- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Őskoczka
- Zicokuka: Minden változik,a Cod 2 örök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
misirulez
senior tag
válasz
Dr. Romano #2480 üzenetére
Köszi.!
Most Call of Duty 2-vel próbálkozom... -
FehérHolló
veterán
válasz
Dr. Romano #539 üzenetére
Én csak arra emlékszek, hogy a Syndicate Wars-t valami külön progival lehetett futtatni WinXP alól. Ebben a progiban vissza lehetett venni a CPU gyorsaságát (számítási teljesítményét), hogy a régi játékok is fussanak. Ezt ha jól tudom úgy érte el, hogy szétterhelte a CPU-t és az úgy ment azután, mint a kívánt lassabb proci (mondjuk egy P200-as). Emlékeim szerint DoSbox volt a neve, de találtam egy fórumot, amin épp erről beszélgettek 3 hónapja.
Ha sikerül kihámoznod valamit, akkor egészségedre, de nekem most nem volt se erőm, sem türelmem. [link] (kicsit előrébb érdemes keresgélni, mint ahova a link mutat)
[Szerkesztve] -
mazda626
addikt
válasz
Dr. Romano #537 üzenetére
Még 1.8as cerkánál használtam egy CPU lassító progot. Win alól működött, és jó is volt. Hirtelen nem tudom mi a neve.
-
mazda626
addikt
válasz
Dr. Romano #535 üzenetére
Ennek kell örülni.
Próbáld meg downclockolni a géped ha lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Új Google Pixel Buds Pro 2 bluetooth fülhallgató csak ki lett bontva 2026.09.04 ig gari
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- PlayStation 5 konzolok garanciával! -konzol beszámítás ok!- Frissítve 07.30.
- GAMER SZÁMÍTÓGÉPEK GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL, AKCIÓS ÁRON!!! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Xbox Ultimate előfizetések
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba Árak továbbra is! Évtizedes minőség, személyes átvétel is!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló