- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
-
LOGOUT
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pisu88
csendes tag
Azzal a hibával fordulok hozzátok h. a mozzilával ha freemailből kilépek két csík lesz az freemail kilépő "origó" híreknek a képeinél és semmire sem tudok rámenni!
Chrommal is próbálkoztam ott nincs ez de viszont 6szor kell frissítenem h. legalább egy oldal bejöjjön:S
+ az is van h. ha frissít a windows akkor meg valamiért félpercenként el kezd töltögetni!
Segítségetek előre is köszönöm! -
pisu88
csendes tag
Azzal a hibával fordulok hozzátok h. a mozzilával ha freemailből kilépek két csík lesz az freemail kilépő "origó" híreknek a képeinél és semmire sem tudok rámenni!
Chrommal is próbálkoztam ott nincs ez de viszont 6szor kell frissítenem h. legalább egy oldal bejöjjön:S
pisu88
csendes tag
pisu88
csendes tag
De már 2 hetenként újratelepítem és mindig ezt csinálja :S
-
-
pisu88
csendes tag
Mit takar az az új rendszer?
-
pisu88
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném, akárhányszor újratelepítem a gépemet és frissít a windows utána állandóan elkezd magától töltögetni az egerem bármikor karika olyan 20-25 másodpercenként!
A másik hibám mozzilám van freemailből kilépek és két csík lesz az freemail kilépő "origó" híreknek a képeinél és semmire sem tudok rámenni!
Chrommal is próbálkoztam ott nincs ez de viszont 6szor kell frissítenem h. legaláb egy oldal bejöjjön:S
Segítségetek előre is köszönöm!Paraméterek!
alaplap:asus p5p43td
táp:chieftec cft 600-14cs 600W
proci:intel core2 quad q8200 2.33GHZ 775
memória: Kingston hyperx 4096MB DDR 1600MHZ CL9
vinyó :Samsung 750GB 7200 32MB Sata2
VGA: SapphireHD4670 1Gb HDMI PCIE -
pisu88
csendes tag
Sziasztok!
Már pár Hónapja Észrevettem h. nehezen indul be a gépem kicsit sokat tölt a kelleténél, 1éve még nem így volt sokkal jobban pörgött a gépem, itt arra célzok h. sokkal gyorsabban bebootolt , hamarabb töltött be a windows, Amit észrevettem h. az első frissítés után kezdi el ezeket csinálni, tudtok valami jó ötletet adni h. mi lehet a gond?
Előre is köszi, ja és hülye megjegyzéseket h. egyél új gépet meg hasonlók köszönöm nem kérek!Gépem Paraméterei:
alaplap:asus p5p43td
táp:chieftec cft 600-14cs 600W
proci:intel core2 quad q8200 2.33GHZ 775
memória: Kingston hyperx 4096MB DDR 1600MHZ CL9
vinyó :Samsung 750GB 7200 32MB Sata2
VGA: SapphireHD4670 1Gb HDMI PCIE
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Sorozatok
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Gumi és felni topik
- macOS PC-re
- No Voice in the Galaxy
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i3 Proci
- Független Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB eladó!
- Razer Deathadder V2 Hyperspeed
- 3 AZ 1-BEN magsafe fekete vezeték nélküli töltőállomás 15W
- Samsung S32BM700UP 4k Smart Monitor/TV! 32"/3840x2160/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/TIZEN
- AMD Phenom II 965 X4, 8 GB DDR3, 2x 500GB HDD, Nvidia 9600GT komplett asztali PC eladó
- utolsó darab ... Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest