- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
Új hozzászólás Aktív témák
-
wrongduke
aktív tag
Szia!
Global Operations (nincs free for all)
Tactical Ops: Assault on Terror (nincs free for all, azt hiszem)
Unreal Tournament (2001, 2003, 2004, 3 Black Edition)
Mobile Forces
Soldier of Fortune 2
Quake 3 (+team arena, +MODok)
Alien Vs Predator (1, 2, reboot)
Team Fortress (classic, source, 2)
Serious Sam HD First és Second Encounter (de a régi GOLD Edition-ban tuti megy)Hirtelen ennyi.
-
drtimot
aktív tag
UPolnám a kérdést, mert engem is érdekelne.
Én anno TrainZ-zel játszottam sokat, főleg az editor részével, és ennek elvileg van 2012-es új kiadása is (Trainz Simulator 12). Sajnos erre elég sok a panasz, állítólag szaggat, lefagy, modern gépeken néha még jobban, mint a régieken...
Tud esetleg valaki olyan terepasztal-építős játékot/szimulátort, vagy akár terrain editort, ami a fentieknél jobb vagy modernebb? A szép eredmények mellett a könnyű kezelhetőség is szempont, nem akarok egy Unreal Engine Editort megtanulni csak ilyesmiért
-
Smile8822
senior tag
Sziasztok lenne egy olyan kérdésem hogy lenne egy Asrock H61M-HVS Alaplapom
Egy Intel Pentium G620 as Sandy Bridge Procival 4gb ram van a gépben!
De az alaplapon Integralt a vga de viszont HD-s! 256mb volt benne alapba ha a drivert feltettem rá én felhúztam 512 jelenleg!
És olyan kérdésem lenne hogy milyen játékok futnak el rajta körülbelül ?
1024/768 érdekel mert jelenleg ilyen kisebb monitorom van mert a másik megdöglött
Köszönöm -
Kassadin
addikt
Ave!
FlatOut-hoz teljes mértékben hasonlító roncsderbiről én nem tudok(csak konzolra), amiket leírok, azok hasonlóak, modernebb köntösben. Nézz rá mindegyikre, aztán hátha megtetszik valamelyik közülük.
BurnOut Paradise, Crashday, Split/Second, Blur. Így ezek jutottak eszembe hirtelen, ezekkel játszottam eddig, ami hasonlít a FlatOut sorozathoz.
-
kovsol
titán
-
-
spyduck
nagyúr
Persze, h be lehet állítani!
Most így fejből nem tudom de 2-t be kell pipálni és az F9-el vagy F10-el tudod ki be kapcsolni, h mettől meddig akarod mérni, azután lemeti egy excel fáljba (átlag, legnagyobb, legkisebb fps szám)! De majd holnap megnézem mert meg kell keresnem a progit mert cd-n van vhol!
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steam Deck
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Íme a Battlefield 6 első előzetese
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- ÚJ AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz Socket AM4 BOX Processzor - Áfás számla & garancia
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X 4.6GHz Socket AM4 OEM Processzor - Áfás számla & garancia
- AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor - Készletről Azonnal - Áfás Számla & Garancia
- Asus TUF Gaming B650M-Plus DDR5 AM5 Alaplap - Számla & Ingyenes Szállítás
- Gigabyte 850W 80+ Gold P850GM Full Modular - Számla & Ingyenes Szállítás
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!