Hirdetés
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
wrox
őstag
válasz samu000 #33118 üzenetére
Nem értem ezt a Sata 3 mizériát.
Nekem van SSD-m, meg normális HDD is Sata 3, Sata 3-as portban van, mégsem megy a folyamatos másolás tartósan 150 MB/sec felé. Sőt, ha pontos akarok lenni, akkor már örülök a tartós 100 MB/secnek.
Na most ha megfigyeljük a SATA 1 sebességét, még az is bőven ki kellene szolgálnia ezt. (1.5 Gbps) Szóval én nem nagyon veszek észre különbséget.
Lehet van olyan ember, aki 200 Megabyte-okkal tud tartósan másolni, de én még olyan nem láttam. -
szallasi007
őstag
válasz samu000 #44257 üzenetére
Hát nekem ez konkrétan hardverkerbe volt. Ugyanez! Mondtam nekik menjetek a büdös 'csába nem nézegetem én a lapot összerakom aztán megy. Kb viccesnek gondolta magát a két srác, de mivel a tököm tele volt a héttel már ott voltam hogy szétverem az alaplapot a fejükön aztán veszük ott náluk egy másikat, jöttek a hülye dumával hogy egyedül nem kéne gépet összerakni ha nem értek hozzá, az hogy évente kb 50-60 gépet építek az kevés szerintük, és eddig szerencsém volt.
A mákom az volt hogy bejött az egyik szervizes srác valamiért hallotta a beszélgetést ami egyébként teljesen nyugodt hangnemben folyt le, hogy vigyem csak át neki majd ő megcsinálja. Jelzem nekem is két láb volt elhajolva, micsoda véletlen mi?Na mindegy a szervizes srác lábakat visszahajlította, belepattintott egy procit meg ramot és elindult, ott nyomott egy BIOS frissítést is. Mivel pénzt nem fogadott el a szerelésért, ezért "éppen" volt nálam egy fölös karton üdítő amit odaadtam neki.
Azóta is hardverkerből vásárolok és semmi gondom nincs velük, akkor sem volt egyébként csak a tököm tele volt a héttel.
Én azt mondom írjál és küldjél emailt aztán majd kiderül mi a szitu, egyébként meg a vásárláskor elmondták neked hogy most azonnal nézd meg a lapot hogy nincs e baja fizikailag? Nem, akkor innentől kezdve nincs min vitázni. ezt majd nyugodtan írd bele az emailbe. Én a UPC-t és feljelentettem már az NMHH-nál kétszer is, mindkétszer nekem volt igazam és mindkétszer a UPC b@szott rá.
-
duke
aktív tag
válasz samu000 #44257 üzenetére
Hat ez tenyleg szivas, es nem tudom, mi lenne ennek a normalis elintezese.
En is vasaroltam mar, peldaul az iponban, de valoszinuleg meg is lincselt volna, a mogottem allo 20 ember, ha ott a pulton kibontom az alaplapot, videokartyat, es nagyitoval centirol centire vegig ellenorzom. Szerintem legtobb helyen megoldhatatlan, hogy minden alkatreszt, atnezenek, leteszteljenek, de az meg orulet, hogy atadjak a termeket, es gyakorlatilag ott helyben meg is szunt a garancia.
Viszont az uzletet is meglehet erteni, hogy nem akar egy serult termeket visszavenni.Szoval en is kivancsi volnek hogy kellene az ilyet lekezelni ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASRock Z87 Pro4 alaplap, hibátlan működéssel eladó! OEM, csak a lap maga. Nincs tartozék!
- G.Skill Trident Z Neo 2 x 16 GB (32 GB) DDR5 6000 MHz CL30 AMD EXPO VADI ÚJ!!!
- DDR4 RAM BAZÁR - minőségi, 0KM es 4GB 3200 Mhz-s notebook RAM-ok számlával, garanciával!
- MSI MAG X670E TOMAHAWK WIFI
- MSI MPG B550I GAMING EDGE WIFI Alaplap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest