Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• philoxenia

MODERÁTOR

válasz Jorus #9598 üzenetére

Gyakorlatilag ha egyszer kiküldték a csekket, akkor vagy lekönyvelik utána az utalást, vagy nem. Mondjuk okmányirodába bemész, kezedbe adják a csekket, (tudom, felénk is van okmányiroda, ahol van terminál, ott fizethetsz, de nem mindegyikben van) ezután hazamész, utalsz és nyomtatsz? Bemész a bankba és nyomtatsz? :F

Az OTP- nél a sárga csekk csak felület, ha rákattintasz, ezt olvashatod:
    "Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a "Sárga csekk" művelet a beírt adatok alapján belföldi értéknapos átutalás tranzakcióként a megadott terhelési napon fog a bankszámlája terhére teljesülni. A tranzakció lekérdezésére, módosítására vagy törlésére az "Jövőbeni és rendszeres utalások karbantartása" menüpontban van lehetősége. Amennyiben szeretné, hogy a tranzakció feldolgozásakor, illetve bevitelekor a terhelés is azonnal megtörténjen, kérjük válassza a Belföldi forint átutalás menüpontot. Az átutalás díjaként a kiválasztott indító számla típusának megfelelő belföldi forint átutalás díjtétel kerül felszámításra, melynek összegéről a vonatkozó Hirdetményekben tud tájékozódni."

A "csekkbefizetés" mint olyan nem teljesíthető máshol, csak pénztárnál, a összeg kiegyenlítésére természetesen sok helyen van más mód, de van ahol nincs ennyit állítottam.
    Ellenben például a szemétszállítás csoportos beszedésére háromszor kellett megbízást adnunk, mire átfutott, addig szorgalmasan küldték a csekkeket újra és újra, de volt más példa is, ahol ragaszkodtak a csekkhez.
    Telekomnál , Apehnél is jártunk így...

Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés