- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lelkiblog
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kzoli89
tag
Sziasztok!
Lehet, hogy nem a legjobb hely, de több, újonnan nyitott Topicok esetén láttam, hogy inkább ide irányítják az embert
Szóval lenne egy olyan problémám, hogy adott egy Win10 Pro-s PC, 3 monitorral és egy TV-vel (1440p-1080p-4K-4K). A problémám az lenne, hogy "normál", asztali használat közben nem szeretném, ha a két 4K megjelenítő aktív lenne. Jelenleg ezt úgy tudom elérni, hogy az nVidia Controll Panel-ben letiltogatom a 4K-s megjelenítőket, majd ha a TV előtt tespednék, akkor a másik két monitort tiltom le. A rendszer úgy nagyjából jól működik azt leszámítva, hogy nem túl user friendly. A kérdésem az lenne, hogy tudtok-e valami programot, amivel egy kattintásra át lehet váltani, hogy melyik monitor tiltott, és melyik nem? Valami olyasmi gondoltam, hogy fel lehet venni két profilt, amit kb. úgy tudok váltogatni, mint a hang kimenetet.
Előre is köszi a válaszokat!
(Próbáltam Google-ben keresni, de mindenhol leakadnak két monitornál, és annak a kapcsolgatásával, de sajnos a Win+P kombinációra elérhető gyors váltás az én problmémámat nem oldja meg)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- AKCIÓS!!!GARISS! R5 5600G/RX 6700XT/16 GB/1000 GB SSD/700 W
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- ThinkPad T480s 14" FHD IPS i7-8650U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Kedvező ár! HP 4540S laptop (15,6/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX)
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX 505G Gamer laptop. I7 8750H / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I MAGYAR I W11 I NBD Gar!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest