Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
spista222
addikt
válasz jim bcs #10179 üzenetére
Így most pontosan nem tudom melyik lenne neked jó.
Nézd meg hogy a gyártó memória támogatása között melyik szerepel.
Ami benne van az biztos jó hozzá.A másik ami fontos hogy 1,5V-os legyen mert az Intel procik érzékenyek a magasabb memóriafeszültségre.
-
spista222
addikt
válasz jim bcs #10183 üzenetére
Szerintem a gariztatás inkább boltfüggő nem gyártó.
Meg kell nézni melyikre adnak több bolti garanciát.
Gyártói garanciáról sajnos én nem tudok sokat.
A Corsair-ra elvileg élettartam gyártói garancia van, vagyis ez egy jó választás lehet, a többit nem tudom azoknak utána kell nézni.[ Szerkesztve ]
-
spista222
addikt
válasz jim bcs #10194 üzenetére
+: Kicsi, olcsó.
-: nem tudsz bele sok kártyát pakolni, pl erős VGA esetén aminek akár 2 vagy 3 slotos hűtője is van eltakarja a több slotot. Egy két extrém kivételtől eltekintve "csak" 1 VGA rakható bele, ha nagyon alsó kategória akkor az alkatrészek minősége is olyan.[ Szerkesztve ]
-
spista222
addikt
válasz jim bcs #10198 üzenetére
Nem feltétlen VGA-ra gondoltam, hanem ha van TV tunered vagy jobb hangkarid esetleg firewire kártya bármi amihez nem elég az az egyetlen alsó slot a VGA mellett akkor "kicsi" a lap.
S40 Biztos akad keress Hardver aprón vagy adj fel hirdetést. Sajnos azt a csatit sima pákával lehetetlen cserélni csak megfelelő eszközzel lehet. Egyszerűbb dolog venni egy PCI/PCI-e SATA kártyát és lehet hogy még olcsóbb is.
Nite Nincs mit örülök ha jó lett
-
-
wiggen123
senior tag
válasz jim bcs #11769 üzenetére
Mennyire megbízhatóak ezek az átalakítók? Mint pl. ez?
Sometimes you win, sometimes you learn.
-
-
Geresics
addikt
válasz jim bcs #11782 üzenetére
Mivel 2500K a kiszemelt proci, ezért csak a Z77-es lapok játszanak, a többiben ugyanis nem tud tuningolni. Ha nem akar tuningolni, nyilván nem K-s procit venne.
(#11783) bea[R]
A HKC a gagyi márkák közül a "legnormálisabb", inkább ez, mint egy M-Tec, Codegen, Akiga, stb...Viszont egy ilyen gépet (sőt, gyengébbet sem) én nem bíznék gagyi tápra, még véletlenül sem! A minimum a Chieftec (olyan 10eFt-tól), de nekem eddig a Corsair jött be a leginkább...
*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
sestertius
őstag
válasz jim bcs #12085 üzenetére
Egy P8P67 lap is van itthon, abban semmi gond nincs - a Maximus IV Extreme most jött vissza gariból /kaptam egy újat/, ezért lett cserélve. Azért is írtam, hogy szerintem nem hibás semmi - szerintem...
Egy Corsair AX750 táp hajtja a rendszert, a vízhűtés miatt túlmelegedés sem lehet a gond...A külföldi fórumokon az általam írt fesz. hibát olyanok írták, akik nagy fogyasztású kártyákat hajtanak SLI-ben, ezért gondoltam, hogy ezzel lehet összefüggésben, de ez csak egy tipp...
Rákérdezek még a P8P67 topikban is, hátha...
Köszi!
Régi ph 88 pozitív negatív nélkül, új ph-n azon felül...
-
ravail
senior tag
válasz jim bcs #12592 üzenetére
Amit írtál, azzal teljesen egyet értek. Azon túl, amit itt írtam, még annyit: A saját irodámban a szerver kivételével a további 6 gép Asrock volt. Ezeken kívül ilyen célra (irodai használat) 40-nél több gépet raktam össze, melyek közül 6-7 év alatt 2 hibásodott meg (egy chip felrobbanás és egy másiknál már nem emlékszem mi volt). Mindegyik (a két alaplaphibás ugyanolyanra lett cserélve) a mai napig hibátlanul teljesít. Szerintem erre a célra kiválóak. A szerver alaplapja Asus volt. Jelenleg a családomban 5 Asus alaplapos PC és 4 Asus laptop teljesít kifogástalanul szolgálatot!
Vagyis, úgy gondolom ezzel kapcolatban sincs miről meggyőznöd.
Az viszont biztos, hogy ahogyan 2-3 évvel ezelőtt alig hallottunk olyant, hogy az IPon-ból származó dolgokat vissza kellett küldeni néhány naposan, ma ezt egyre gyakrabban tapasztalni és hallani. Én mindössze ennyit szerettem volna elmondani. -
ravail
senior tag
válasz jim bcs #12598 üzenetére
Igen, érdekesek. Szertném hangsúlyozni: NEM vagyok IPon ellenes! Semmi bajom velük. Nem ellenük szóltam. Csak ahogy itt is, Ti is, én is és máshol is tapasztani azt amit írtam. Amit nem egy termékhez tettem. A magyarázat az is lehet, amit Te írtál. De más is. A lényeg, ha egyszer megégeti az ember a száját, legközelebb sokkal óvatosabb! De ha az ilyen problémák bevésődnek a vevők tudatába, nem igen lesznek vevők. Ha egy nagykereskedő vagy egy kereskedő ilyent tapasztal, legjobb, ha a komplett szállítmányt visszaküldi. Nem akarom ezt ragozni. Tudod: Nem ő lopott! Tőle loptak! Nem mindegy! A szóbeszédben az marad: Lopásba keveredett!
-
-
cashback
őstag
válasz jim bcs #12619 üzenetére
Hát azért azt nem mondanám hogy nincs értelme... a pénz az nagy úgy.
i3 és G620 között röpke 15ezer a különbség.
A két lap között kb 5ezer.Szóval hacsak netezésre kell akkor -20ezer igen csak megéri.
H61+G620 - 23ezer
B75+i3 - 43ezerPersze ezt mindig a vevő és a pénztárcája dönti el.
Az én véleményem hogy még 2-3évig netezésre a kisebb verzió is bőven elég... IGP-vel és 4Gb ram társaságában.Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
-
cashback
őstag
-
Kernel
nagyúr
válasz jim bcs #12619 üzenetére
Én azt a taktikát választottam, hogy Asrock B75 pro3 M, hozzá egy proc. a legolcsóbbak közül (G620). Későbbiekben, ha olcsóbb lesz valamelyik Ivy-magos, esetleg lecserélem.
De az van, hogy netezésre, mozira már ez is szinte brutálisnak tűnik, processzort nem bírom kiakasztani. (A megosztott video RAM automatikus 256 MB méretét viszont ajánlatos növelni, ha gyors mozgásoknál megcsúszna a kép.)
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
Mister_X
nagyúr
válasz jim bcs #12643 üzenetére
Már a Gigabyte is? Tehát ASRock és Msi már feljebbvaló? ASUS meg gondolom továbbra is ASUS...
@spista222: Az Atom N450 már kétmagos, nem? Azzal egálban van. Megtennéd, hogy keresel nekem egy Intel G550 és Nvidia GT440 értékeket is? Telefonról nem engedi.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Kernel
nagyúr
válasz jim bcs #12642 üzenetére
Pláne, hogy rosszul írtam, mert a 2,6-os Intel számát írtam a hozzászólásba, de az enyém 2,6-os Celeron (G550). Erre értettem, hogy kb. legolcsóbb manapság.
Csak már nem emlékeztem pontosan, és amikor írtam a hozzászólást, rosszul néztem ki egy táblázatból.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
Immy
őstag
válasz jim bcs #12616 üzenetére
Megoldódik az egész, hogy Intel Pentium Dualcore G2120 3.10GHz proci lesz gyári hűtővel. Majd 2év múlva olcsón megveszem majd az i5-ös procit és hozzá jó hűtőt, jelenleg nem látom értelmét +30ezer forintot ezért kiadni.
Most már csal az alaplapot kell kiválasztanom:
-- Asus P8B75-M LX
-- Asrock B75M-GL
Kettő közül vacilálok, ahogy néztem mind a kettő ugyanazt tudja, 3év gar, 2memory slot, ugyanazok a kivezetések stb..Apró: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/immy/index.html
-
joco81
csendes tag
válasz jim bcs #12955 üzenetére
Helló!
Köszi neked is!
Volt bios reset, nem segített, továbbá a legújabb bios van rajta.Ja és a config:
Abit KN8. Zalman NBF47 chipset hűtő rajta.
Athlon64 3200+ Arctic Cooling alpine 64 hűtővel.
2 x 512 MB ddr400. (nem noname, valami márkás, de nem emlékszem milyen)
Inno3D 7600GST + Zalman vf700cu 5 volton hajtva.
2 vinyó: Maxtor 200 GB sata, HItachi 250 GB pata
(Ez utóbbin volt most utóbbi időben a rendszer, ami XP, mert korábban amikor újratelepítettük volna, a maxtorra nem akart feltelepedni sem XP sem win7 valamiért. Tegnap este viszont a maxtorra gond nélkül felment a win7...)
1 DVD író, pata-s.
Corsair VX450.További ötlete, tippje valakinek?
-
Gabesz26
senior tag
válasz jim bcs #12980 üzenetére
A ház már megvan, amiben egy Sirtec belsős High Power 270W-os SFX táp van. A hazai SFX kínálat nem túl bőséges, illetve egy új táp sokkal többe kerülne, mintha egy másik, számomra is alkalmas lapot választok, úgyh emiatt akkor inkább maradok az Asrock FM2 ITX-es lapja mellett, de azért köszi.
[ Szerkesztve ]
-
5ent1nel
aktív tag
válasz jim bcs #13245 üzenetére
Üdv!
1. Gondolom... valami olyasmi van, h ezeket tudná beszerezni jó áron.
2. Nincs. Onnan indult, h szeretne egy jó ár/érték arányú gépet összerakni. Én összeállítottam neki, meglepődött, h viszonylag kevésből is ki lehet hozni értelmes dolgot, erre most már a legnagyobb Trinity-nél tartunk 1800+ -os tuning ramokkal...
3. Gép felhasználását tekintve max(!) egy. Bár a 2-es pontot olvasva...Kicsit furcsa a helyzet, de én senkivel sem vitatkozom, főleg h nem az én pénzem "bánja"!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest