- Asszociációs játék. :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digi és a követeléskezelő házassága... (újra nincs netünk)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke farmerzsebe
Új hozzászólás Aktív témák
-
Šolaire
veterán
válasz Zoli bácsi #15209 üzenetére
Szia én 40 vagyok. Régen az 576-ba jártam mikor megjelent egy játék és alig vártam, hogy hazaérjek és elindítsam a lemezt.
Most meg egy kattintás és jön is le a game, kényelmesebb így de annak is megvolt a varázsa.“Praise The Sun” \[T]/
-
Šolaire
veterán
Steamen próbáltam, alapjáték ingyenes nekem nem jött be nem igazán értettem mi miért történik az ellen csak ömlött rám majd egy nyílt részen egy nagyobb ellenséget kellett kinyírni miközben támadtak a kisebbek is azt hittem vége de még kétszer termelődött újra. A muníció is elfogyott, Halo játékokat szerettem de ezt mérgembe letöröltem, nem nekem való már ez.
“Praise The Sun” \[T]/
-
-
Šolaire
veterán
válasz melega #14309 üzenetére
Enslaved, szerintem méltatlanul kevés figyelmet kapott ez a játék. Nekem nagy kedvencem hangulat, történet, játékemenetbe vannak hibái de Trip és Monkey ahogy összedolgoznak azt szépen megvalósították, a látvány még most is nagyon szép szerintem na meg a zseniális karakterek Monkey akit Andy Serkis alakít vagy ismertebb szerepe Gollam na meg Trip meg Pigsy is nagyon jól eltaláltak. Kicsi rá az esély de én ebböl szeretnék folytatást. Sztori pedig olyan mint egy nagy utazás és Monkey neve sem véletlen a majomkirály legendájára utalnak vele. Én évente végigtolom legalább egyszer.
[ Szerkesztve ]
“Praise The Sun” \[T]/
-
Šolaire
veterán
válasz Tomdriver #13808 üzenetére
Metro 2033 redux, Metro Last Light redux, Far Cry 3, Crysis 1-2, Halo Master Chief Collection, hirtelen ezek jutottak eszembe amikkel játszottam, még a Bioshock sztorija hangulata ami tetszett 1-2 meg az Infinite esetleg ha bejön a logikai, meg nekem a sztorija is tetszett Portal 2.
“Praise The Sun” \[T]/
-
Šolaire
veterán
Sziasztok, steam-es Crysis nem indul el fekete képernyő és kilép. Amit eddig találtam róla hogy nem szereti a 64 bitet és nekem win10 64 van. Valaki tud megoldást esetleg? Köszönöm.
“Praise The Sun” \[T]/
-
Šolaire
veterán
válasz pelgrim_v1 #13602 üzenetére
Igaz én 360 kontrollerrel tolom, így nem tudom mi lehet a gond.
“Praise The Sun” \[T]/
-
Šolaire
veterán
válasz pelgrim_v1 #13598 üzenetére
Az a kiadás eléggé gyenge port, én dsfix-el játszottam anno. Remastered kiadás már tökéletes, 360 kontrollert használok viszont mikor esetleg gondom akadt olyan játékkal ami régebbi akkor én ezt használtam. Ahol nincs kontroller támogatás ott is be lehetett konfigurálni a gombokat. [link]
[ Szerkesztve ]
“Praise The Sun” \[T]/
-
Šolaire
veterán
válasz FehérHolló #13465 üzenetére
Visszautalások miatt érdemes az első részel kezdeni. Meg a 3 után az 1 nagyon fapados de persze bármelyikkel kezd önállóan is élvezhető alkotások.
“Praise The Sun” \[T]/
-
Šolaire
veterán
válasz Shadowguard #13462 üzenetére
Nyugodtan kezdhetel az elsővel, van topikja is. [link]
“Praise The Sun” \[T]/
-
Šolaire
veterán
válasz Essejó #13418 üzenetére
Nincs olyan hogy elrontottad. Mindig van több megoldása a küldiknek. Egyébként ha megnézed menübe látni melyik a fő és mellékküldetés. Pl van olyan mellékküldetés ami több fejezeten kereszül átível. Ha nem tudsz vele haladni irány a főküldi mert a következő fejezetbe folytatódik. Nem kell elölről kezdened.
[ Szerkesztve ]
“Praise The Sun” \[T]/
-
Šolaire
veterán
válasz freelanced #13164 üzenetére
Igaz ez 360 kontroller. Én ilyet használok évek óta. Meg vagyok vele elégedve és az ára sem vészes. [link]
“Praise The Sun” \[T]/
Új hozzászólás Aktív témák
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest