- Asszociációs játék. :)
- Kínai erősítő vásárlási tippek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ep128Emu felhasználói képeskönyv
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Celebtanya - Farm VIP V.
Aktív témák
-
Zsebröfi
tag
Sziasztok!
A köv. a problémám:
Mostanában egy olyan probléma jött elő, hogy ha egy avi több hangsávot tartalmaz, akkor a media player ( meg minden más) csak az angol hangsávot hajlandó lejátszani. Vajon mi a rossebért? Audio beállításoknál megadom, hogy alapértelmezett a magyar legyen, de csak nem akarja megérteni. Vajon mi lehet?Üdv.
Zsebröfi -
Zsebröfi
tag
válasz
tupacamaru #1796 üzenetére
Szia!
Én is arra gondoltam, hogy nem kell semmi extrát beállítani, mert a modem elintéz mindet és a router csak osztja a netet. Viszon a DHCP-re nem emléxem, hogy hogy voltNem az enyém a gép amit be kell állítanom, majd délután tudom újra megnézni mi lehet vele. Olyasmi nem lehet, hogy nem lehet osztani a netet?Bár én úgy gondolom, hogy a modem nem érzékeli, hogy én routerre kötöttem és nem engedi tovább osztani. (mert ugye az előfizetés egy gépre vonatkozik csak)
Tele van már a tököm ezzel a hülye szolgáltatóval, invitellel nem volt gond, router rá PPPoE beállítva oszt jóóóvan, azóta is tökéletesen megy. Én naivan azt hittem itt is csak annyi lesz a dolog, hogy összekötöm és kész. XP meg Vista mindent elintéz magától és én csak élvezem, hogy dícsérnek milyen ügyi vagyokNa de persze nem
Valami egyéb ötlet? Esetleg valaki ezzel a szolgáltatóval (netcom) boldogult?
Köszönöm szépen a gyors reagálást!
Üdv! -
Zsebröfi
tag
Sziasztok!
Köv a kérdésem:
D-link 524-es wifi router + netcom szolgáltató (kábelnet) és motorola 5100i modemet kellene összehangolni. Bekötés,modemből WAN portba, onnan be a gépbe és majd egy laptop a wifin. Bekötés szerintem oké, de nincs net. 192.168.0.1-en router beállítások, de nem igazán tudom, hogy ennél a szolgáltatónál mit kell beállítani. PPoPe vagy mi kell vagy fix IP-s? Ha csak a modem van bekötve akkor persze van net,de annak a beállításainál sem látom, hogy hogy csatlakozik vagy hogy mit használ.
Ötletek?
Sürgős help
Aktív témák
- Háború Izraelben
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Tesla topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...