Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrlujoak
veterán
válasz zombinyul #10951 üzenetére
Szia!
A SE T250i, T280i azért nincs a SEUS listában (a J200i, J220i, J230i...hez hasonlóan) mert ezek az alsós modellek nem támogatják az adatkábelt.
A te modelled sem támogatja az adatkábelt!
Éppen ezért ők adatkábel támogatás hiányában nem frissíthetők otthon a SEUS-szal.
Adatállomány - a kis memória mérete miatt is - esetenként BT-on küldhetők, ezek hiányában MMS és WAP forrás vehető igénybe.A két modell eltérő működése miatt érdemes visszavinned vagy a vásárlás helyére - ha ott foglalkoznak szervizeléssel is - vagy a szervizelési helyre.
D27:
A SEUS a későbbiekben sem fogja támogatni a frissítésüket, pont a fentebb említett oknál fogva.Egyébiránt, a legújabb, 2.9.5.16 verziószámú SEUS alapesetben felajánlja a jobb alsó sarokban az újraszoftverezést is.
mrlujoak
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
mrlujoak
veterán
válasz zombinyul #10964 üzenetére
"Kezdem egyre jobban megutálni a Sony Ericssontmpedig eddig megbízható márkának tartottam"
Ez a lehető legrosszabb hozzáállás...
Mindenhol vannak hibák, erre van a szerviz szolgáltatás, ami SE esetében 2 év!
De, hogy megcáfoljam a Te statisztikád, nekem nem jelentezik egyik probléma sem egyik SE-om esetében sem. (3-at használok aktívan egyszerre)
mrlujoak
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
mrlujoak
veterán
válasz zombinyul #10966 üzenetére
Ismerősök "tapasztalatai"...
Nemegy esetben (ami szervizelésre hozzám került) derült ki, hogy a meghibásodás felhasználói hozzánemértés, hiba miatt következett be. Persze, ezt elfelejtette közölni, csupán kiakadt, hogy megint tönkrement a mobilja...
De azt a kxxxa gif-et mindig visszapakolta - ami miatt a szoftver kifeküdt - mert nem fogta fel, hogy az nem tetszik a mobilnak.
Hány, de hány ilyen "sztorim" van...Te szervizeltesd a mobilod, és kérlek az ismerőseid is irányítsd a legközelebbi szervizponthoz, ha a készülékük nem megfelelően működik!
mrlujoak
-
MODERÁTOR
válasz zombinyul #11023 üzenetére
Igen, csak nem nézte, hogy közben törlésre került a topik.
Bemásolom a hozzászólását (Nokia E90 készülék):
"Olvastam több helyen hogy 2008 végén kiadtak egy frissítést 300.34.84 verziószámmal!!
a problémám az,hogy ezt nem tudom letölteni,illetve telepíteni,a nokia softwer updater nem ismeri fel,csak a 2008 áprilisiit és azt írja ki hogy ez a legfrissebb szoftver....
MI LEHET A GOND????
talán az hogy ez a frissítés nem magyarnyelvű?bár ez hülyén hangzik...
vagy esetleg az hogy az itthoni szar szolgáltatók nem támogatják,vagy nem támogatják még ezt a frissítést!!
szóval aki tud,az segíthetne ez ügyben!!
köszi előre is!!"[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
kajos21
csendes tag
válasz zombinyul #11025 üzenetére
köszi az infót,több helyen olvastam Én is ezt!!!
szuper hogy itthon ez a helyzet,2008 áprilisi frissítés a legfrissebb e90-hez,pedig azóta már 2 frissítés is piacra került!!!
próbálkoztam már minden hogy,de mindenképpen csak a gyári szoft frissítő programmal lehet újratelepíteni,ami ezt a 2008 áprilisit támogatja...
független a telefonom,még fél éves sincs,annyira nem zavar a dolog,de mindig jobb,ha egy új szoft van rajta!!láttam hogy törölték a topikot,de csak most tudtam gép elé ülni!!!
amúgy a telefonom hibátlan,sose volt gond vele,még le sem fagyott egyszer sem,és nokia márkakereskedésben vette az első tulaja...szóval nem értem...
de valószínű hogy a magyar hálózatok nem támogatják/nem támogatják még ezt a frissítést...
köszönöm azért a segítséget!!
-
kajos21
csendes tag
válasz zombinyul #11027 üzenetére
nem próbáltam még,de akkor valószínű írni fogok nekik,köszi ezt az infót is!!
nem értem hogy miért nem tudom frissíteni,több magyar oldalon is olvastam hogy ez megjelent,az megjelent,innen tudod leszedni onnan tudod leszedni,aztán még sem lehet sehonnan,telepíteni meg csak a gyári programmal lehet...
na mindegy,összedölni nem fog a világ,de hamár más is hozzájuthat a frissítésekhez más telefonokhoz,akkor már Én is örülnék neki...tök jókat olvastam pedig ezekről a frissítésekről...
nokia oldalon is körülnéztem már,be kellett írnom egy kódot,ami az akksi alatt van,egy rublikába és kiadta hogy ez és ez a szoft található...de ott sem írt ki olyat hogy frissíthetem vagy valami,csak annyit hogy jelenleg milyen verziószámú szoft van rajta!
na mindegy,ez van!!
azért tényleg köszönöm az infókat/segítségeket!
neked amúgy milyen Nokiád van??
-
-
Sipi16
őstag
válasz zombinyul #11090 üzenetére
Ez nem old meg senkit. Szólni kell a gyereknek és ha leszarja a dolgot akkor ciki\nemciki alapon az apjáékkal kell beszélni. Fenyegetni nem éri meg egymást, mert sose sül ki jó belőle. Nekem már volt pár balesetem és még egszer sem tört be kijelzője a telefonomnak. Egyszer sikerült elintéznem egy kijelzőcserét gariba, de azt most inkább nem írnám le ide...
zombinyul: Olvass alapelveket és használd ki a fórum által kínált lehetőségeket!
[ Szerkesztve ]
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
Sipi16
őstag
-
Sipi16
őstag
válasz zombinyul #11100 üzenetére
Minden hozzászólásnak van 5perce amíg moderálhatod. Használd ki! Ne csinálj mindig új hsz-t ha nem kell.
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
niti
aktív tag
válasz zombinyul #11121 üzenetére
Itt is megpróbálom, hátha:
Ha nem tudok mobil tv-zni, mert szaggat a hang, és szét van esve a kép, akkor az a készülék hibája, vagy a lefedettség nem elég hozzá?
Youtube-os videókat sem tudok megnézni, pedig elvileg mennie kéne... Rábökök, kapcsolódik, megnyitja a lejátszót, és nem indul el semmi
Se w880-ról van szó, T-mobil hálózaton.
Van ötletetek? -
Sipi16
őstag
válasz zombinyul #11123 üzenetére
A WLAN és a 3G mióta ugyan az? Ha WLAN-ról használot a netet persze, hogy jobb. Pláne ha egy 50Mbit-es net van megosztva. A 3G meg jó a 3Mbit...
Azért ekkora hülyeséget ne jelents itt ki.
-
Sipi16
őstag
válasz zombinyul #11129 üzenetére
Fáradt voltált, de hülyeséget írtál be. Ennek tényleg semmi értelme. Úgyhogy a te szavaiddal élve nyugodtan: "hagyom a f@szba a fórumot" Amúgy kiakadás meg hiszti nélkül írhattál volna annyit, hogy: Bocsi a téves információkért.
Én sem vagyok tökéletes, de ha valamit nem tudok ahhoz nem írok konkrét hülyeséget.
[ Szerkesztve ]
-
Sipi16
őstag
válasz zombinyul #11131 üzenetére
Elvileg egy hozzászólásra válaszoltál. Csak éppenséggel nem a kérdésre válaszoltál és egy másik dolgot kezdtél el magyarázni aminek semmi köze a kérdéshez. Máskor nézd meg, hogy mire válaszolsz. Mert te is tudod, hogy a sok téves információ és a hozzá nem értő forumozók is tönkre tudnak tenni egy fórumot.
-
Sipi16
őstag
válasz zombinyul #11133 üzenetére
Nem véletlenül kötekedek. Mert ennyire eltérő választ amilyet te írtál a kérdésre még nem láttam. Pedig pár napja vagyok már a forumon.
Máskor ha fáradt vagy, olvasd el többször a kérdést és próbálj meg tényleg a kérdésre válaszolni. (A hozzá nem értőt azért írtam mert nagyon nem úgy tűnt a válaszodból, hogy képben vagy.)
[ Szerkesztve ]
-
mrlujoak
veterán
válasz zombinyul #11351 üzenetére
Örülök, hogy sikerült ilyen messzemenő következtetést levonni egy márkáról.
Persze arra nem is gondolsz, hogy van a telefonon olyan adat, ami mondjuk irritálja, kikészíti a szoftot...(lehet ez rossz téma, vagy kép, netán hang fájl...)
Egy Master reset azért belefért volna.
Amugy ha utána olvastál volna, megtudhattad volna, hogy ez a modell - és a testvérei - nem támogatják az adatkábelt, ergo SEUS sincs...A szervizbeadásról meg már ne is álmodjon a telefon mi?
mrlujoak
-
bendzso
senior tag
válasz zombinyul #11369 üzenetére
"bocs, mennyi az idő?"... "kés van nálam, meg ott áll a túloldalon a bátyó." Kivette a nyakamból a fülhallgatót, és azzal zsarolt, hogy akkor adja vissza, ah megmondom az időt. A tanulság, hogy nem szabad hagyni, hogy beszélgessen veled, minél hamarabb el kell menni a környékéről.
[ Szerkesztve ]
-
bendzso
senior tag
válasz zombinyul #11371 üzenetére
Az én esetemben nem pirított volt, hanem fehér, de az aljanépe, buta, iskolázatlan munkásember. Meg ő csak egyedül volt, és alacsonyabb is volt nálam, viszont idősebb, és viszonylag izmos. Én pedig olyan vagyok mint egy fűszál: magas, vékony, és -1deka izom. Meg ő kb 20-25 éves volt, én meg csak 15.
[ Szerkesztve ]
-
bendzso
senior tag
válasz zombinyul #11375 üzenetére
Csak az a kérdés, hogy gsm-boltnak adja-e el, ahol kisütik az imei-t, vagy sem, és akkor szerencsém lesz.
Az meg megint probléma, hogy a telefonzár ugyan megvédi az adataimat, de anélkül, hogy azon ne lépne tovább, nem tud felcsatlakozni a gsm hálózatra, tehát ezáltal az imei-s bemérés kilőve. Bár el lehet távolítani a telefonzárat, de csak rendkívül macerás módon. Legalábbis én ezt olvastam. Pl ha újrarakja a szoftvert, még akkor is ott marad a telózár, és ezt még tapasztaltam is.[ Szerkesztve ]
-
mrlujoak
veterán
válasz zombinyul #11542 üzenetére
A W910i-ddel kapcsolatos "problémáid" nem egészen értem.
A rázogatás - Shake Control - csak a zenelejátszóban működik.
A szám váltását tudod eszközölni a Walkman gomb nyomvatartása melletti rázással.
Ennek külön beállítása nincs, mert ha nem akarsz így számot váltani, akkor nem nyomod a Walkman gombot - úgy meg rázhatod végítéletig, nem fog semmit csinálni...
Az auto tájolás pedig a Media Menüben (és az alfellületein, Képnézegető, videolejátszó, zenelejátszó stb) működik.
A telefont balra döntve tudod automatikusan elforgattani a kijelzőt.
Ezt a funkciót viszont már kikapcsolhatod.total90: Az a lényeg, hogy amíg nem lesz száraz a mobilod belseje, addig ne tedd be az akkut, és ne is kapcsold be (pontosabban ne is kíséreld meg a bekapcsolást) így elkerülheted a zárlatot.
Emellett - mivel mosógépben volt - sok oda nem illő vegyi anyag került a készülék belsejébe, amit célszerű onnan eltávolítani.
Ha értesz egy kicsit is a mobilokhoz, javaslom kapd szét, és ioncserélt vízben mosd meg az alaplapot is!
Ezután szárítsd ki a telefont, majd kapcsold be.
Ha nem mered szétszedni, akkor keress fel egy szimpatikus szervizt, kérj ajánlatot, hogy mennyiért tisztítanák meg neked, és mérlegelsz, megéri-e neked anyagilag.mrlujoak
[ Szerkesztve ]
-
mrlujoak
veterán
válasz zombinyul #11545 üzenetére
Aham.
Akkor a Shake control-os gondod hamar megoldódott.
"...ez az amit nem találtam sehol..."
A használatiban találsz róla információt. 46.oldal.mrlujoak
-
mrlujoak
veterán
válasz zombinyul #11566 üzenetére
Látom ceglédi vagy.
Ha felruccansz Budapestre, akkor bármelyik SE mintaboltban (WestEnd, Mammut) tudsz vásárolni szilikon dugót. 1000 forint volt legutóbb, és azért kapsz egy készletet. 1 pár kicsi, 1 pár közepes, és egy pár nagy.Egyébiránt mobilboltokban is fellelhető, érdemes végigkérdezni, tartanak-e.
mrlujoak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest