- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgergi
veterán
válasz
SunBreeze #4157 üzenetére
Egyénként elég meredek lenne, ráadásul valószínűleg elcsúszna az egész, és jobb esetben ronda lenne, rosszabb esetben be se tudnád fejezni.
Egyébként ez a ragasztó hogy működik? Az egy dolog, hogy összeragasztja, de mi fog neki tartást adni?
#4158 mephi666: én csak arra lettem volna kíváncsi, hogy a 2 oldalas ragasztó vajon meddig bírja, de így hogy üveg került elég, így biztos nem fog már leesni.
Az üveg egyébként matt ugye? mert nekem a puzzle-val az a bajom, hogy, ha kicsit oldalról jön a fény, akkor nagyon tükröződik. Ezt kiszűri az üveg? -
mephi666
nagyúr
válasz
SunBreeze #4157 üzenetére
arra a fehér kartonra ragasztottam, ami a földön van...
úgy csináltam, hogy először függőleges oszloponként pofára forgattam a tiszta padlón az egész puzzle-t... kb 10x10-es kockánként elég jól haladt
jól összeigazgattam és nekiestem a kétoldalú ragasztószalaggal, majd ráműtöttem a kartont... jól "rátapostam" és rajta is maradt rendesen... jól tudtuk szállítani is... de mivel a karton nem adott neki olyan jó tartást, a keretező tett még egy farostlemezt mögé... jó súlya lett kerettel/üveggel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Autós topik
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Horgász topik
- Dark Souls sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Samsung S23 128GB / Új állapotban / 12 hónap jótállással
- iKing.Hu - Apple Macbook Air 13 M1 - 2020 - Használt, karcmentes
- Samsung A54 5G 256/8GB / Szép állapotban / 12 hónap állapotban
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 24GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest