- Asszociációs játék. :)
- Kínai erősítő vásárlási tippek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ep128Emu felhasználói képeskönyv
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Celebtanya - Farm VIP V.
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
honfoglalo #47788 üzenetére
Látom közben mezis már leírta, hogy külön-külön kábel használata a javasolt, vele értek egyet, és ezenkívül még hozzátenném, hogy Master pozícióba érdemes tenni mindkét eszközt a csatlakozóknál is (nemcsak a jumpernél), ez a kábel "legvégén" lévő csatlakozó (NEM a középső, mert az a Slave) - tehát az alaplaptól "legmesszebb" lévő végére kell csatlakoztatni. A jumperelés is legyen Master, erre itt van egy példa, a példán pedig a bal oldali tűkre függőlegesen rátéve a kis "pöcköt" (a jumpert) lesz Master. De figyelj arra, hogy a jumperelés merevlemezenként eltérhet! (A tápcsatlakozó egyébként így néz ki: [link].)
Szerk.: úgy tűnik, nem lapoztam, jó régi hsz.-re válaszoltam.
[ Szerkesztve ]
-
Speeedfire
félisten
válasz
még új kábel sem fontos
úgy is jó ha egy kábelen van a 2 eszköz
de ha veszel kábelt akkor az neked egyszerűbb és praktikusabb megoldás szerintem, ha ténylegesen nem nagyon értesz hozzá
mert ha egy kábelen lenne akkor jumperelni kellene meg a bios-t beállítani egy ilyen kábel meg kb 500 ft szóval nem vészes
ha ugyan úgy kötöd össze ahogy eddig volt akkor semmit sem kell tenned, rendesen működni fog a gép
a csatlakozókat meg csak egyféleképpen tudod összekötni -
MrPG8
aktív tag
válasz
Igen, venni kell egy új kábelt és amit használni akarsz oda bedugni az ide kábel valamelyik csatlakozóját és a tápkábeleket. Nem igazán lehet eltéveszteni a csatlakozókat.
-
webdeejay
aktív tag
válasz
honfoglalo #39851 üzenetére
Próbáld ki egy másik hálókártyával..
-
válasz
honfoglalo #39848 üzenetére
Router beállítási hiba lesz.
Aktív témák
- Gitáros topic
- Tesla topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ingatlanos topic!
- Asszociációs játék. :)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hálózati / IP kamera
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Musk és az xAI elhozták a ChatGPT és a DeepSeek riválisát
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...