- bambano: Bambanő háza tája
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cof
veterán
válasz
Cs1csó #138155 üzenetére
Oks, köszi. Ezeket majd meg fogom vizsgálni mert kénytelen leszek még ebben a hónapban átállni ha már Chrome-hoz sem jön semmilyen frissítés. Na meg a programok miatt is. Az mondjuk nem tetszik, hogy okosabb akar lenni az usernél és mindent ráderöltet önkényesen, dehát ez van. Linuxot meg nem akarom megtanulni.
Még ezt néztem, hogy lepucolja a kéretlen cuccokat, majd tesztelem. Debloat: [link]
-
válasz
Cs1csó #138155 üzenetére
Szerintem neki a rakás Bloatwarerel volt gondja, ami kéretlenül jön a Win10-zel és dönteni se enged, hogy akarod-e vagy sem. A telemetria ugyanez, kikapcsolod, aztán a következő frissítésnél ugyanott vagy.
Szerk.: Én az ilyen szemetekhez a Bloatboxot használtam, a telemetriához meg az O&O Shutupot. Utóbbit nem sok sikerrel, mert egy frissítés után csinálhattam (volna) újra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen légkondit a lakásba?
- The Last of Us Part II Remastered - Premier előzetesen a PC-s kiadás
- SSD kibeszélő
- Már most óriási siker a Minecraft mozifilm
- Fűnyíró topik
- Hegesztés topic
- Óra topik
- További aktív témák...
- ÚJ HP EliteBook 845 G11 - 14" WUXGA IPS - AMD Ryzen 5 8640U - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Xbox Ultimate előfizetések
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest