- bambano: Bambanő háza tája
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz
Itachi82 #28495 üzenetére
Sikerült rá nyomni a Rendszer számára fenntartott 100MB-osra, de rajta maradt egy másik HDD-n!
Ilyenkor mi van?Vinyonkent kulon particios tabla van, ezekben fejenkent lehet maximum 4 elsodleges particio, ebbol 1 aktiv.
Aktiv particio megjeloles csak arra kell, hogy indulasnal a BIOS tudja, hogy honnan toltse be a boot szektort.
De ha nem arrol a vinyorol bootol, akkor nem foglalkozik vele. -> maradhat.Nekem pl. 3 vinyon 3 aktiv particiom van, mert uj vinyora telepiteskor lusta voltam legyalulni az elozoeket.
Igy ha nagyon elszall a 7-em (mint tegnapelott), akkor meg mindig van 2 mukodo oprendszerem, csak bootolaskor masik vinyot kell kivalasztani -
_XXXXX_
tag
válasz
Itachi82 #28495 üzenetére
Kezdesz egy kicsit bonyolulttá válni. Azt gondoltam csak elállítottad és kész. Ha több meghajtód van a gépben hdd-k és ssd-k és külön meghajtóra került a 100megás partíció és külön másik meghajtóra a rendszer, az eléggé bonyolultá teszi a dolgok rendezését.
Végül is működőképes lehet így, csak ha kiveszed az egyiket, akkor már nem fog menni ugye. Most elkezdhetnél partíciókat másolni egyikről a másikra, de szerintem könnyebben elszúrnád csak a rendszeredet.
A lehetőségek az alábbiak szerintem:
- A legegyszerűbb megoldás az lenne, ha tényleg egy meghajtót hagysz a gépben és újra telepíted.
- Elkezdhetsz varázsolni valamit a partíciókkal, de van rá esély, hogy valahol elbukod. Ráadásul, ha nincs benne semmiféle tapasztalatod, akkor lesz 1-2 nap mire eredményre jutsz.
- Ha működik, így hagyod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest