Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A fénynél gyorsabban
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon.De ennyi???
- Asszociációs játék. :)
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrlujoak
veterán
válasz Babetta-X #26421 üzenetére
Nagy valószínűséggel a "régi" Nokia adatkábel tűkiosztása más volt anno, ezért nem megy rajta keresztül a töltés, bárhonnan próbálsz vele tölteni.
Cseréld le azt a kábelt egy mai - nem feltétlen SE - kábelre, és fogod tudni tölteni...
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
mrlujoak
veterán
válasz Babetta-X #26423 üzenetére
Ha jól tudom, az N79 egy 2008-as modell.
Ez a mobiloknál már nagyon öreg. Az X8 2010-es modell, és már az is elavultnak számít, még a maga kategóriájában is. (egyébként a régit pont ezért tettem idézőjelbe, mert más a lépték a mobilkommunikációban...)Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
mrlujoak
veterán
válasz Babetta-X #26435 üzenetére
Többféle módszer van. A legelterjedtebb, hogy kifúrják. Kis állványos fúróval addig fúrják, míg a feje el nem fogy, és a kötés elenged. Ezután a menetes szárat vagy kiszedik, vagy nem...
A másik megoldás - hogy kivegyék az egész csavart - hogy a szétroncsolódott vájatot kicsit megfúrják, majd egy ellentétes menetű (balmenet) csavart (lényegében menetmetszőként funkcionál) hajtanak bele. Amint az megszorult, hajtják tovább, hiszen a csavarás irány pont kicsavarja az eredeti, roncsolt csavart...
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
fuximaxi
senior tag
válasz Babetta-X #28036 üzenetére
Lényegtelen, hogy mennyire ázott be. Az is, hogy most működik, majd egy idő után nem fog.
Volt már a kezemben olyan HTC, ami egy kis esőt kapott. Kb fél évvel később elkezdett melegedni töltés közben, mikor szétszedtük láttuk, hogy olyan két csepp víz mehetett bele, ezért csak lassan ment tönkre.
Ha segítséget szeretnél kérni, akkor azt ne privátban tedd. Valószínűleg mások is tudnak segíteni illetve nem csak neked lehet szükséged az információra.
-
zombinyul
addikt
válasz Babetta-X #28135 üzenetére
Itt az alaplapról van csak szó,nem pedig az egész telefonról. Felbontás ugyan az (hiába mondtad hogy nem), tudtommal a kijelző csatlakozója is. Szóval az még rámenne az alaplapra. Ez nem befolyásoló tényező,a többi viszont igen.
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
kaller1
veterán
-
quailstorm
nagyúr
válasz Babetta-X #41646 üzenetére
Fél telefont ki kell cserélni. A legolcsóbb kínai hamis is ilyen drága.
Szerintem gazdasági totálkár, mehet a kukába. Ennyiért már simán kapsz használtan másik 735-öt ha nagyon ilyet akarnál.
-
quailstorm
nagyúr
válasz Babetta-X #41963 üzenetére
Innen nézve odin flash, már 2010-ben is hasonlóan kellett. De ahogy elnézem van Knox, nem tudom hardveres-e, resetelhető-e, de garancia onnantól kb végleg ugrik ha nem resetelhető.
4GB belső memóriás telóm van, szóval tudom milyen ez, mikor az erő elég lenne, de hely az nincs mert ezek az ökrök a systemre raktak mindent.
-
quailstorm
nagyúr
válasz Babetta-X #41970 üzenetére
Természetesen. Én olyankor le szoktam szedni mindent még a google cuccokból is, kivéve play store, play szolgáltatások. Mert ha utána felteszem rendesen playből akkor nem system lesz, nem lesz fenn kétszer (régi és új), és 4.x droidon ki lehet tenni SD-re. Annál frissebb nekem még nem volt sose.
-
Lacuss20
senior tag
válasz Babetta-X #47681 üzenetére
Én alapvetően úgy kezdek, hogy hívás felvesz power gombbal képernyő lezár Közelség szenzor is tud hibázni, de így ez ki van küzsöbölve, ha meg tárcsázni kellene vagy bármi egyéb miatt közben használni a telót, csak simán érintem az ujjlenyomat olvasót így fel is old rögtön
Élj úgy ahogy szeretnél, ne úgy ahogy mások elvárják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest