Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
Ha jól fordítom, akkor ez a fémek hidegsajtolásáról szólna? (mármint a hidegen hengerelt, formázott fém/acél termékek előállításáról?
Ha igen, akkor: [link] (nem diztos, hogy müxik..)
2. Hideghengerlés
Pácolást követő fázis a hideghengerlés, ahol a melegen hengerelt, pácolt szalag tovább vékonyodik a vevők által igényelt vastagságig. A hideghengerlésről akkor beszélünk, ha az adott fém alakítása a fémre jellemző újrakristályosodási hőmérséklet alatt, hengerlő eljárással történik. A feldolgozó ipar rohamos fejlődése egyre pontosabb méretű, szebb felületű alapanyagokat igényel, amelyek elsősorban hideghengerléssel állíthatók elő.[link]
Ez nem biztos, hogy kell neked, de hamán megtzaláltam : [link]Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
philoxenia
MODERÁTOR
Semmi különös már tizenhat éve is volt olyan joghurt... ez a reklám 98-as...
-
Vakegérke
félisten
Van az alapdoboz, amelyben a lényeg van, és van egyben vele egy kisebb doboz, amelyben vagy mogyoró, vagy meggyes izé van. Lehúzod a fóliát, a kisebbik részt beleborítod a nagyobbikba, megkevered, ha akarod, és lehet lafatyolni.
Élőben nem láttam még, de a reklámban jól látható.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
krizmo_
addikt
Nem láttam ezt a reklámot, de nagyon kíváncsi vagyok rá....
Nincs veled semmi baj, ahány pár, annyi párkapcsolat.....
Én sosem tudtam jól kezelni az ilyen rajongásokat, mert sosem értettem meg, hogy lehet rajongani valakiért, akit nem is ismer, nem is látott..... Ráadásul, az ilyen rajongások mindig feltételeznek egy bizonyos természetet, amit én ki nem állhatok....
Amúgy, aranyos, hogy így keresed az a joghurtot, remélem a barátnőd is hasonlóan kedves veled, mert ha nem az egy idő után igencsak rossz helyzeteket szül majd....#9588 philoxenia:
Na, igen....ezért kell olyannal együtt lenni, aki minden hogy kielégít, még vizuálisan is.....és még ennyi idő után is.. -
marilllyo
veterán
A lényeg, hogy olyat köss aminél neked nem kell fizetned! Mert az nagy szívás, ha neadj Isten történik veled valami és ki kell pengetned, hogy aztán majd leboltold a biztosítóval. Mert baromi drága...
Elvileg az Alianz-nál úgy van, hogy ott neked nem kell fizetned hanem majd a biztosító meg a doki megoldják egymás között.(#24021) Shingen: Mi a kérdés?
[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
inf3rno
nagyúr
A járulékos veszteség nem számít, a lényeg a biztos és tartós kötés. Ha kell, akkor a kosarat kipótolod egy markoló kanalával, az biztosan kibírja a műveletet. Kicsit fejnehéz lesz tőle a bringa, de olyan ez, mintha lekvár helyett pálinkát főzöl. Kicsit fura kenyérre kenve, de meg lehet szokni.
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
-
krizmo_
addikt
Szerintem inkább kétoldalú ragasztóval tedd fel a díszeket az ablakra, a ragasztópisztoly is jó lehet, de kell hozzá egy kis rutin, ha csak egy pöttyöt teszel és nem maszatolod el, akkor elvileg lejön. Amúgy, érdemes beszerezni egyet, mert ugyan nem kell sokszor, de olykor jól jön.
-
G@ben
addikt
Látom, hogy félreérthetően fogalmaztam. Tehát a hozzájuk beérkezéstől indul a 30 nap, de ezt követően ha 30 napon belül feladják, de 30 napon túl ér ide a levél, akkor az már késedelmes, nem?
Az MNB honlapja ezt mondja:"Ön fogyasztóvédelmi kérelmet nyújthat be az MNB-hez, ha például
panaszára 30 napon belül nem kapott választ, "
Ez esetben nem érkezett meg a válasz 30 napon belül, de tuti azon belül adták fel a levelet. Mielőtt szidnátok, hogy ennyi miatt ne tegyek panaszt, ez a 3. ilyen késedelmes levelük, érdemi választ egyik sem tartalmazott, csak mellébeszélést, illetve az egyik 93 nap után, sokszori telefonos sürgetésre érkezett csak meg.
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
AndrewBlase
senior tag
-
AndrewBlase
senior tag
Üdv a magyar bürokráciában...
A megérkezéstől számítva van 30 napjuk, hogy reagáljanak. Az, hogy hozzád mikor érkezik meg a válasz, számukra "tökmindegy".
Nekem most a biztosító közel két hónapot ült egy kártérítési ügyön (villámkár), addig nem fizettek. De volt, hogy egy 6. hó 14.-i keltezésű számlát a borítékon látható postai bélyegző szerint 6. 23-án adtak postára, hogy 8 napon belül fizessem be. WTF!!! Eltelt kilenc nap, és akkor még a megérkezésről szó sincs. Ha szerencséd van, 1 nap alatt megkapod, ha nem, akkor egy hét múlva, amikor is a tisztelt cég esetlegesen már küldi a felszólító levelet.
Igen, van elsőbbségi levélküldemény is (elvileg ez is időgarantált, ha jól tudom), de számtalan példát hozott már a hiradó is róla, hogy az is gyakran egy hetet kering a rendszerben, hiába kell(ene) másnap megérkeznie.Miért mindig én???
-
G@ben
addikt
Találtam egyet, nagyon jó! Kiírja, hogy az adott szakasz mennyi ideig tart, mennyi az össz idő, ezekből mennyi telt el, illetve mennyi van hátra összesen, hangot ad, minden szakasz elnevezhető, kijelzi, hogy mi lesz a következő szakasz, szóval mindent tud, ami kell.
[link]Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
nagyúr
Vásárlási feltételek önmagában humoros, még arra sem vették a fáradságot, hogy kivegyék a demo szöveget. Nem vásárolnék náluk.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest