- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Gurulunk, WAZE?!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- V.Milán: Aktív tag lettem 🥳
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mustármag
őstag
válasz
Borisz76 #97583 üzenetére
Ha találok hasonló feltételekkel CAT5e-t akkor az lesz, mert ahogy néztem kb. fele az ára.
Köszönöm a segítséget.
cidalain : Abban reménykedek hogy egy kicsivel drágább kábel tovább fogja bírni. Olyat nem szeretnék pl. amivel a szolgáltató húzta be a digitális tv-nek a kábelt, olyan vékony a külső szigetelés hogy látom a benne futó érpárokat. És sajnos a gépnél van 1m ami láb alatt van, szerintem olyan kábel nem sokáig húzná.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- iPhone topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Cyberpunk 2077
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Politika
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest