Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
MarioAna
senior tag
Üdv!
Keresnék egy olyan játékot, amelynek a lényege, hogy nyomozós-detektíves, és netről kell összevadászni hozzá az infókat. Ha valaki ennyiből rájön arra a játékra amit én keresek, akkor nagyon hálás lennék.
-
MarioAna
senior tag
Üdv...
Olyan játékot keresek, ahol lehet jól mesterlövészkedni, de nem a Sniper Ghost Warrior féle hentelés, hanem a kis lopakodós csendes gyilkolós mint a CoD4ben a csernobilos pálya...ajánlatokat várok.
Előre köszönöm! -
MarioAna
senior tag
válasz
spyduck #3941 üzenetére
1: Stronghold Crusader (hangulatos lehet szerintem), illetve StrarCraft/Warcraft 3-at szokták nyomatni nagyobb LANokon.
2: CS1.6, CoD1-2-4, UT2k4
3: NFSU2 (tuning miatt sztem érdemes), SLR: Redline...bár nemtudom ebben van-e LAN mód...valami rallys is lehet esetleg.
+1 sportjáték nem kell?Madden08, PES2kx, Fifák.
Legalábbis én ezeket tartom értelmesnek LAN-ra -
MarioAna
senior tag
Sziasztok!
Lehet nem a legmegfelelőbb topikba írok, de hátha.
Ajánlanátok nekem olyan stratégiai játékot, amiben nagy számú sereget lehet létrehozni, de mégis átlátható? (PL Stronghold Crusader az eléggé adta anno, hasonló stílusú game kellene hogy legyen, magyarul ne legyen population limit.)
Total War szériákat próbáltam, Strongholdokat is, AoE-kben van pop.limit asszem.
Előre köszönöm a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest