Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
R̲e̲m̲
senior tag
válasz
bercesb #37742 üzenetére
nekem ahány platformom volt, annyiszor nem foglalkoztam vele, hogy mi van a hivatalos supportban.
Soha nem volt olyan problémám, hogy ne menjen a ram az alaplapban, pedig gyakran előfordult, hogy nem támogatott ramot tettem bele.
Többek között most sem támogatott ramok vannak a gépemben, és mégis megy névleges érékekkel.Üdv,
T. -
Sasos
senior tag
válasz
bercesb #36853 üzenetére
Esély van rá, de ilyen esetben bármi rövidzárlatra futhat, így bármi tönkre is mehet. A táp is beadhatta a kulcsot, az alap is, és ugyanígy a többi alkatrész és a mondatban az és/vagy használata lenne helyes. Ha átvette a masina a szoba hőmérsékletét és kellőképpen kiszáradt belőle a lecsapódott pára, akkor jöhet a tesztelgetés lépésenként. Az is lehet, hogy gond nélkül indul majd.
-
Rivaul
addikt
válasz
bercesb #30942 üzenetére
Multiméterrel. tesco, auchan, obi stb szokott lenni 1000-1500-ért. Sok háztartás szerszámosába megtalálható, kérdezz körbe ismerősöknél hátha van valakinek fél percre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS3 Slim 4.92 HEN, Telepített játékokkal - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest