Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Digitális Állampolgárság Program
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freeman007
senior tag
válasz anonymus89 #18552 üzenetére
Érdekes.. mintha valamelyik nem lenne szabványos (izzó v foglalat)
Legyél óvatos!
Semmilyen kárért nem vállalok felelősséget.
Kismegszakítók lekapcs (ha van lehetőséged mérj rá, hogy tuti nincs benne feszültség - ha nincs tegyél bele egy izzót, kapcsold fel a kapcsolót és utána kapcsold le a kismegszakítót - ha nem világít, nyert) és az alsó érintkezőt próbáld meg kijjebb feszegetni fogóval vagy csavarhúzóval - talán segít.
Előtte még megmérheted hogy az alsó érintkező milyen távolságra van a foglalat peremétől, majd az izzót is, ha nagy a különbség (~5 mm) nem érdemes vele foglalkozni mert annyit nem tudsz feszíteni rajta.
Ha szabályosan van bekötve akkor az alsó érintkezőre megy a fázis."A mai ember azon a pénzen, amellyel nem rendelkezik, megvesz egy sor olyan dolgot, amire nincs szüksége, hogy iriggyé tegyen vele olyan embereket, akiket nem szeret."
-
Freeman007
senior tag
Sziasztok. A diplomáról ki lehet deríteni-e ránézésre, hogy levelezőn lett elvégezve? (sorszám, oklevélszám, stb...)
"A mai ember azon a pénzen, amellyel nem rendelkezik, megvesz egy sor olyan dolgot, amire nincs szüksége, hogy iriggyé tegyen vele olyan embereket, akiket nem szeret."
-
Freeman007
senior tag
válasz ViharVadász #18198 üzenetére
Nálunk az van, hogy ha egy hónapban több mint 5 napot vagy betegszabin akkor azt a havi cafateriát buktod. Szerintem a Te verziódban a cég mocsok - bocsi - és nem hiszem hogy jogszerű lenne, meg persze az számít hogy mi van a szerződésben.
"A mai ember azon a pénzen, amellyel nem rendelkezik, megvesz egy sor olyan dolgot, amire nincs szüksége, hogy iriggyé tegyen vele olyan embereket, akiket nem szeret."
-
Freeman007
senior tag
válasz Bjørgersson #17600 üzenetére
Remélem nem lesz semmi probléma. A két legutóbbi rendelésem meglehetősen hamar megérkezett ~10 nap. Jó zenehallgatást
-
Freeman007
senior tag
válasz Bjørgersson #17598 üzenetére
Attól függ hogy mekkorra értékben akarsz rendelni és hogy megéri-e neked.
Én többször (5-7szer) rendeltem és egyszer sem kértem ilyet és tracking numbert sem. Amiket rendeltem: telefontartó kocsiba, szivargyújtós töltö, usb kábel, powerbank - ez volt a legértékesebb ~4000 huf. Egyszer érkezett meg a megjelölt időn túl. Ha egyszerre több tételt rendelsz nem biztos, hogy egy csomagban kapod meg mindet.szerk: itt a powerbank topikja és itt a banggood-ot ajánlják mert onnan eredetit lehet venni.
[ Szerkesztve ]
-
Freeman007
senior tag
válasz EmberXY #17543 üzenetére
Elnézést, hogy nem fogalmaztam pontosan Köszönöm a segítséget
Ténylegesen akarom tárolni, de nem tudom a pontos idejét a felhasználásnak. A számítás lényege az lenne, hogy megéri-e fagyasztóládába fektetni pénzt vagy inkább folyamatosan rendelni.(#17544) customer114 De nincs egy palack CO2-m..
-
Freeman007
senior tag
válasz EmberXY #17523 üzenetére
Jelen állapotban a CO2 fagyasztva van (~ -80 °C) ez a szárazjég. Mivel a külső hőmérséklet nem ennyi ezért párolog - gáznemű lesz - "eltűnik" hiába van benne egy hőszigetelő ládában. Azt kéne valamilyen úton-módon kiszámolni, hogy mennyivel lassulna a párolgás (és a tömeg) ha a külső hőmérséklet változik (pl nem szobahőmérsékleten tárolom, hanem fagyasztóban).
szerk: lehet hogy rossz volt a megfogalmazás és a szublimáció a pontos kifejezés - szilárdból gázba átmenetről van szó. Elnézést
[ Szerkesztve ]
-
Freeman007
senior tag
válasz Freeman007 #17478 üzenetére
Senkinek semmi ötlet?
-
Freeman007
senior tag
Sziasztok. Tudtok-e véletlenül olyan képletetet amivel CO2 párolgást lehet számítani?
Adott a CO2, egy szigetelő anyag és kétféle külső hőmérséklet. Ezekből kellene megállapítanom a CO2 fogyást egy adott időre nézve...."A mai ember azon a pénzen, amellyel nem rendelkezik, megvesz egy sor olyan dolgot, amire nincs szüksége, hogy iriggyé tegyen vele olyan embereket, akiket nem szeret."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest