- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: Egyszerű boot
- lezso6: Dasu Auto
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- mefistofeles: Ezt csak úgy beteszem. Szerinem tanulságos....
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
killergyuszi
tag
Sziasztok!
Létezik olyan program, aminek a segítségével tudom "irányítani", hogy a számítógépen éppen milyen zene játszódjon le? Olyanra gondolok mint egy hi-fi hálózati lejátszónál, hogy ülök a fotelban és a szerveren vagy külső adattárolón lévő zenéket ki tudom választani telefonról és azt lejátsza.
pl a VLC-ben van ilyen opció csak pont fordítva. A telefonon tudom lejátszani a gépen található zenéket.
Remélem nem volt oltári nagy baromság, amit kérdeztem.
Előre is köszönöm a segítségeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Dell Vostro 15 3590 laptop, notebook i3 10gen CPU, 8GB RAM, 250GB SSD, 15,6" repedt kijelző, W11, HU
- MacBook Air 13" 2015 1.6GHz i5 8gb Ram 256Gb 50ciklus
- LG (27GR95QL-B) 27" 240HZ OLED QHD MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG LS32DG800SUXEN ) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS49C950UAUXEN) 5K 120HZ GAMER MONTOR ! AKCIÓ!
- LENOVO LEGION SLIM 5 16APH8
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest