Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz Inhouse #38640 üzenetére
Ja ez a felemelés téma bejön nekik, mondjuk volt már, akivel orra buktam, mert nem volt meg az egyensúly. Érdekes, hogy egy cementes zsák sokkal nehezebbnek tűnik, mint egy csaj, pedig súlyra hasonlóak.
Látom rajta, hogy igényli ezt a bókolást, mert bizonytalan egy kicsit. Nyilván senki sem tökéletes, neki 1-2 éve bőr problémái vannak, és talán azért. Mondtam neki, hogy sokkal jobban bejön, hogy szép a lelke, és túl nagy jelentőséget tulajdonít ennek az egésznek, de ez így szerintem kevés lesz, és rá kell erősítenem ezen a téren is. Kéne egy prohardver csajozás topik.
Ja vissza tud ütni szerintem is, főleg ha hazugság, úgyhogy személyre kell szabni ezt is. Most pl nem mondhatom, hogy olyan szép a bőröd, stb. mert nyilván nem az, de mondhatok mást.
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest