne legyen semmi, és ekkor még villogott, de így teljesen üres beérkezőkkel egy kikapcs-bekapcs segített. A számláló továbbra is 9-el többet lát, de az mind1.
-
[CS]Blade2
addikt
Gyors válasz kellene. Kolléga Iphone 3-asában (lehet, hogy nem sima 3-as) kellene kitörölni az összes telefonszámot, de nem találom ezt a lehetőséget.
Van bent 380 név, és van egy + jel, ahol új névjegyet lehet hozzá adni. Egy névjegyre rámenve a szerkesztésnél egyesével lehet törölni. Az a lényeg, hogy használt telefon, és bent maradt névjegy, az előző tulaj nem törölte. Ide beimportáltam véletlenül a sim kártyáján levő 170-et, így lett 380. A sim kártyán még mindig rajta van a 170, de már sim nélkül is 380 van, így az másolva lett. (nem kérdezett semmit a telefon a beállítások/email és névjegyzék?/sim számok importálásánál. Azt hittem, hogy legalább rákérdez, hogy biztos, hogy mindent át akarok importálni.
Szóval ki kellene törölni a 380-at, és beimportálni a 170-et, vagy bekapcsolni, hogy a simkártyán levőket mutassa a négyjegyzékben. -
[CS]Blade2
addikt
Nokia 301 és Vodafone esetén hogy tudom kikapcsolni a telefonon a netet? Nem próbáltam felmenni, de van valami Vodafone WAP 1 beállítva. A Vodafone-os felületre nem tudok belépni, úgyhogy a telefonon nem lehet, akkor valami vodás sms kód kellene a tiltáshoz.
-
-
[CS]Blade2
addikt
Betörtem a Samsung E1050-esem kijelzője előtti plexit. Nézegettem, hogy mik vannak a piacon, ha esetleg a későbbiekben zavarna a repedt kijelző, és csak számomra ismeretlen márkákat találtam, valamint Nokiát.
A Samsung teljesen kiszállt a gombos piacról?
Az tetszett ebben a 1050-esben, hogy 68g és 1,5" alatti a kijelző, míg az akku relatíve nagy, így 2-3 hetet is elvolt töltés nélkül.
Sok Nokia dual sim-es, az ilyeneket kerülném. Meg a 2" feletti kijelzőket, és a kamerásokat, valamint ezeket a 90-100g-os monstrumokat.
Milyen márkák jöhetnének szóba? Így, hogy nem ismerem őket, nekem mindegyik kínainak tűnik, attól meg gyanakvással tölt el, hogy a megadott 1000mAh vajon nem-e olyan adat, mint a 100W-os LED lámpa és társai. -
[CS]Blade2
addikt
Samsung Galaxy A5. Az előbb még semmi baja nem volt, egyszer csak elkezdte azt csinálni, hogy bejön a Samsung felirat pár másodperc után elsötétül rezeg egy kicsit majd egy hosszabbat, és újra a Samsung felirat.
Kivettem az SD kártyát és a SIM kártyát, töröltem a gyorsítótárat és megpróbáltam a factory resetet is, de semmi.
Hogy lehetne helyreállítani?
-
[CS]Blade2
addikt
válasz Viktor0610 #44976 üzenetére
Töltöttem le odin-t, meg valami gyári rendszert hozzá és samsung drivert-t, de nem ismeri fel. Ismeretlen eszköz az eszközleíró hiányzik.
Pedig be van töltve odin-ba ami kell, a telefon meg bent van odin mode-ban. Ha látnák egymást, akkor sínen lennék. -
[CS]Blade2
addikt
válasz [CS]Blade2 #44977 üzenetére
Megoldódott magától a dolog. Reggel bekapcsoltam, és elindult.
-
[CS]Blade2
addikt
Lenovo Vibe A2020a40
Nem csörög, majd egy kicsit két ujjal összenyomom a tetején, és akkor egy darabig igen.
Volt mobil szervizes ismerősöm szétszedte, az érintkezőnél valami erre a célra készült célszerszámmal letisztogatta. Egy darabig relatíve jó volt, de újra csinálja.
Mondta, hogy megpróbálhatnánk egy cserét, mert valami membrános akármi van a hangszórójában.
Nem találok ebay-en ali-n hozzá alkatrészt: [link] Aszem ez lenne, de ez egyik sem A2020.Lehet, hogy külföldön más típusként van? Esetleg egyezik az alkatrész valamelyik más típusszámúval?
Vagy egyszerűen már nincs hozzá, kuka az egész telefon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs