Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
fbeni91
tag
válasz DonThomasino #1426 üzenetére
ha a hűtése jóó akkor maxon sem megy tönkre a proci! nekem maxon fut a procim! tökig van húzva! speedfan- progi vezérli a ventillátorokat! és 45-fok fölé nem megy a procim! soha!
tehát egy jó hűtéssel szinte élete végéig bírja a proci!! szerintem. bár ez csak ez én véleményem! mindenkinek más! -
fbeni91
tag
válasz DonThomasino #1429 üzenetére
tudom,nem is mondtam azt h te mondtad, csak látom azért megvannak páran ijedve a magas hőmérséklettől!
-
fbeni91
tag
Üdv mindenkinek! segítségeteket szeretném kérni!
Adott egy lap! legyen most pl egy 462-es régi lap! A gép bekapcsoláskor nem mindig ad képet!!
Vagy megy a géép és közben 1x csak ki fagy!!! Vagy meg szünik a kép és ki írja h nincs jel a vidikari felől!!Jelentem 3 napos friss rendszer van rajta! Vidi kari Nvidia Geforce FX5200 128MB!!!
Valakinek valami ötlet? :S :SElőre is köszönöm válaszotokat!
-
fbeni91
tag
üdv. Érdeklődni szeretnék!!
Jelzem előre!! nem vagyok csont hülye!!! csak ilyet még nem csináltam!!!
Asus F1A55 alaplap adott alap!! van rajta 2db Vidikari foglalat! nahh ha oda nyomok 1-1 vidi karit. persze crossfire fajtátt!! és mondjuk a proceszoromban is van videó veszérlő!! akkor így mi a végkövetkezmény? kb-ra? :/ :/ -
fbeni91
tag
válasz BogyóBP #17120 üzenetére
alaplap! Asus F1A55
Táp 400W
Valami 1GB-os Nvidiára gondoltam 256bitest! pontos tipust még nem tudok!
Hogyan lehetne azt elérni pl 8GB DDR3 1333MHz rammal! h a 2db vidi kari minnél jobban müködjön! pl: szebb kép,jobb felbontás,magasabb beálításon is mennyenek már a nagyobb igényű játékok! Persze nem kell h plafonon legyenek! ötletek? VGA??? Tipus ügyben! de lehet AMD Ati is!! -
fbeni91
tag
Üdv. Most fogok a hónapban össze rakni egy konfigott!
Alaplap: ASUS F1A55V
Proci: AMD A8-3870K FM1 APU
Kezdésnek 4GB 1600MHz DDR3Gyári hűtője bírni fogja a procit?
Menyiből érdemes max össze tenni egy ilyet? már mit menyit érdemes ki dobni ezekért?Alaplap már megvan!
Válaszokat várok! hülye nem vagoyk! enyire analfabéta nem vagyok PC ügyben csak még ilyen procival nem volt dolgom! üdv.
-
fbeni91
tag
válasz Silentfrog #17272 üzenetére
Képet vagy linket privátban küldhetnél a lapól,és a proci hűtőről egyben. ahogy épp fent van a lapon!! a melegedést meg meg lehet oldani mert lehet venni aluminium hűtőbordát rá! olyat ami ragasztós! és ott is marad!!! próbálkozz utánna nézni!! Én majd későbbiekben vízhűtést akarok! de lehet h meg próbálkozom egy hűtőszekrény megoldással, neten már láttam 2-3 db eladót!olyan h van egy része ami a gépházba megy. az olyan mint a hűtő fagyasztó része a másik meg a hőleadó ami melegszik!! Nagyon hasznos kis szerkezet! a házat le kell telyesen szigetelni! légmentesre! és kész a fagyasztóládába épített számítógép!
De ez csak egy ötlet! eggyenlőre persze léghűtésben gondolkodom ami persze nem a gyári hűtője lesz! -
fbeni91
tag
Üdv. Hozzám került egy Gigabyte Ga P35-DS4 alaplap!! le próbáltam táppal!! a lap bekapcsol 3 másodperc után kikapcsol! procit cseréltem benne akkor is ezt csinálja! táp erősen gerjed! hallani lehet, ventik éppen h mozognak! :S
Jelentem alaplapban nincs integrált VGA. de van rajta 1 pci-e 16x foglalat és egy 4X foglalat!! ram volt benne 2db!! De nem tudom miért csinálja!!! ötleteket várom!! köszönöm! -
fbeni91
tag
üdv. Van nekem egy Asrock 775I65G alaplapom!! Viszont akármit csinálok semmi képpen sem akar elindúlni! Csak ki be kapcsol folyamatosan!! :/
Elem lett ki/be téve, cmos reset is meg volt, ram csere is meg volt! 1 eggyen irányítót ki cseréltem már a lapon betőre pontosan ugyan olyatt tettem bele másikat ami jó volt! ki mértem!
A hiba akkor is fenn áll! :/ :/ Proci kompatibilis bele!!Várom a fejleményeket, ötleteket h mi lehet vele még! :/ :/
-
fbeni91
tag
válasz Rivaul #19685 üzenetére
A tünet telyesen eggyértelmű! Bekapcsol. 1-másodperc múlva kikapcsol, és utánna megint bekapcsol!! és ezt jácca!! Jobb oldalt lent Sata2 Csatlakozók felett 1dbfekete eggyenirányító ki ment azt ki cseréltem! semmi más hibát nem mérte, és láttam a lapon!! :S :S :/ Innentől már gondolom könnyebb a válaszokat meg írni h mi lehet a lappal!! :/ :/
-
-
fbeni91
tag
válasz TommyNagz #19695 üzenetére
kaptam. és elvileg tökéltesen ment!! ez egy asrock 775I65G rev:2.12
sajnos esküszöm h semmi hibár, elhajlást, sérülést, törést, gyanús dolgott nem látok, semmi sem púpos, semminek sincs semmi baja!! :S :S Északi híd csinálhat ilyet?? :/ :/ Főleg a gyanúús h nem sípol semmit!! ez a legnagyobb bajom!! :S meg sem nyikkan a hangszoró. ami hibátlan!! ... :/ :/
-
fbeni91
tag
válasz sesomaru1989 #19697 üzenetére
Még egy észre vétel hátha jobban segít! Alaplap áram alá helyezve, majd indítás, éppen h csak fel pöccena fenti, és enyi is volt! ujra indítás lehetettlen! meg sem nyikkan! tápról 220-as kábel lehúz, vár 15másodpercet, kábel vissza dug, és ekkor újra indítható a lap, arra a pillanatnyi kis szikra időre! :/ ez lehet h akkor télleg zárlat?? és merre érdemes keresni? :/ :/
-
fbeni91
tag
válasz sesomaru1989 #19708 üzenetére
Mindenkinek köszönöm amit írt! minden lehetőséget meg néztem, 3 táppal is próbáltam de a hiba ugyan az! minden tiszta, minden hibátlan, nem kotyog,nem mocorog! pápok rendben vannak! Tünet ugyan az! Jelzem a lap NINCS házban! Jelenleg egy csupasz tiszta fa asztalon próbálgatom. :/ :/
-
fbeni91
tag
válasz sesomaru1989 #19727 üzenetére
Most néztem 2db eggyenirányító át enged mind 2 irányba. ez okozhatja a problémámat?? :/
-
fbeni91
tag
válasz sesomaru1989 #19734 üzenetére
alaplap kukába megy. nem foglalkozom,vele, alkatrésznek jó lesz. XD am egy asrock 775i65g
-
fbeni91
tag
Üdv Mindenkinek!
Ma vettem egy Albatron K8X800 Pro II. alaplapot!! egy olyan gondom van h az alaplapon világít valami piros led!!
Nem mindig ad képet! 3 videó kártyával is próbáltam! Ram csere is volt össze vissza. minden rammal!!
Egy AMD athlon 64 ada3000akk4bx proci van benne! 3000+
Biosba nem tudok be lépni! olyan mintha ki fagyna!! Bios reset volt! elem csere volt!!
Mindent le írtam amit eddig meg tettem. újabb infókat várok!! köszönöm!!Helyesírásom tudom nem fényes de ezt ne nézzétek!!
-
fbeni91
tag
igen. igazad van!!
Megint elő jött az újra indulásoss problémám!! :S Vagy látja a vinyót vagy nem.. ha látja akkor meg a rendcerbetöltő ablaknál folyton újra indúl. egész éjjel evvel szívtam. valakinek ötlete?? :S
tegnap reggel óta fent vagyok. már nagoyn idegesít ez a szemét vinyó. vagy alaplap nem toom... pff..
Lécci ötletek! :S rendcert újra raktam 4x akkkor is ugyan az a hiba! de rendcer újra tétel közben hibátlanúl ketyeg!! :S :S -
fbeni91
tag
Megint elő jött az újra indulásoss problémám!! :S Vagy látja a vinyót vagy nem.. ha látja akkor meg a rendcerbetöltő ablaknál folyton újra indúl. egész éjjel evvel szívtam. valakinek ötlete?? :S
tegnap reggel óta fent vagyok. már nagoyn idegesít ez a szemét vinyó. vagy alaplap nem toom... pff..
Lécci ötletek! :S rendcert újra raktam 4x akkkor is ugyan az a hiba! de rendcer újra tétel közben hibátlanúl ketyeg!! :S :S Csökkentett módban, nettel. hibátlanúl el ketyek a ketyere!!! normál modban már nem megy! :S :S Ötletek??
Kondik nem púposak. elemmel már játszottam. tápot,ramot,vidikarit,procit,vinyót, ide szallagkábelt cserélgettem! hiba ugyan az! :S :S -
fbeni91
tag
válasz SallerMaster #20429 üzenetére
sajnos nincs másik alaplapom! :/ :/
-
fbeni91
tag
Üdvözlök Mindenkit!
Alaplapom Albatron K8X800 Pro 2. 754-es alaplap!
Eddig egy AMD Athlon 64 3000+ proci volt benne ami fel volt húzva 2445MHz-ig!
Most tettem bele egy 3400+ proci ami 2.42GHz müködik. Természetesen ez jóval nagyobb hűt termel mint elődje. de viszont valamiért az északi hidam is kegyetlenűl melegszik. 53 fokon van most! Ez mitől lehet? eddig sosem volt ilyen meleg! :/ Ezt a speedfan temp1-nek írja. de a temp2 is ugyan ilyen meleg. ami viszont nem tudom h mi! :/Kérdés a következő!
Mitől melegszik enyire az északi hidam, és az a temp2??
Mit jelent a temp2? Déli híd?Helyes írásomra nem kérek kommentett!
Válaszokat előre is köszönöm! -
fbeni91
tag
válasz jim bcs #36111 üzenetére
Hali srácok.
adott egy lap....
Msi K8N Diamond... Tudom régi lap.Mindent rendesen rá kötöttem. Vinyó nélkül!!
Tápot be kapcsolom röff.... és ennyi... a panelon a rendes érintkezőknél sehogy sem tudom be kapcsolni a lapot!!!
Valakinek valami kézzel fogható ötlet??
"Minden jól csatlakozik, minden elég neki, minden kompatibilis amit bele tetem!! "
Ötleteket várok! -
fbeni91
tag
válasz IstvánLászló #36123 üzenetére
Processor baja volt! Már meg oldottam! üdv.
-
fbeni91
tag
Hali Srácok. Kinek mi a véleménye az MSI K8N Diamond alaplapról?? "939 AMD"
Várom értékeléseteket! tudom régi lap de szert tettem egy ilyen gyöngyszemre!
Jövőhéten fogom be indítani. Úton van a proci hozzá.
-
fbeni91
tag
Üdv Mindenkinek.
A segítségeteket szeretném kérni!!!úAdott egy AM2 MSI K9N Neo V2 alaplap! Ver:1.1
Tegnap még tökéletesen müködött! Ma már meg sem nyikkan. táp.proci.memória rendben van! Valakinek valami kézzel fogható őtlete? Ha tudtok segíteni akkor meg tudnám javítani!! Üdv.
Kép esetleg be karikázott alkatrésszel? Létszi segítsetek! Köszönöm
-
fbeni91
tag
válasz Lapajbacsi #38757 üzenetére
Mint írtam. minden alkatrésze tökéletesen megy! de látom nem olvastad vég-ig. ..
Kondik jók. minden egyébb is. most haladok vissza az indítás vezérlő chiptől.. hátha meg lesz a gond. -
fbeni91
tag
Üdv Srácok.
Lenne egy nagy problémám! LAPTOP!
Most hírtelen nem találtam megfelelő forum szobát hozzá. :/ Remélem tudtok segíteni!?Lenne egy HP 15 - N000SH laptop-om. és egyik napról a másikra Se kép se hang!
Se töltőről se aksiról. :/2 aksival is próbáltam. 2 töltővel is de semmi. lehet problémás ez miatt az elem meletti vezérlő chip?
vagy proci chip?töltőre dugva a csati meletti vissza jelző led sem világít!!
Ötleteket várok!
Tudatlanok. kezdő próbálkozók kíméljenek! köszönöm!
-
fbeni91
tag
Üdvözletem mindenkinek!
Lenne egy picit de még is idegesítő problémám!
Alaplap: Gigabyte H97M - D3H 2 Éves.
VGA: Sapphire R9 390 Nitro 1 Hónapos
Táp: FSP Raiden 650 2 Éves.16GB DDR3 1600MHz Fury-X
Gép Bekapolásnál nincs kép! Monitor led fel villan kép fehér. majd vissza fekete és ki írja h Nincs vga jel!
Gép Rezet. ekkor már semmi probléma! órákon át megy szépen. akár több órás játék után is. Nincs hiba!
Random bármikor gép bekap vagy Rezet és változó idő közönként elő jön a hiba! Nincs kép!
Táp + Alaplap + Vga mindig tisztítva. vigyázva van rá!
Ötletek?
Táp Nem sistereg. Nem serceg. semmi. Kondik rendben vannak alúl felűl!
Vga szintén rendben.Alaplapon sem látni semmit!
-
fbeni91
tag
válasz fbeni91 #48790 üzenetére
Persze az h nincs kép egyértélművé teszi azt,hogy Vga hibára lehet gyanakodni.Annál is inkább mivel mikor bios hiba volt és a gép nem tudott betölteni leáll majd újra indította magát
Most Ugye ez Nincs csak fekete Képernyő
És csak a leállítás és újra bikázás segít
Így az én gyanúm is a VGA irányába tolódik
De akkor terhelésnél mi a tökömnek nincs baja? -
fbeni91
tag
Sziasztok. HELP!
Volna egy ilyen FOS... alaplapom..
Asus M4A87TD Evo
Ez a *** nnem hajlandó se 4db se 3db se 2db memóriát kezelni.. Pirosan világít a mem ellenőrző led.. de mind mindegyik memória ha eggyesével van bele téve akkor probléma nélkül megy.. folyamatosan friss bios van rajta... Szemmel láthatóan sem alúl sem felűl nem puposak a kondik.. minden rendben van. nincs felületi sérülés sem egyébb... Hol hogyan mrre keresem a hibát. illetve mit tudnék tenni? lehet a déli híd hibája? vagy az északi? hiba egyik napról a másikra jött. semmi változás nem volt előtte utánna...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amatőr csillagászat
- Havi limitet kap a GeForce Now
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Elektromos autók - motorok
- Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hálózati / IP kamera
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Gigabyte Z590 Vision G 1200 DDR4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apacer 4Gb DDR4 2666Mhz
- 16gb 2400mhz REG ECC RAM modulok számlával, 6 hó garanciával.
- ASRock B650E Steel Legend Wifi VADI ÚJ! 3 ÉV GARI!
- Beszámítás! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest