Hirdetés
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- janacsi: Kasztrendszer?
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: frenda dsttöytoi
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_XXXXX_
tag
válasz
Itachi82 #28495 üzenetére
Kezdesz egy kicsit bonyolulttá válni. Azt gondoltam csak elállítottad és kész. Ha több meghajtód van a gépben hdd-k és ssd-k és külön meghajtóra került a 100megás partíció és külön másik meghajtóra a rendszer, az eléggé bonyolultá teszi a dolgok rendezését.
Végül is működőképes lehet így, csak ha kiveszed az egyiket, akkor már nem fog menni ugye. Most elkezdhetnél partíciókat másolni egyikről a másikra, de szerintem könnyebben elszúrnád csak a rendszeredet.
A lehetőségek az alábbiak szerintem:
- A legegyszerűbb megoldás az lenne, ha tényleg egy meghajtót hagysz a gépben és újra telepíted.
- Elkezdhetsz varázsolni valamit a partíciókkal, de van rá esély, hogy valahol elbukod. Ráadásul, ha nincs benne semmiféle tapasztalatod, akkor lesz 1-2 nap mire eredményre jutsz.
- Ha működik, így hagyod.
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- Autós topik
- E-roller topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- One mobilszolgáltatások
- Windows 11
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest