Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert1998
nagyúr
-
rielon
csendes tag
Amikor kivettem az alaplapi elemet, nem ezt írta, csak hogy BIOS beállítások szükségesek, viszont akkor is fekete kép fogadott F1 nyomása után. Mindent oda dugtam vissza már, ahol volt. De megpróbálom újra mindet. Remélem nem kell kidobnom az alaplapot. Mindenestre köszi az ötletet!
[ Szerkesztve ]
-
batman.
senior tag
Telefonos aktiválás a 061267négy636 -on.
Ünnepek alatt valószínüleg nem megy.[ Szerkesztve ]
Ba-ba-ba... Ba-na-na-na! Hozzászólás végén a valakinek egy ötlet? felhívásra - egyéb dolgok szoktak eszembe jutni: pld igyunk meg egy sört, vagy vigyük el a kutyát sétálni, ha nem kapsz tőlem választ a sarki kocsmában vagyok a blökivel.
-
MrDerekas
addikt
Telefonos aktiválás, ahogy a kolléga is írja. Ez egy automata kommunikáció. A géphang kéri majd az adatokat (számok) majd ad egy jó hosszú számsort. Ezt fel kell jegyezni, vagy kapásból írhatod is a megfelelő helyre. Vagy szimplán kivársz. Volt ilyen telepítésem, ahol három napig csorogtak a frissítések, aztán egyik újraindítás után már aktiválta magát szép csendben. A bios-t ezért kár piszkálni.
www.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest