Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
GalaHU
őstag
Alaplapot, procit és memóriát cseréltem, összerakás után BIOS-ig eljut a gép, de a régi konfigból átmentett SSD-ről nem bootol be a Windows, pedig mind a 2 slot-ban kipróbáltam Mi lehet a baj?
Régi: MSI Z370 Gaming Pro Carbon, 8700k
Új: MSI MAG Z490 Tomahawk, 10700k
Az SSD: Samsung NVMe 960 EVOA BIOS-ban a Storage-ek között AHCI módban látszik az SSD (igaz "96"-nak látja, de lehet hogy nincs több hely), helyes a mérete is, de BIOS NVMe SSD Self tester már azt írja hogy not supported.
Ha berakok egy Win10 bootlemezt akkor arról elindul a telepítő, de nem akarom letarolni az SSD-t ha nem muszáj...
Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!
-
GalaHU
őstag
A nemrég vásárolt bontatlan alaplapomból (Msi z490 tomahawk) hiányzik a M2-es SSD rögzítésére szolgáló csavar, így nem tudom rögzíteni. Az iPon eddig csak széttárja a kezét...
Honnan tudnék itthon ilyesmit szerezni?
-
GalaHU
őstag
válasz Hegyirabló #72678 üzenetére
Nem ez a szitu, a lap tök új, minden bontatlan benne, csak maga a doboz nem volt leragasztva, bárki kivehette. A lapot magát már beszereltem, tök jól megy, bírja a tuningot is, szóval az rendben van. Jelenleg a régi lapomról mentettem egy csavart, de azt meg e nélkül nem tudom eladni.
-
GalaHU
őstag
Vettem egy Asus ROG STRIX B650E-F Gaming lapot egy 7800x3D-vel. Tegnap összeraktam, és az indítás után berakott párszor a BIOS-ba (Tudom UEFI), biztonság kedvéért alapra állítottam mindent (vagy 20 éve az első AMDs konfigom) és jól is működött.
Ma gondoltam picit csavarok rajta, ne 4800-on menjenek már a memóriák, meg ilyenek, és jó lenne a ventiket is behangolni, de nem tudok belépni.
Hiába nyomom indításkor a DEL-t, vagy az F1, F2-őt, semmi, csak indul a Win10...
Mi a trükkje?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen routert?
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Interactive Brokers társalgó
- Elemlámpa, zseblámpa
- Azonnali játékos kérdések órája
- macOS PC-re