Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
Aktív témák
-
zyzzyadi
tag
válasz duduati #26397 üzenetére
csáó a fet az tulajdonképpen egy kapcsoló illetve lehet akár"potméter" is tehát(majdnem mint egy transistor csak ez nem amper hanem voltvezérelt és emiatt kevesebb a disszipáció és a kapcsolóüzem áramfelvétele) fl fettel vezérlik a ventik fordulatát vagy a processzor tápellátását.fetről infókat hogy tulajdonképpen mi azt sztem megtaláltad gugliba mert millió meg egy én csak azt írtam hogy alaplapokba mire használják
fajtái mosfet gasfet hexfet .....
sok sikert ha megtalálom a haverom szakdogáját neten akkor abba levan írva pöpecül fullra az alaplap részei működése stb...
sok sikert ![ Szerkesztve ]
PSP V1,V2(fat,slim)javítás,Motorola/Sonyericsson/nokia/samsung mobilok szoftver frissítés.Robogószervíz! Monitor/számítógépszervíz egy helyen. ha érint akkor PRIVI ;)
Aktív témák
Hirdetés
- Videókártya 1060 6gb
- Gyors Lenovo Thinkpad T460s 14" Full HD üzleti laptop i5-6300U ,8GB DDR4,256GB SSD,Win10, DUPLA aksi
- Új 0 perces Playstation 5 Slim -- Digital -- 2 év garancia
- SK Hynix PC801 2TB Gen 4 7000/6500 Mb/s NVME SSD eladó
- Dell T3420 SFF: Intel Xeon E3-1240 v5 (i7-6700), 16GB DDR4, 256GB m.2 SSD, AMD R5 340X, Win 11, ÁFÁs
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest