Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_XXXXX_
tag
válasz Itachi82 #28495 üzenetére
Kezdesz egy kicsit bonyolulttá válni. Azt gondoltam csak elállítottad és kész. Ha több meghajtód van a gépben hdd-k és ssd-k és külön meghajtóra került a 100megás partíció és külön másik meghajtóra a rendszer, az eléggé bonyolultá teszi a dolgok rendezését.
Végül is működőképes lehet így, csak ha kiveszed az egyiket, akkor már nem fog menni ugye. Most elkezdhetnél partíciókat másolni egyikről a másikra, de szerintem könnyebben elszúrnád csak a rendszeredet.
A lehetőségek az alábbiak szerintem:
- A legegyszerűbb megoldás az lenne, ha tényleg egy meghajtót hagysz a gépben és újra telepíted.
- Elkezdhetsz varázsolni valamit a partíciókkal, de van rá esély, hogy valahol elbukod. Ráadásul, ha nincs benne semmiféle tapasztalatod, akkor lesz 1-2 nap mire eredményre jutsz.
- Ha működik, így hagyod."Rendszergazda vagyok, nekem mindent szabad."
-
nyunyu
félisten
válasz Itachi82 #28495 üzenetére
Sikerült rá nyomni a Rendszer számára fenntartott 100MB-osra, de rajta maradt egy másik HDD-n!
Ilyenkor mi van?Vinyonkent kulon particios tabla van, ezekben fejenkent lehet maximum 4 elsodleges particio, ebbol 1 aktiv.
Aktiv particio megjeloles csak arra kell, hogy indulasnal a BIOS tudja, hogy honnan toltse be a boot szektort.
De ha nem arrol a vinyorol bootol, akkor nem foglalkozik vele. -> maradhat.Nekem pl. 3 vinyon 3 aktiv particiom van, mert uj vinyora telepiteskor lusta voltam legyalulni az elozoeket.
Igy ha nagyon elszall a 7-em (mint tegnapelott), akkor meg mindig van 2 mukodo oprendszerem, csak bootolaskor masik vinyot kell kivalasztaniHello IT! Have you tried turning it off and on again?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest